היי חברה,
לפני כחודשיים כשעוד הייתי רק בשלבי התכנון של השיפוץ בסלון, נעזרתי בפורום הזה כדי לקבל מושג על איזו טלויזיה אני כנראה אלך כדי שאני אדע את המידות שלה.
שני הדגמים שחשבתי עליהם היו: LG PZ550 ופנסוניק ST30.
הייתי יותר בכיוון על הLG ורציתי ללכת לראות אותה לפני הרכישה, אבל אז עשיתי טלפון לכמה חנויות ולפי מה שאמרו לי, הם הורידו אותה כבר מהתצוגה כי אין יותר את הדגם הזה. ייתכן ועדיין יש חנויות שיש להם את הדגם במלאי, אבל ברמת העקרון הם אמרו לי שכבר לא מביאים יותר הדגם הזה לארץ, ושיש עכשיו דגם אחר שמחליף אותו או שצריך להגיע דגם אחר.
בשורה התחתונה, אני שוב פעם במצב של להחליט על טלויזיה, רק שהפעם אני באמת הולך לרכוש אותה ולא רק בשביל לדעת את המידות.
האם מישהו יודע מה הדגם החדש שמחליף את הPZ550?
ובאופן כללי, על אילו דגמים הייתם יכולים להמליץ לי בגדלים האלו וברמות המחירים של הLG והפנסוניק?
המרחק צפייה נטו הוא 4.80
הצפייה היא כיום: רוב הזמן שידורי SD וHD עם הממיר של הוט. בנוסף, אני ארכוש סטרימר בהמשך.
תודה,
רוני
רכישת טלויזיה בגודל 55-60
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
למה דווקא היית בכיוון של LG בסוף?
אני קניתי את ה ST30 (אמנם בגודל 50), ואני סופר מרוצה ממנה.
(גם SD גם HD ואפילו 3D שחשבתי שיהיה סתם גימיק)
אני קניתי את ה ST30 (אמנם בגודל 50), ואני סופר מרוצה ממנה.
(גם SD גם HD ואפילו 3D שחשבתי שיהיה סתם גימיק)
את הפנסוניק ראיתי והיא אכן מדהימה.
הסיבה שחשבתי ללכת על הLG (לא הייתי סגור לחלוטין כי כמו שאמרתי עדיין לא ראיתי אותה, וככל הנראה אני כבר לא אראה אותה) בגלל שהיא יותר גדולה, יותר זולה, יש בה כמה פונקציות שבפנסוניק אין.
ובנוסף, יש עוד אנשים בבית שעבורם הLG היתה אמורה להיות עדיפה בגלל העיצוב
המסגרת שלה יותר דקה.
הסיבה שחשבתי ללכת על הLG (לא הייתי סגור לחלוטין כי כמו שאמרתי עדיין לא ראיתי אותה, וככל הנראה אני כבר לא אראה אותה) בגלל שהיא יותר גדולה, יותר זולה, יש בה כמה פונקציות שבפנסוניק אין.
ובנוסף, יש עוד אנשים בבית שעבורם הLG היתה אמורה להיות עדיפה בגלל העיצוב