מחירים לקולונוע ביתי
קיבלתי הצעת מחיר בשביל מערכת לסלון כולל הכל אבל יש לי כמה שאלות:
1.מה זה מגבר HDMI ולמה זה נחוץ?האם אני באמת צריך את זה?
2.זה בעיה להתקין רמקול שקוע ו לחבר את הכל למגבר?או שאני יכול לעשות את זה לבד ?
3.מה זה חיווט רמקול?
4. זה ההצעת מחיר שקיבלתי מה דעתכם? אני צריך 5 רמקולים שקועים בסלון +2 רמקולים למרפסת עדיפות למגבר עם 2 אזורים
1,800.00 - HDMI מגבר
1,629.00 - VSX-421 מגבר פיוניר
2,800.00 - 700.00 לאחד*4 2WAY PUREACOUSTICS "6.5 רמקול שקוע
1,500.00 - 3WAY PUREACOUSTICS רמקול סנטר שקוע
1,200.00 - PX244 Pure זוג רמקולים לגינה
התקנה חיווט 7 רמקולים +התקנה וחיווט מגבר -2400
איך המגבר?ואיך הרמקולים? אם מישהו יכול לדעת את הדגם שלהם זה יעזור לי
ועוד שאלה האם אפשר להתמש בתור רמקול שקוע רגיל ולהשתמש בו כסנטר כלומר להתקין אותו במצב שוכב?
1.מה זה מגבר HDMI ולמה זה נחוץ?האם אני באמת צריך את זה?
2.זה בעיה להתקין רמקול שקוע ו לחבר את הכל למגבר?או שאני יכול לעשות את זה לבד ?
3.מה זה חיווט רמקול?
4. זה ההצעת מחיר שקיבלתי מה דעתכם? אני צריך 5 רמקולים שקועים בסלון +2 רמקולים למרפסת עדיפות למגבר עם 2 אזורים
1,800.00 - HDMI מגבר
1,629.00 - VSX-421 מגבר פיוניר
2,800.00 - 700.00 לאחד*4 2WAY PUREACOUSTICS "6.5 רמקול שקוע
1,500.00 - 3WAY PUREACOUSTICS רמקול סנטר שקוע
1,200.00 - PX244 Pure זוג רמקולים לגינה
התקנה חיווט 7 רמקולים +התקנה וחיווט מגבר -2400
איך המגבר?ואיך הרמקולים? אם מישהו יכול לדעת את הדגם שלהם זה יעזור לי
ועוד שאלה האם אפשר להתמש בתור רמקול שקוע רגיל ולהשתמש בו כסנטר כלומר להתקין אותו במצב שוכב?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
מגבר HDMI מיועד להאריך את הכבל של ה-HDMI, מה מרחק בין המסך לבין המערכת?
חווט והתקנה של רמקולים שקועים זה לא משהו שרצוי לעשות לבד, אלא להשאיר למומחה.
חווט והתקנה של רמקולים שקועים זה לא משהו שרצוי לעשות לבד, אלא להשאיר למומחה.
כמה עצות:
1.אתה לא צריך מגבר HDMI בשביל 3 מטר וגם לא בשביל יותר מזה.
2. תמצא איזה דודה שטסה לחול ושתקנה לך בדיוטי פרי את אותו מגבר בפחות מחצי מחיר (200 דולר)
3. לא הייתי הולך על פיור אקוסטיקס. שום דבר שלהם. אולי בעייניך זה יהיה מספיק טוב. לא יודע.
4. 2400 שקל על התקנה? מה זה כולל? עושים חציבות בקירות כדי להעביר חוטים?
1.אתה לא צריך מגבר HDMI בשביל 3 מטר וגם לא בשביל יותר מזה.
2. תמצא איזה דודה שטסה לחול ושתקנה לך בדיוטי פרי את אותו מגבר בפחות מחצי מחיר (200 דולר)
3. לא הייתי הולך על פיור אקוסטיקס. שום דבר שלהם. אולי בעייניך זה יהיה מספיק טוב. לא יודע.
4. 2400 שקל על התקנה? מה זה כולל? עושים חציבות בקירות כדי להעביר חוטים?
