חבילת בסיס בהוט/יס
אהלן, מקווה שזה מקום טוב לשאול את השאלה:
היום גיליתי, לא למרבה ההפתעה, שהוט מקפיצים את המחיר של המנוי של סבתא שלי כאוות נפשם - היום היא משלמת 250 ש"ח לחודש על כלום בעצם - חבילת הבסיס + ערוץ ויוה פלטינה . יש לה שני ממירים בני 10 שנים בערך, לא VOD ולא נעליים.
החלטתי מחר לטפל בזה ולכן רציתי לשאול איזה מחיר הגיוני לשלם על חבילת הבסיס בהוט או יס (לא ממש משנה איזו חברה) + ערוץ נוסף (ויוה פלטינה).
(היא לא מוכנה לעבור לעידן פלוס בגלל הטלנובלות...)
תודה!
היום גיליתי, לא למרבה ההפתעה, שהוט מקפיצים את המחיר של המנוי של סבתא שלי כאוות נפשם - היום היא משלמת 250 ש"ח לחודש על כלום בעצם - חבילת הבסיס + ערוץ ויוה פלטינה . יש לה שני ממירים בני 10 שנים בערך, לא VOD ולא נעליים.
החלטתי מחר לטפל בזה ולכן רציתי לשאול איזה מחיר הגיוני לשלם על חבילת הבסיס בהוט או יס (לא ממש משנה איזו חברה) + ערוץ נוסף (ויוה פלטינה).
(היא לא מוכנה לעבור לעידן פלוס בגלל הטלנובלות...)
תודה!
אתה יכול לשלם פחות,
אני משלם על אמא שלי 189 ש"ח לחודש...אחרי שצעקתי עליהם שמדובר באישה אלמנה (מה שנכון) שגרה לבד ואין לה כסף ובלה בלה בלה...
וזה עבד. הרבה כח רצון וגם אתה תצליח להוריד אותם אל מתחת ל-200...
אין סיבה שאישה מבוגרת שבקושי צופה בטלוויזיה תשלם כל כך הרבה.
אני משלם על אמא שלי 189 ש"ח לחודש...אחרי שצעקתי עליהם שמדובר באישה אלמנה (מה שנכון) שגרה לבד ואין לה כסף ובלה בלה בלה...
וזה עבד. הרבה כח רצון וגם אתה תצליח להוריד אותם אל מתחת ל-200...
אין סיבה שאישה מבוגרת שבקושי צופה בטלוויזיה תשלם כל כך הרבה.
למה הכוונה בערוצי הפרימיום?
ושכחתי לציין שיש אצלה 2 ממירים, אחד HD (רגיל, לא המג'יק, כאילו שהיא תבין איך להקליט..) בסלון מחובר למסך פלאזמה היטאצ'י, ואחד נוסף SD מחובר למסך טלוויזיה ישן ו"ושמן".
ואם יש ערוץ ספציפי אחד שהיא אוהבת (ויוה פלטינה במקרה שלך),
אתה תצליח לפתוח גם אותו בחינם...אני הצלחתי לפתוח בחינם לאמי את ערוץ 45, נשיונל ג'אוגרפיק WILD.
באתר הוט מפורסם שמחיר הערוץ הנו 19.90 ש"ח לחודש.
ושכחתי לציין שיש אצלה 2 ממירים, אחד HD (רגיל, לא המג'יק, כאילו שהיא תבין איך להקליט..) בסלון מחובר למסך פלאזמה היטאצ'י, ואחד נוסף SD מחובר למסך טלוויזיה ישן ו"ושמן".
ואם יש ערוץ ספציפי אחד שהיא אוהבת (ויוה פלטינה במקרה שלך),
אתה תצליח לפתוח גם אותו בחינם...אני הצלחתי לפתוח בחינם לאמי את ערוץ 45, נשיונל ג'אוגרפיק WILD.
באתר הוט מפורסם שמחיר הערוץ הנו 19.90 ש"ח לחודש.
אין תחרות אבל יש אלטרנטיבות אחרות:asaf23 כתב:ככה זה כשאין תחרות....nerya40 כתב:המחיר הכי זול שתוכל להשיג הוא 204 ש"ח על חבילת בסיס + 2 חבילות תוכן.
יותר זול מזה אין.......
אתה יכול להתחבר לעידן + ואז יהיו לך שידורים בחינם.
אתה יכול להתקין צלחת לווין ולקלוט ערוצים בחינם או להצטרף לערוצים בתשלום נמוך.
אתה יכול לצפות ברוב התוכניות, הסדרות והסרטים דרך האינטרנט.
ויש עוד הרבה אלטרנטיבות אחרות.
מי שמתפנק ורוצה שהכל יגיע אליו לטלוויזיה בלחיצת כפתור שיתחבר לחבילת ערוצים בהוט/יס ב- 200 שקל.
