The Oppo has landed

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78934
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #41 

על סמך ה-OVERVIEW אכן עושה רושם שהנושא טופל.

SARAS
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 931
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #42 

אם כך הדבר אז בסופו של דבר מה ש -OPPO הבטיחו אכן קיימו.
נראה שאכן הם מתכוונים לשפר מעת לעת את המוצר שלהם בהתאם "לבאגים" שנמצאים ומדווחים ע"י לקוחות.אם נסכם את יכולות המכשיר,ביצועיו ע"פ כל REVIEW מוכר שסקר את המוצר הזה,הרי שברמת המחיר של 200$ בלבד מדובר בנגן מעולה!!!ולדעתי אחד הטובים והמומלצים בשוק.
למלך- "זה לא אופו שמופו" כפי שציינת באחד משירשוריך, זה נגן טוב בהרבה ממה שאתה חושב.
את בעיית ה-CUE כבר זיהית??? :wink:
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST

sharlav
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 141
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

saras

שליחה #43 

אתה כל כך מאוהב במה שקנית , כל כך משוכנע שהאחרים לא מבינים או לחילופין - לא רוצה בכלל לקבל חוות דעת אחרות.
אוקיי , זה נגן DVD טוב.
הוא עדיין לא HD DVD , הוא רק UPSCALER
והוא עולה 200$ , וואו - שיגעון .... :lol:
קנייה טובה , אבל .... לא להגזים.
אני שמח בשמחתך, אבל בוא נכבד את הנגנים ה-באמת ליגה עליונה וניתן להם כבוד.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #44 

sharlav,

תתפלא לשמוע, מרבית האנשים מאוהבים במה שהם קנו. אם תערוך סקר בין בעלי רכבים ותשאל מה דעתם על המכונית שלהם, תגלה שהרוב אוהבים אותו מאוד. אם תעשה סקר על סוגי רכבים בכלל, תגלה שיש הרבה פחות שביעות רצון באופן כללי.

אנשים (במיוחד ישראלים) לא אוהבים להיות פרייארים...

SARAS
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 931
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #45 

sharlav
מאיפה הבאת את זה שאני לא מוכן לקבל/לשמוע דעות של אחרים?
לא שללתי אף דעה של אף אחד מהחברים פה בפורום.בסה"כ אני טוען/טענתי שמכשיר ה-OPPO הוא מכשיר מצוין מכל צד שלא תסתכל עליו (תרצה או לא תרצה).נכון שהמותג לא מוכר לרבים מאיתנו בארץ אין לו את המוניטין של נגני דנון המהוללים אבל ע"פ כל חוות דעת של אנשים רציניים ומקצועיים (כולל אתר SECRETS המכובד) הנגן הזה נתן פייט רציני למכשיר דנון שעולה 3500 דולר!!!!.ה-OPPO הז הגיע למקום השני.נכון שבזמנו שקניתי את הנגן עופר ציין את המגבלה/החיסרון בנושא ה-PAL שלו אבל כעת כפי שראית יצא גרסת תיקון שטיפלה בבעייה הזו ובעוד כמה דברים נוספים.תאמין לי מניסיון שיש חברות מוכרות "ענקיות" יותר מ-OPPO שלא טרחו יותר מדי לשפר את מוצריהם/באגים שהתגלו בנגניהם ועל זה לדעתי צריך להוריד בפניהם את הכובע.
נ.ב. - תגיד זו בושה להנות/להיות מרוצים ממוצר שקונים?אתה לא אוהב את הדברים שאתה קונה?
בשורה האחרונה גם אם זה לא ימצא חן בעיניך ה-OPPO הזה ב-200 דולר הוא עיסקה מצוינת ולדעתי עולה על הרבה נגנים אחרים שעולים פי 5 ממנו.
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #46 

sharlav,

חשוב לציין שיש מקרים רבים שבהם מכשירים של פחות מ-200 דולר היו הטופ של הטופ. זה לא קרה פעם ולא קרה פעמיים.

זכור לי מספר מקרים כאלה (RP56, RP91, BRAVO ולאחרונה ה-OPPO). ברור שאי אפשר להשוות את המכשיר ל-MERIDIAN 800 או ל- 5910, אבל אם מכשיר של $200 ומטה יכול לתת תמונה כמו מכשיר של כמה אלפי שקלים, זה בהחלט הישג. באופן אבסלוטי, אין סיבה טכנית שהוא לא יוכל לעשות את זה. כל עוד אנחנו עוסקים באותות דיגיטלים, זה לא עולה הרבה יותר יקר לעשות עבודה בינונית מאשר עבודה מצויינת. כאמור, פנסוניק ו-BRAVO שברו את המחסום הזה כבר מספר פעמים בעבר.

גם במקרנים ובפלאזמות יש פתאום איזו פריצת דרך כל זמן מה, שבו מוצר חדש עולה משמעותית פחות מקודמיו והוא נותן פריצת דרך באיכות התמונה.

אני מקווה שנוכל לעשות בדיקה ל-OPPO לאחר העידכון ונוכל לבדוק את כל הפיצ'רים שלו. אם אכן הוא עושה את כל מה שאומרים עליו, הוא בהחלט יקבל ציון גבוה - בשל היחס עלות/תועלת שלו.

zeev פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 652
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #47 

ל-SARAS ושאר המתעניינים, נושא ה-PAL עדיין לא טופל גם בגרסת התוכנה החדשה.
מספר באגים טופלו (shimmering, A/V sync), מספר תוספות כמו אפשרות לכבות או להדליק CCS (מומלץ לכבות) ו-Truelife.
עם זאת, נראה לי ממבט ראשון שישנן מספר בעיות חדשות, רצפי בדיקה ל-deinterlacing שטופלו בהצלחה בגרסה הקודמת (אם זכרוני אינו מטעני) נופלים בגרסה החדשה.
בכל אופן זוהי בדיקה ראשונית בלבד שכן רק חזרתי לפני כמה שעות. אני מקווה לבצע בדיקה מעמיקה יותר מחר, אם כי אין בידי את גרסת התוכנה הקודמת לצורך השוואה, אני אצור קשר עם OppoDigital בתקווה שהם יהיו מוכנים לספק את הגרסה הקודמת לצורך השוואה.
A good plagiarized idea is better than a lousy original one

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”