נערך לאחרונה על ידי ron5054 ב 28/04/2012 17:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
1.משתלם לקנות אותו בדיוטי פרי? ואיך המגבר בכללי? ראית אותו מגבר ב 1300 שקל \
2.למה פיור אקוסטיק לא טוב? שמע אני לא מחפש עכשיו לעשות בית קולנוע. אני רוצה משהו טוב במחיר טוב שיספיק לצרכים שלי.
3.שום חציבות בקיר. הרמקולים בתקרה כבר יש להם הכנה כולל חוטים רק לחבר את החוטים ולהרכיב. עוד שלושה רמקולים זה בגבס והחוטי רמקולים כבר מושחלים אז רק צריך לחתוך בקיר גבס ולהרכיב.
4.אבל מה זה חיווי רמקול ומגבר?
2.למה פיור אקוסטיק לא טוב? שמע אני לא מחפש עכשיו לעשות בית קולנוע. אני רוצה משהו טוב במחיר טוב שיספיק לצרכים שלי.
3.שום חציבות בקיר. הרמקולים בתקרה כבר יש להם הכנה כולל חוטים רק לחבר את החוטים ולהרכיב. עוד שלושה רמקולים זה בגבס והחוטי רמקולים כבר מושחלים אז רק צריך לחתוך בקיר גבס ולהרכיב.
4.אבל מה זה חיווי רמקול ומגבר?
1. תעשה חשבון 200 דולר זה פחות מ-800 שקל.אז אם יש אופציה לקנות שם למה לשלם 1300?
ובמחיר של 200 דולר זה התמורה הכי טובה לכסף כיום.
2. לא יודע , אולי זה יספיק לצרכים שלך. רק אתה תגיד
3. אז כמו שאתה מתאר את זה רוב העבודה כבר נעשתה. אם אתה חושב שתסתדר עם החיתוך בקיר גבס אז תעשה לבד.
אם לא תעזר באיש מקצוע.
4. חיווט רמקולים ומגבר זה לחבר את החוטים של הרמקולים ליציאות הנכונות במגבר. לא מסובך, אבל אם אתה לא בקיא בנושא, שוב פעם העזר באיש מקצוע.
ובמחיר של 200 דולר זה התמורה הכי טובה לכסף כיום.
2. לא יודע , אולי זה יספיק לצרכים שלך. רק אתה תגיד
3. אז כמו שאתה מתאר את זה רוב העבודה כבר נעשתה. אם אתה חושב שתסתדר עם החיתוך בקיר גבס אז תעשה לבד.
אם לא תעזר באיש מקצוע.
4. חיווט רמקולים ומגבר זה לחבר את החוטים של הרמקולים ליציאות הנכונות במגבר. לא מסובך, אבל אם אתה לא בקיא בנושא, שוב פעם העזר באיש מקצוע.
1.תודה רבה בהחלט אחלה מחיר. רק תגיד המגבר הזה יתמוך ב7 רמקולים? כי אני שם 2 רמקולים במרפסת
2.פיור אקוסטיק זה הכי זול?
3.שמע אבא שלי חשמלאי אז ככה שהוא יודע לחתוך קיר גבס הוא עושה את אותו הדבר עם מנורות שקועות.
4.אם חיברתי פעם רמקולים עומדים כאילו רגילים למגבר זה אותו הדבר כמו רמקולים שקועים?
2.פיור אקוסטיק זה הכי זול?
3.שמע אבא שלי חשמלאי אז ככה שהוא יודע לחתוך קיר גבס הוא עושה את אותו הדבר עם מנורות שקועות.
4.אם חיברתי פעם רמקולים עומדים כאילו רגילים למגבר זה אותו הדבר כמו רמקולים שקועים?
- סלון-חללית
- עוסק בתחום

- תגובות: 72
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
המגבר של הדיוטי פרי לא יתמוך לך ברמקולים לגינה.. תבדוק עוד מוצרים תלך לחנויות ותקבל ייעוץ
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4962
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 451 פעמים
אני אהיה קצת ײַותר בוטה, 2400 שח על חיבור המערכת ללא עבודות תשתיתnba7 כתב:1.משתלם לקנות אותו בדיוטי פרי? ואיך המגבר בכללי? ראית אותו מגבר ב 1300 שקל \
4.אבל מה זה חיווי רמקול ומגבר?...
תגד לו ביי ביי
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4962
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 451 פעמים
עוד דבר חיווט למערכת כזו מסתכם בעשרות שקלים למאות יחידות גג.
