שלט Philips RC9800i
-
bodedon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 211
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 8 פעמים
שלום שלום
רציתי לדעת האם משהו כבר קנה את השלט ויש לו חוות דעת אישית על השלט הזה?
קראתי את הסקירה באתר (מצויינת) ואני מעוניין לרכוש אותו...
אני אשמח לתגובות מאנשים שמבינים בנושא ואולי להציע לי חלופות נוספות (למרות שהוא מספק בהחלט)...
תודה מראש
רציתי לדעת האם משהו כבר קנה את השלט ויש לו חוות דעת אישית על השלט הזה?
קראתי את הסקירה באתר (מצויינת) ואני מעוניין לרכוש אותו...
אני אשמח לתגובות מאנשים שמבינים בנושא ואולי להציע לי חלופות נוספות (למרות שהוא מספק בהחלט)...
תודה מראש
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
מכשיר מצויין, היתרון שלו הוא מינימום ידע בתכנות. החיסרון הוא שלא תמיד הוא יעשה דברים כמו שאתה חושב שהם צריכים להיעשות...
כמה עניינים:
1. הדור הבא של פרונטו כנראה יוכרז בספטמבר (IFA)
2. גם פרונטו רגיל יכול להיות אלטרנטיבה טובה.
3. NEVO SL גם נראה כמו אלטרנטיבה ראוייה לחלוטין!
כמה עניינים:
1. הדור הבא של פרונטו כנראה יוכרז בספטמבר (IFA)
2. גם פרונטו רגיל יכול להיות אלטרנטיבה טובה.
3. NEVO SL גם נראה כמו אלטרנטיבה ראוייה לחלוטין!
- ron11
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 191
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
לי יש את השלט הזה כבר כמעט שנה (גם אני כמוך, הסקירה המצויינת של עופר שעשתה לי חשק...)
השאלה כמובן היא מה אתה מחפש בשלט ומה לא.
היתרונות העיקריים שאני קיבלתי ממנו (מעבר לאלו שעופר ציין במאמר שלו):
1. היכולת לתאם בין כל המכשירים לערוצים הרלוונטים בטלויזיה (למעשה מאפשר לבטל את יתרון הנוחות במיתוג כל מקורות הוידאו שלך דרך הרסיבר וחוסך את ההפחתה שנוצרת עקב כך) .
2. נוח מאד, קל לתפעול (אפילו ההנהלה מרוצה ממנו).
3. יכולת ה - FIX - כמו שעופר ציין בכתבה (אם אני זוכר נכון). מתקשר מאד לסעיף 1, ואף נותן לך אפשרות לשחק עם זה לפעמים - לשים מוזיקה מהדי וי די ולראות טלויזיה ללא קול
קיים יתרון נוסף אותו אני עדיין לא מממש וזה העובדה שהוא יכול לשמש כסטרימר למדיה מסוימת בין המחשב (שאין לי עדיין) לטלויזיה.
חסרונות:
1. זמן "התעוררות" איטי יחסית אחרי חוסר שימוש.
2. לעיתים מגהק במעבר בין מסכים.
3. קיימים מצבים (מעטים מאד אבל עדיין) שהפונקציות הקיימות במכשיר לא מתאימות בדיוק לפעולה שאני מעוניין. פתרתי זאת ע"י לימוד השלט את הפעולות שאותן אני רוצה רק שהכיתוב שלהן נשאר מה שנקבע (למשל במסך הדי וי די ויתרתי על פונקציית זוית צילום והחלפתי בפעולה אחרת שיש לי בשלט של הרסיבר דווקא. עכשיו אני פשוט צריך לזכור שאיפה שרשום זוית צילום יש שמה פעולה אחרת...)
אלו עיקרי הדברים,
אם יש עוד שאלות אשמח לענות.
השאלה כמובן היא מה אתה מחפש בשלט ומה לא.
היתרונות העיקריים שאני קיבלתי ממנו (מעבר לאלו שעופר ציין במאמר שלו):
1. היכולת לתאם בין כל המכשירים לערוצים הרלוונטים בטלויזיה (למעשה מאפשר לבטל את יתרון הנוחות במיתוג כל מקורות הוידאו שלך דרך הרסיבר וחוסך את ההפחתה שנוצרת עקב כך) .
2. נוח מאד, קל לתפעול (אפילו ההנהלה מרוצה ממנו).
3. יכולת ה - FIX - כמו שעופר ציין בכתבה (אם אני זוכר נכון). מתקשר מאד לסעיף 1, ואף נותן לך אפשרות לשחק עם זה לפעמים - לשים מוזיקה מהדי וי די ולראות טלויזיה ללא קול
קיים יתרון נוסף אותו אני עדיין לא מממש וזה העובדה שהוא יכול לשמש כסטרימר למדיה מסוימת בין המחשב (שאין לי עדיין) לטלויזיה.
חסרונות:
1. זמן "התעוררות" איטי יחסית אחרי חוסר שימוש.
2. לעיתים מגהק במעבר בין מסכים.
3. קיימים מצבים (מעטים מאד אבל עדיין) שהפונקציות הקיימות במכשיר לא מתאימות בדיוק לפעולה שאני מעוניין. פתרתי זאת ע"י לימוד השלט את הפעולות שאותן אני רוצה רק שהכיתוב שלהן נשאר מה שנקבע (למשל במסך הדי וי די ויתרתי על פונקציית זוית צילום והחלפתי בפעולה אחרת שיש לי בשלט של הרסיבר דווקא. עכשיו אני פשוט צריך לזכור שאיפה שרשום זוית צילום יש שמה פעולה אחרת...)
אלו עיקרי הדברים,
אם יש עוד שאלות אשמח לענות.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
הכוונה היא שהוא מעצב לך בעצם את המסכים, כך שחשוב שתבין שזה לא ניתן לעיצוב מושלם כמו PRONTO מלא.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: