בדרך לקניית הסטרימר הראשון שלי - מחפש המלצה

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
sivickch פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום חברים,

אני חדש בעסק, ומעוניין לקנות את הסטרימר הראשון שלי.
התרשמתי מאד מהפרורום הזה ואני בטוח שהגעתי למקום הנכון.

אז ככה מה שאני מחפש מהסטרימר:
1. ניגון קבצי MKV 1080p (גודל קובץ סרט באזור ה 10-13 ג'יגה) בצורה חלקה ללא קרטועים.
2. תמיכה בכתוביות בעברית.
3. שליטה בגודל הפונט של הכתוביות ומיקומום על המסך (כלומר שהפונט לא יהיה קטן/גדול מידי ויופיע בתחתית במסך).
4. תמיכה בשמות קבצים בעברית.
5. ממשק נוח לתפעול.
6. תמיכה ב-3D לשימוש עתידי.
7. תקציב עד 1200 ש"ח.

קראתי פה בפורום על ה- Xtreamer Prodigy .
עכשוי ראיתי שיש בבאג את ה-Xtreamer Prodigy Black החדש יותר.

האם הוא עונה על הדרישות שלי? האם אתם ממליצים עליו?

תודה מראש לעוזרים.

keystone
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1023
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שליחה #2 

אם תלת מימד מעניין אותך, אין לך הרבה ברירות כרגע חוץ מה prodigy.
אם הסעיף הזה פחות רלבנטי, יש על מה לדבר.

sivickch פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5

שליחה #3 

תלת מימד פחות חשוב לי כרגע.
על מה היית ממליץ?
האם הprodigy עונה על הסעיפים שכתבתי למעלה?

keystone
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

a-300 לדעתי עדיף, אם כי לא בהרבה.

kfiryo
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 31

שליחה #5 

A-300 עם המון באגים.. אני אישית הייתי לוקח משהו אחר,לא כלכך מבין בזה אבל כמו שאמרתי,המון באגים..
קניתי אותו לפני שבוע, כרגע יש לו בעיה במיוחד עם קבצי mkv,לא יכול לראות סרט ברצף.. המכשיר בבדיקה בחנות..

keystone
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

לכולם יש בעיות.
עדכנת את ה 300 שלך או שהשארת אותו כמו שקנית?

גם ל prodigy מספר בעיות מהיכרות עם 2 החברות, אני יכול להבטיח לך שאילו של הפופקורן יהיה פיתרון.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8259
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #7 

אם תלת לא חשוב לך קנה את האקסטרימר סיידווינדר שעונה בצורה טובה על כל מה שביקשת. הוא נמכר במחירי חיסול בבאג כרגע. חבר השיג אותו עכשיו לאחר מיקוח קטן ב 360 ש"ח. את העודף תשמור למצב שתרצה תלת ושיצא משהו מדובג כהלכה שתומך כמו שצריך בתלת.

כמובן שאני מניח שאתה לא זקוק ל JUKEBOX ושאתה מזרים מהרדדיסק ב USB או בעזרת כבל רשת (לא WIFI).

אפשר לנגן דרך אגב תלת SBS באקסטרימר סיידוויינדר אבל התמיכה בכתוביות לא טובה (תצטרך לעקוף את זה ע"י שתילה של הכתוביות לסרט - חפש פה באתר).

עוד הסתייגות : אם יש לך LG מהסדרות החדשות אז הסיידווינדר כנראה לא יתאים בגלל דיליי בסאונד.

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6642
נתן תודות: 113 פעמים
קיבל תודות: 707 פעמים

שליחה #8 

integral כתב: עוד הסתייגות : אם יש לך LG מהסדרות החדשות אז הסיידווינדר כנראה לא יתאים בגלל דיליי בסאונד.
...

היה כאן מישו שהתלונן על הבעיות האלה , וגם אני חוויתי זאת עם טלוויזיה של סמסונג ,
ובכן - זה לא קשור לטלוויזיה!

תעיף מבט בשרשור הזה - נתתי שם פתרון , בדקו את זה וזה עובד!

http://www.hometheater.co.il/vt165945

בהצלחה! (Y)

לגבי תלת-מימד - השתמשתי במדריך שפורסם פה באתר - עובד מצויין .
תענוג לראות את הסרט עם תרגום מובנה - ואפילו אפשר לכוון את המיקום , גודל , צבע של הכתוביות!
וכל זאת עם הסיידווינדר 1 - שכעת אתה אומר שניתן להשיג אותו ב 360 ש"ח 8O

(אני קניתי ב 600 !!! לפני שנה וחצי)

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8259
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #9 

אני קניתי ב 600 ומכרתי ב 350 (הפלקס בטלוויזיה שלי נותן פתרון נחמד ככה שהאקסטרימר נהיה מיותר). אז לצערי אני לא יכול לבדוק את הפתרון שלך :)

דרך אגב, זה כן קשור במידה מסויימת לטלוויזיה כי השבוע התקנתי אקסטרימר סיידווינדר אצל חבר על הפיליפס 9704 ואין שם שום בעיה של דיליי. כמו כן אצל אמי על ה LG אין את הבעיה של הדיליי (מודל 2010).

Sexter
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1197
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #10 

kfiryo כתב:A-300 עם המון באגים.. אני אישית הייתי לוקח משהו אחר,לא כלכך מבין בזה אבל כמו שאמרתי,המון באגים..
קניתי אותו לפני שבוע, כרגע יש לו בעיה במיוחד עם קבצי mkv,לא יכול לראות סרט ברצף.. המכשיר בבדיקה בחנות..
...
אתה מתכוון בבדיקה בחנות של ה "ק.ג.ב"? אם כן חבל על הזמן שלך. לקרוב משפחה שלי הייתה אותה הבעיה. מלא באגים עד שלא ניתן לנגן סרט. הוא השאיר אותו שם לבדיקה שנמשכה שבועיים ובסוף המכשיר חזר אליו עם הדיאגנוזה שהכל נמצא תקין... ושאם יש סרט שלא עובד, אז יש להמתין לקושחה חדשה שאולי תפתור את הבעיה.. בקיצור, במכשיר הזה אין בעיות חומרה, רק קושחה בלתי מפותחת בלשון המעטה.. אגב אותו הכנ"ל קורה גם עם הפרודיג'י.. אולי בעוד שנה כאשר שני המכשירים כבר לא היו רלונטיים, תצא קושחה יציבה וללא בעיות..

הפתרון היחידי המומלץ הוא להשתמש במחשב HTPC ואם יש לך סמרטפון, אז זה הופך את השימוש לנוח יותר בעזרת תוכנת שליטה מרחוק כמו TEAMVIEWER... נכון לעכשיו, לא קיים בשוק סטרימר שעובד יציב וחלק.. כל החברות של הסטרימרים הנפוצים רק מבטיחות ולא מקיימות... הן עושות כסף מכך שאנשים קונים ונופלים בפח.. אני אישית כבר נכביתי מכל החברות... יש לי אוסף סטרימרים מכל הסוגים למכירה...

kfiryo
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 31

שליחה #11 

הבעיה נמצאה,הבעיה הייתה בקבצים עצמם..
כשעשיתי עדכון למכשיר,העדכון ביצע איזה שינוי בדיסק,על מנת לשחזרת את כל הסרטים השתמשתי בתוכנת שיחזור..
התוכנה הצליחה לשחזר את החומר אך בבדיקה מעמיקה התגלה כי החומר פעל אך לא היה תקין באופן מלא.
כאשר הורדתי סרטים חדשים הוא ניגן אותם ללא בעיה,אך עדיין יש המון באגים במכשיר..

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”