1.אם אני רוצה חמש רמקולים בסלון ועוד 2 בגינה אז אני צריך רק מערכת 7.1 ערוצים?
2.חיווט למערכת כזו אני יכול לעשות בכוחות עצמי?
3.אשמח אם תוכלו לשלוח לי בפרטי המלצות לגבי מקומות זולים וטובים לרכוש מערכות. ו/או המלצה לגבי מגבר יתקבל בשמחה
2.חיווט למערכת כזו אני יכול לעשות בכוחות עצמי?
3.אשמח אם תוכלו לשלוח לי בפרטי המלצות לגבי מקומות זולים וטובים לרכוש מערכות. ו/או המלצה לגבי מגבר יתקבל בשמחה
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
1. לא ,לא 7.1 אלה מגבר שמשדר לשני אזורים A וB מה שברסיבר הזה לא נמצא לפי מיטב ידיעתי.
2. כן, זה רק לחבר קצוות של כבל רמקול שניים למגבר ושניים לרסיבר. לא צריך תואר בהנדסה לזה ובטח לא לשלם 2400 שקל.
3. לא הייתי רוכש מהמפיץ הזה כי הוא זיהה "חובבן" ומנסה לעקוץ אותך בכ4000 שקל על מגבר HDMI שאין בו צורך ועל התקנה שאמורה לקחת כחצי שעה.
אם היה הגון היה מציע לך רסיבר יותר טוב או רמקולים יותר טובים במקום "לחסוך" לך בציוד ו"לדפוק" אותך בהתקנה. גש לחנות מתמחה שיציעו לך בידיוק מה שאתה צריך בהתאם לתקציב שלך.
2. כן, זה רק לחבר קצוות של כבל רמקול שניים למגבר ושניים לרסיבר. לא צריך תואר בהנדסה לזה ובטח לא לשלם 2400 שקל.
3. לא הייתי רוכש מהמפיץ הזה כי הוא זיהה "חובבן" ומנסה לעקוץ אותך בכ4000 שקל על מגבר HDMI שאין בו צורך ועל התקנה שאמורה לקחת כחצי שעה.
אם היה הגון היה מציע לך רסיבר יותר טוב או רמקולים יותר טובים במקום "לחסוך" לך בציוד ו"לדפוק" אותך בהתקנה. גש לחנות מתמחה שיציעו לך בידיוק מה שאתה צריך בהתאם לתקציב שלך.
"על החתום...."
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
המחירים פשוט גבוהים...nba7 כתב:המחיר של 2400 כלל את זה:
התקנת 7 רמקולים 1050
חיווט 7 רמקולים 850
חיווט והתקנת מגבר 500
זה בעיה להרכיב רמקול בתוך קיר גבס? במיוחד אם זה חשמלאי?...
אני מניח שב1500 ש"ח יכלת לקחת את ההתקנה שכוללת גם את הכבילה..., אבל שוב, איני יודע איזה כבלי הציעו לך וכמה טכנאים יעבדו אצליך... לכן, יכול להיות שהמחיר מוצדק, ויכול להיות שלא. בכל מקרה כל אחד ומה שהוא רוצה להרוויח.
תתחדש
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1657 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
באיזור כפר סבא יש לך כמה חנויות מתמחות טובות מאוד.
המחיר שקיבלתה מוגזם בקיצוניות.
גם העבודה צריכה לעלות הרבה פחות מחצי,גם הרסיבר 421 עולה פחות מחצי,אין לך בכלל צורך במגבר HDMI,הרמקולים תומחרו ביוקר.
במחיר שקיבלתה מעל 10000 שקל אתה מקבל את המערכת הבסיסית ביותר שניתן לקבל כיום.
המחיר פשוט שערוריה .
גם העבודה צריכה לעלות הרבה פחות מחצי,גם הרסיבר 421 עולה פחות מחצי,אין לך בכלל צורך במגבר HDMI,הרמקולים תומחרו ביוקר.
המחיר פשוט שערוריה .
- Huvenster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1031
- שם מלא: huvenster
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
זו גם דעתי.claudia5 כתב:באיזור כפר סבא יש לך כמה חנויות מתמחות טובות מאוד.
המחיר פשוט שערוריה ....