The Oppo has landed
הבוקר נחת אצלי (טוב, לא ממש אצלי, בבית המכס יותר נכון) מכשיר ה-DVD החדש של Oppo, ולאחר גיחה קצרה לחנות אלקרוניקה (הספק של המכשיר מתוכנן ל-120V/60HZ) הוא קיבל את מקומו הראוי בסלון. סיקור מלא יגיע אני מקווה בקרוב כשאקבל את ה-Z3 (כרגע אני יכול לכתוב בעיקר על היציאות האנלוגיות שלו, לא ממש מעניין...).
ואוף טופיק קטן, בכל ביקור במכס חבילות לשחרור צעצוע חדש אני מנסה להתעדכן בחוקי היבוא האישי. והפעם, בשל הסכמי סחר חופשי עם ארה"ב, טובין שמיובא עם מסמך רשמי המאשר שיוצר בארה"ב (Certification of Origin) ומחירו עד $650 - פטור ממכס.
ואוף טופיק קטן, בכל ביקור במכס חבילות לשחרור צעצוע חדש אני מנסה להתעדכן בחוקי היבוא האישי. והפעם, בשל הסכמי סחר חופשי עם ארה"ב, טובין שמיובא עם מסמך רשמי המאשר שיוצר בארה"ב (Certification of Origin) ומחירו עד $650 - פטור ממכס.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78884
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
zeev,
אתה רציני?!
וואו, מהפכה במכס. האם יש לך מסמך שלהם על כך? זה בהחלט מהפכני!
נשמח אם תוכל לעשות על המכשיר ביקורת מלאה (HTML עדיף, אם ניתן) ונפרסם אותה באתר.
אתה רציני?!
וואו, מהפכה במכס. האם יש לך מסמך שלהם על כך? זה בהחלט מהפכני!
נשמח אם תוכל לעשות על המכשיר ביקורת מלאה (HTML עדיף, אם ניתן) ונפרסם אותה באתר.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
היי זאב
קודם כל תתחדש ותהנה מהמכשיר החדש
ע"פ הנתונים שקראתי על המכשיר באתר הרשמי של OPPO אמור להיות לו שנאי משתנה פנימי שאמור לעבוד גם במתח של 220V לא ברור לי למה היית צריך לגשת לחנות אלקטרוניקה?
קודם כל תתחדש ותהנה מהמכשיר החדש
ע"פ הנתונים שקראתי על המכשיר באתר הרשמי של OPPO אמור להיות לו שנאי משתנה פנימי שאמור לעבוד גם במתח של 220V לא ברור לי למה היית צריך לגשת לחנות אלקטרוניקה?
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
על הקופסא מבחוץ כתוב אומנם 110V-220V, אך בחוברת ההוראות וגם על המכשיר עצמו (בגב המכשיר ליד חיבור הכבל החשמלי) כתוב רק 110V, מאחר וממיר מ-220V ל-110V עולה רק כ-20 ש"ח, החלטתי לא לקחת את הסיכון שבשרפת הספק (מה שיחייב אותי לשלוח את הנגן בחזרה לארה"ב לתיקון) וקניתי את הממיר.
במיוחד לאור העובדה שבכל מקרה הייתי זקוק למתאם משקע אמריקאי לישראלי, שעולה מן הסתם 5-10 ש"ח ואשר כלול כבר בממיר שקניתי, עובדה שמורידה את מחירו לכ-10 ש"ח.
במיוחד לאור העובדה שבכל מקרה הייתי זקוק למתאם משקע אמריקאי לישראלי, שעולה מן הסתם 5-10 ש"ח ואשר כלול כבר בממיר שקניתי, עובדה שמורידה את מחירו לכ-10 ש"ח.
לא קיבלתי פטור ממכס, רק היום למדתי על נושא הסכמי הסחר. כאשר חבילה ביבוא אישי מעוכבת במכס אתה נדרש "להמציא" (אתם לא פשוט מתים על המונחים האלה של המערך הביורוקרטי?) מסמכים מסוימים כמו חשבונית, אם תציג גם את האישור שהזכרתי לעיל תקבל פטור ממכס, ניתן לשלוח את המסמכים בפקס אך אני מעדיף תמיד להגיע לשם וכך לזרז את התהליך (שלא לומר "להקל" עליו, ועל הכיס שלי, במקרים מסוימים שאין זה המקום להזכירם).
שים לב שהפטור הוא מהמכס בלבד, לא ממע"מ ולא ממס קניה.
שים לב שהפטור הוא מהמכס בלבד, לא ממע"מ ולא ממס קניה.
היי זאב
ממידע שמצאתי באינטרנט ובאתר הרשמי של OPPO אתה יכול לחבר אותו ישירות למתח של 220 וולט יש למכשיר שנאי משתנה.ע"פ OPPO על המכשיר מצוין 110 וולט כדי לקבל אישור FCC ולעמוד בתקנים של השוק האמריקאי.המכשיר הזה מראש תוכנן לשוק האמריקאי.הנושא בדוק גם מול השרות של חברת OPPO לידיעתך
ממידע שמצאתי באינטרנט ובאתר הרשמי של OPPO אתה יכול לחבר אותו ישירות למתח של 220 וולט יש למכשיר שנאי משתנה.ע"פ OPPO על המכשיר מצוין 110 וולט כדי לקבל אישור FCC ולעמוד בתקנים של השוק האמריקאי.המכשיר הזה מראש תוכנן לשוק האמריקאי.הנושא בדוק גם מול השרות של חברת OPPO לידיעתך
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
זאב תנסה. מה יש לך להפסיד 
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
בהחלט ייתכן (כפי שאמרתי, גם על הקופסא מצוין כך), אך מאחר וכבר רכשתי ממיר מתח אני משתמש בו.SARAS כתב: ממידע שמצאתי באינטרנט ובאתר הרשמי של OPPO אתה יכול לחבר אותו ישירות למתח של 220 וולט יש למכשיר שנאי משתנה.ע"פ OPPO על המכשיר מצוין 110 וולט כדי לקבל אישור FCC ולעמוד בתקנים של השוק האמריקאי.המכשיר הזה מראש תוכנן לשוק האמריקאי.הנושא בדוק גם מול השרות של חברת OPPO לידיעתך...
הוא מתפקד כצפוי אך nothing to write home about מאחר וכרגע הוא מחובר למקרן באנאלוגי. בחיבור אנאלוגי הוא לא מבצע deinterlacing (הוא אפילו לא מוציא below black באנאלוגי). למי שזה רלוונטי עבורו, הוא כמובן לא מציג כתוביות בעברית ב-DIVX, אך כן מנגן את כל סוגי המדיות (DVD+R/RW, DVD-R/RW, DVD+9R).
לכן הסיקור הרציני יגיע כשאחבר אותו ל-Z3 ונראה מה הוא באמת יודע לעשות.
חיצונית אתה יכול לראות תמונות באתר של Oppo, דקיק כמו כל נגן 200ש"ח שהיית קונה במחסני חשמל, לא היית חושב שזה הנגן ששני רק למפלצת של Denon שעבה ממנו פי 10 בערך.
לכן הסיקור הרציני יגיע כשאחבר אותו ל-Z3 ונראה מה הוא באמת יודע לעשות.
חיצונית אתה יכול לראות תמונות באתר של Oppo, דקיק כמו כל נגן 200ש"ח שהיית קונה במחסני חשמל, לא היית חושב שזה הנגן ששני רק למפלצת של Denon שעבה ממנו פי 10 בערך.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: