איזה סוג כבל צריך כתשתית ליס והוט
אני מבצע שיפוץ בדירה ויהי לי חיבור כפול YES ו HOT.
החשמלאי הכין תשתית להעברת הכבלים אבל בחלק מהמקומות שני הכבלים אמורים לעבור בצינור אחד ואני כבר שומע את המתקינים מתלוננים ולא מוכנים להתאמץ.
אני רוצה להעביר את הכבלים בעצמי (ע"י איש מקצוע) מראש לפני שיבואו. החשמלאי המליץ שאברר באיזה סוג כבלים שתי החברות משתמשות כדי שלא יהיו להם טענות כשיבואו לחבר את הציוד ואולי המפצלים אם יידרשו.
אודה אם תנחו אותי מה צריך והיכן אפשר לרכוש והאם ניתן לרכוש לפי מטר.
תודה
רמי
החשמלאי הכין תשתית להעברת הכבלים אבל בחלק מהמקומות שני הכבלים אמורים לעבור בצינור אחד ואני כבר שומע את המתקינים מתלוננים ולא מוכנים להתאמץ.
אני רוצה להעביר את הכבלים בעצמי (ע"י איש מקצוע) מראש לפני שיבואו. החשמלאי המליץ שאברר באיזה סוג כבלים שתי החברות משתמשות כדי שלא יהיו להם טענות כשיבואו לחבר את הציוד ואולי המפצלים אם יידרשו.
אודה אם תנחו אותי מה צריך והיכן אפשר לרכוש והאם ניתן לרכוש לפי מטר.
תודה
רמי
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
אל תרכוש כלום.
בצע התקנת תשתית עם צנרת עם חוט השחלה.ותיבות גוויס עבור המפצלים,
הסיבה:חברות הכבלים-לווין ,יחייבו אותך בכל מקרה על ההתקנה.
פתרון שנהוג :להזמין יעוץ תוואי במחיר ביקור טכנאי שעל הדרך מספק את הכבלRG6 כיכוך משולש.
אם הגימור זה שקעים של גוויס,אז זה הדבר היחיד שתכין.
http://www.mediagalaxy.co.il/rec/601-%D ... 95%D7%A8-F
בצע התקנת תשתית עם צנרת עם חוט השחלה.ותיבות גוויס עבור המפצלים,
הסיבה:חברות הכבלים-לווין ,יחייבו אותך בכל מקרה על ההתקנה.
פתרון שנהוג :להזמין יעוץ תוואי במחיר ביקור טכנאי שעל הדרך מספק את הכבלRG6 כיכוך משולש.
אם הגימור זה שקעים של גוויס,אז זה הדבר היחיד שתכין.
http://www.mediagalaxy.co.il/rec/601-%D ... 95%D7%A8-F
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
ELAD8, זורו44 , JEXY המון תודה על העצות וההפניה למדיה גלקסי, לא ראיתי שאפשר לקנות שם כבל RG6 רק שקעים.
האם שני כבלים יכנסו יחד באותו צינור בקוטר סטנדרטי (מה שחשמלאים מעבירים בקירות לצורך תקשורת וכו')
האם מניסיונכם צריך להעביר אותם יחד או אפשר אחד אחר השני? אחד הצינורות עושה אצלי דרך לא קצרה מארון התקשורת לרצפת המטבח משם מטפס לתקרה עובר מעל תקרת גבס בשירותים וניכנס לאינטרסול ושם מתפצל לחדרים.
תודה
רמי
האם שני כבלים יכנסו יחד באותו צינור בקוטר סטנדרטי (מה שחשמלאים מעבירים בקירות לצורך תקשורת וכו')
האם מניסיונכם צריך להעביר אותם יחד או אפשר אחד אחר השני? אחד הצינורות עושה אצלי דרך לא קצרה מארון התקשורת לרצפת המטבח משם מטפס לתקרה עובר מעל תקרת גבס בשירותים וניכנס לאינטרסול ושם מתפצל לחדרים.
תודה
רמי
חשמלאי מנוסה יכין לך צנרת תיקנית 16 מילמטר עבור כל חוט RG6.אם אין בריירה והצנרת קיימת והיא13.5 מילמטר אז משחילים RG59 -כלומר 2 כבלים בצינור אחד.לבית עבור 5 נקודות צריך 100 מטר בעלות 2 שקל למטר.
הכבל הכי טוב לא נמצא בטמבוריות /הום סנטר אלא רק בחנויות לציוד לוויני.יש 3 שכבות סיכוך בכבל,2 שכבות מעטפת אלומיניום ואחת רשת אלומיניום.
כמו שרשמו לך התקנה תקנית מסופקת על ידיי יס .המחיר 149 לנקודה ,בהוט זה 99.גם אם הלקוח הכין תשתית של כבלים ושקעים עצמאית.כלומר הכי טוב והכי זול זה להכין צנרת בלבד,מחייבים אותך בכל מקרה גם אם החשמלאי חיבר וגבה כסף עבור העבודה
חברות הלווין גובות תשלום.
הכבל הכי טוב לא נמצא בטמבוריות /הום סנטר אלא רק בחנויות לציוד לוויני.יש 3 שכבות סיכוך בכבל,2 שכבות מעטפת אלומיניום ואחת רשת אלומיניום.
