Popcorn Hour A-300 בעיות עם צפייה בקבצי MKV
שלום,
קנית את הA-300 לפני כשבוע וחצי,עשיתי לו עדכון קושחה,בימים הראשונים הייתה לו בעייה עם סנכרון כתוביות בזמן הרצת הסרט,
בימים האחרונים אני לא מצליח לראות איתו קבצי MKV,הוא מפעיל את הסרטים אך בנקודות שונות בסרט הוא פשוט נעצר וחוזר לתקייה,כאשר אני לוחץ להפעילו שוב הוא חוזר לתחילת הסרט.
חשבתי שזו בעייה בסרט,אך זה קורה עם כל הקבצים מסוג זה.
קבצי AVI למשל הוא לא עושה את התקלה,לרוב אני צופה בסרטים mkv 1080p או 720P
אשמח לקבל את עזרתכם בנושא..
קנית את הA-300 לפני כשבוע וחצי,עשיתי לו עדכון קושחה,בימים הראשונים הייתה לו בעייה עם סנכרון כתוביות בזמן הרצת הסרט,
בימים האחרונים אני לא מצליח לראות איתו קבצי MKV,הוא מפעיל את הסרטים אך בנקודות שונות בסרט הוא פשוט נעצר וחוזר לתקייה,כאשר אני לוחץ להפעילו שוב הוא חוזר לתחילת הסרט.
חשבתי שזו בעייה בסרט,אך זה קורה עם כל הקבצים מסוג זה.
קבצי AVI למשל הוא לא עושה את התקלה,לרוב אני צופה בסרטים mkv 1080p או 720P
אשמח לקבל את עזרתכם בנושא..
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
לגבי הסנכרון בזמן הרצה קדימה ואחורה, זאת בעייה ידועה.
לגבי הבעייה שלך, לא הבנתי אם זאת אחת משתי אלה:
1. בעייה ידועה של "החשכת" המסך בזמן ניגון סרטים למשך של שנייה בערך ואז חזרה לניגון תקין.
2. בעייה ידועה שלפעמים בזמן ניגון MKV הוא "נתקע" ולא מסכים לנגן יותר בכלל עד שעושים לו ריסט (או כיבוי אמיתי, לא STANDBY)
לגבי הבעייה שלך, לא הבנתי אם זאת אחת משתי אלה:
1. בעייה ידועה של "החשכת" המסך בזמן ניגון סרטים למשך של שנייה בערך ואז חזרה לניגון תקין.
2. בעייה ידועה שלפעמים בזמן ניגון MKV הוא "נתקע" ולא מסכים לנגן יותר בכלל עד שעושים לו ריסט (או כיבוי אמיתי, לא STANDBY)
הבעיה היא כזאת: מעלה סרטים בקובץ mkv,הקובץ עולה והסרט מתחיל,אחרי כדקה בדיוק בנקודה מסויימת הסרט מפסיק כאילו לחצתי עצור.. ואם אני לוחץ כדי להפעילו הוא מתחיל מחדש..היה סרט שכבר התחלתי לראות אותו לכן העברתי לדקה 40,ובדיוק בזמן במשפט המסויים בסרט באותה השניה הוא מפסיק,וככה בכל הסרטים שהם mkv במועדים מסויימים בסרט הוא מפסיק ויוצא לתיקיה.. זה לא היה בהתחלה..
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
מוזר מאוד,
אם היית אומר שזה באותו סרט אז הייתי אומר שהוא דפוק.
אבל בכל MKV שאתה מנגן, זה מוזר.
אצלי אין בעייה כזו ואני מנגן המון MKV.
ניסית לבדוק עם התמיכה שלהם?
אם היית אומר שזה באותו סרט אז הייתי אומר שהוא דפוק.
אבל בכל MKV שאתה מנגן, זה מוזר.
אצלי אין בעייה כזו ואני מנגן המון MKV.
ניסית לבדוק עם התמיכה שלהם?
אני מאוד לא מרוצה מהתמיכה שלהם,הם עונים אחרי המון זמן,לוקח להם שבוע וחצי לענות על שאלה.
זה מאוד מבאס שזה המצב,כדי לא להגיע למצב כזה קניתי משהו יקר כדי לקבל את הטוב ביותר,אם זה השירות שאני מקבל אז היה חבל על הכסף.
כל הסרטים מסוג MKV נתקעים,כל אחד בדקות שונות,יש לציין שזה לא משהו קבוע,זאת אומרת זה לא שהוא מציג סרט זמן מסויים ומפסיק..
הוא עוצר את הסרטים בנקודות מסויימות,אין לי מושג איך הוא מחליט את זה,זו תקלה "מהסרטים"..אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק
אוקיי,אחרי בדיקות וטעינה של המון סרטים בקבצי MKV עלית על הדבר הבא..
כל הסרטים שהם MKV 720P הוא עושה את התקלה
1080P פועלים כרגיל,אין שום בעיות...מוזר ביותר..
זה מאוד מבאס שזה המצב,כדי לא להגיע למצב כזה קניתי משהו יקר כדי לקבל את הטוב ביותר,אם זה השירות שאני מקבל אז היה חבל על הכסף.
כל הסרטים מסוג MKV נתקעים,כל אחד בדקות שונות,יש לציין שזה לא משהו קבוע,זאת אומרת זה לא שהוא מציג סרט זמן מסויים ומפסיק..
הוא עוצר את הסרטים בנקודות מסויימות,אין לי מושג איך הוא מחליט את זה,זו תקלה "מהסרטים"..אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק
אוקיי,אחרי בדיקות וטעינה של המון סרטים בקבצי MKV עלית על הדבר הבא..
כל הסרטים שהם MKV 720P הוא עושה את התקלה
1080P פועלים כרגיל,אין שום בעיות...מוזר ביותר..
עדכון:
הבעיה נמצאה,הבעיה הייתה בקבצים עצמם..
כשעשיתי עדכון למכשיר,העדכון ביצע איזה שינוי בדיסק,על מנת לשחזר את כל הסרטים השתמשתי בתוכנת שיחזור..
התוכנה הצליחה לשחזר את החומר אך בבדיקה מעמיקה התגלה כי החומר פעל אך לא היה תקין באופן מלא.
כאשר הורדתי סרטים חדשים הוא ניגן אותם ללא בעיה,אך עדיין יש המון באגים במכשיר..
הבעיה נמצאה,הבעיה הייתה בקבצים עצמם..
כשעשיתי עדכון למכשיר,העדכון ביצע איזה שינוי בדיסק,על מנת לשחזר את כל הסרטים השתמשתי בתוכנת שיחזור..
התוכנה הצליחה לשחזר את החומר אך בבדיקה מעמיקה התגלה כי החומר פעל אך לא היה תקין באופן מלא.
כאשר הורדתי סרטים חדשים הוא ניגן אותם ללא בעיה,אך עדיין יש המון באגים במכשיר..