מה שכן בהוט אם אתה מצטרף גם לשירותי האינטרנט והטלפון שלהם אתה מקבל הנחה על הטלוויזיה ואז תשלם רק משהו כמו 170 שקל ותקבל את כל חבילות הערוצים וה- HD.
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
יש אלטרנטיבות, אבל הן לא לכולם.nerya40 כתב:אין תחרות אבל יש אלטרנטיבות אחרות:asaf23 כתב:ככה זה כשאין תחרות....nerya40 כתב:המחיר הכי זול שתוכל להשיג הוא 204 ש"ח על חבילת בסיס + 2 חבילות תוכן.
יותר זול מזה אין.......
אתה יכול להתחבר לעידן + ואז יהיו לך שידורים בחינם.
אתה יכול להתקין צלחת לווין ולקלוט ערוצים בחינם או להצטרף לערוצים בתשלום נמוך.
אתה יכול לצפות ברוב התוכניות, הסדרות והסרטים דרך האינטרנט.
ויש עוד הרבה אלטרנטיבות אחרות.
מי שמתפנק ורוצה שהכל יגיע אליו לטלוויזיה בלחיצת כפתור שיתחבר לחבילת ערוצים בהוט/יס ב- 200 שקל.
מה שכן בהוט אם אתה מצטרף גם לשירותי האינטרנט והטלפון שלהם אתה מקבל הנחה על הטלוויזיה ואז תשלם רק משהו כמו 170 שקל ותקבל את כל חבילות הערוצים וה- HD....
לא כולם יכולים להתקין צלחת פרטית (שוכרים, בעלי כמה ממירים),
ולא כולם יכולים לנהל הורדות באופן שוטף (אנשים מבוגרים בעיקר)
ולא תמיד מספיקים 3 ערוצים (כן, כן, אני יודע שיש בפועל יותר).
אם הייתה תחרות אני בטוח שהמחירים ירדו מהר מאוד בדיוק כמו שקרה בסלולר.
זה נכון, אבל יש כל מיני מבצעים לאוכלוסיות מיוחדות - סטודנטים, קשישים, ועדי עובדים (למשל כל מי שהוא אקדמאי בתחום הרוח והחברה יכול להצטרף להסתדרות המח"ר ואח"כ למועדון הו"ט, שלא קשור להוט, אבל בגלל השם הדומה הוט החליטה לתת הנחה של 7% למצטרפים אליה דרכו שזה סדר גודל של 15-20 שקל לחבילה ממוצעת).
עדכון:
היום התקשרו אליה מהוט והציעו לה משהו בסגנון של 2 חבילות + ויוה + אינטרט (שהיה לה כבר) ב220 שח.
וגם יחליפו לה שני ממירים. אל תשאלו אותי אילו כי אין לה מושג:-)
בקיצור - צריך קצת להתווכח וממש לבקש להתנתק אבל בסוף הם מורידים מחירים.
וכמובן שמי שיכול בלעדיהם - זה הכי טוב.
היום התקשרו אליה מהוט והציעו לה משהו בסגנון של 2 חבילות + ויוה + אינטרט (שהיה לה כבר) ב220 שח.
וכמובן שמי שיכול בלעדיהם - זה הכי טוב.
עוד עדכון:roymi כתב:עדכון:
וכמובן שמי שיכול בלעדיהם - זה הכי טוב....
אחרי שסגרנו עם הוט, יס נזכרו בנו והתקשרו כמה פעמים כדי לקבוע פגישה בה טוענים שיציעו הצעות אטררטיביות. הם טוענים שכבר אין דבר כזה התחייבות ולכן אין שום בעיה לעבור אליהם עכשיו. האם זה נכון?
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
אלי כל כמה חודשים מתקשרים מיס ומציעים לשלוח אלי נציג עם מבצעים טובים.
לפני שבוע הסכמתי להיפגש איתו וההצעה שלו הייתה דומה למדי להצעות שיש באינטרנט.
בגדול מסלול הרבה חבילות רגילות ב 210 ש"ח בערך (בלי ממרי HD או TOTAL).
אם רוצים ערוצי "פרימיום" צריך להוסיף כסף.
אם רוצים HD, צריך להוסיף כסף.
קיצר, לא משהו מיוחד בכלל.
לפני שבוע הסכמתי להיפגש איתו וההצעה שלו הייתה דומה למדי להצעות שיש באינטרנט.
בגדול מסלול הרבה חבילות רגילות ב 210 ש"ח בערך (בלי ממרי HD או TOTAL).
אם רוצים ערוצי "פרימיום" צריך להוסיף כסף.
אם רוצים HD, צריך להוסיף כסף.
קיצר, לא משהו מיוחד בכלל.