כמו שרשמו לך התקנה תקנית מסופקת על ידיי יס .המחיר 149 לנקודה ,בהוט זה 99.גם אם הלקוח הכין תשתית של כבלים ושקעים עצמאית.כלומר הכי טוב והכי זול זה להכין צנרת בלבד,מחייבים אותך בכל מקרה גם אם החשמלאי חיבר וגבה כסף עבור העבודה
חברות הלווין גובות תשלום.
- yakovil
- חבר פעיל

- תגובות: 58
- שם מלא: yakovil
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
כמו שכבר אמרו לך הכבל הוא RG-6. לגבי ההתקנה מומלץ להשחיל את הכבלים לבד לפני הגעת הטכנאי בעזרת החשמלאי.ולא כי זה חוסך עבודה לטכנאי שבא לבצע את ההתקנה,אלא מנסיון שלי בהרבה מקרים החשמלאי מכין צנרת ולא עושה את המינימום שזה להשאיר לפחות חוט משיכה בתוך הצינור(למרות שגם זה לפעמים לא עוזר),מה שקורה בפועל זה שבהרבה מקרים או שהצינור מכופף יתר על המידה או שפוגעים בו במהלך השיפוץ ואחרי שמסיימים את השיפוץ מגלים שיש בעיה בצינור ואז מתחיל הבלאגן,קרו לי מקרים שבמהלך ההתקנה החשמלאי הגיעה בשביל להעביר את הכבל בצינור הבעייתי והיה צריך לשבור את הקיר בכמה מקומות בשביל לתקן-כל זה כמובן שהדירה כבר אחרי השיפוץ.אז בשביל השקט הנפשי שלך ובשביל הדירה המשופצת שלך כדי להעביר את הכבלים בעזרת החמשלאי.
תודה ,רוביןהוד , YAKOVIL,
הצנרת כבר הוכנה ונשאר לי רק צינור אחד של 16 להשחיל את שניהם ולכן חשבתי לעשות זאת באופן עצמאי. בכל מקרה מבחינת הוט ויס זה "מעבר דירה" כי במקום הזמני שאני גר בו ניצלתי את התשתית הקיימת שבמקרה הייתה כפולה מארון התקשורת החיצוני וכך אני כבר עכשיו עם תשתית כפולה למרות שרק יס מחוברת לטלויזיות ואת הוט אני מנצל רק לאינטרנט כרגע.
עזרתם לי להחליט למרות שתיתכן עלות כפולה אני אכין את הכבילה מראש. לגבי סיומות אני אשאיר לחברות לבצע.
שבוע טוב לכל המגיבים. עם חברה כמוכם כף להיות חבר האתר.
רמי
הצנרת כבר הוכנה ונשאר לי רק צינור אחד של 16 להשחיל את שניהם ולכן חשבתי לעשות זאת באופן עצמאי. בכל מקרה מבחינת הוט ויס זה "מעבר דירה" כי במקום הזמני שאני גר בו ניצלתי את התשתית הקיימת שבמקרה הייתה כפולה מארון התקשורת החיצוני וכך אני כבר עכשיו עם תשתית כפולה למרות שרק יס מחוברת לטלויזיות ואת הוט אני מנצל רק לאינטרנט כרגע.
עזרתם לי להחליט למרות שתיתכן עלות כפולה אני אכין את הכבילה מראש. לגבי סיומות אני אשאיר לחברות לבצע.
שבוע טוב לכל המגיבים. עם חברה כמוכם כף להיות חבר האתר.
רמי
ראשית כל ישנו גם כבל RG 59 אשר דק במעט,אך גמיש הרבה יותר מ RG 6 הוא קל יותר "בהשחלה" כפולה.הכבל נמצא אצל מתקינים של יס והוט בצימצום.כבל איכותי של RF זהו כבל בעל סיכוך משולש וכמובן לא ג'ינג' (בצבע חלודה).
למה אתה צריך שני כבלים מאותו הסוג?יס והוט וכל השאר משתמשים באותו הכבל בדיוק.
אולי כדאי לך להשחיל כבל RF וכבל טלפון וככה "לזכות" בשני מוצרים ביחד.
למה אתה צריך שני כבלים מאותו הסוג?יס והוט וכל השאר משתמשים באותו הכבל בדיוק.
אולי כדאי לך להשחיל כבל RF וכבל טלפון וככה "לזכות" בשני מוצרים ביחד.
אם אתה לקוח של הוט או מתכנן להיות אתה יכול להזמין מפקח התקנות לפני שיפוצים ללא עלות שיבוא וייעץ איך לתכנן את השיפוץ מבחינת הכבלים
ההתקנה כן כרוכה בעלות אך הביקור של המפקח לא והוא יענה לך על כל השאלות שאתה צריך ויחסוך לך הרבה דאגות
ההתקנה כן כרוכה בעלות אך הביקור של המפקח לא והוא יענה לך על כל השאלות שאתה צריך ויחסוך לך הרבה דאגות
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
האם הצלחת להעביר שני כבלים באותו צינור?
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
מה הכוונה הצלחה בהרבה מעל 50%?