מה אתם הייתם עושים ?
-
YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
כרגע יש לי מבצע בבזק:
50 מגה בעלות 85 ש"ח
עכשיו אני שוקל אם לשדרג ל 100 מגה ב 100 ש"ח
אני יודע בוודאות שאני יקבל 69 מגה ולא 100, בעבר הייתי בחבילה של ה 100, הייתי מקבל פול מהירות, ואז עשו איזה שינוי בשכונה ובנתוני הקו בראוטר רשום לי שאני יכול לקבל 100 אבל בפועל לא עובר את ה 69...
מה אתם אומרים ?
50 מגה בעלות 85 ש"ח
אני יודע בוודאות שאני יקבל 69 מגה ולא 100, בעבר הייתי בחבילה של ה 100, הייתי מקבל פול מהירות, ואז עשו איזה שינוי בשכונה ובנתוני הקו בראוטר רשום לי שאני יכול לקבל 100 אבל בפועל לא עובר את ה 69...
מה אתם אומרים ?
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
פירגנו נזק במהירות ההעלאה ל-1.5מגה [וואו...] ולכן לא תעבור את המהירויות שציינת, אם תקבל 69 זה עוד מצב טוב 
החבילה שנזק מציעים היא מחוייבת ברכישת חבילת דקות לטלפון - 750 דקות שיחה בעלות של 74.90 לחצי שנה ולאחר מכן 94.90 לחצי שנה [84.90 ממוצא לשנה.] בנוסף לכך תוסיף את עלות אחזקת הקו כ-25 שקלים.
זה כבר לא בדיוק 100 שקלים כמו שהם אומרים, כמובן שלא כולל ספק כ-20-30 ש"ח בערך..
מה שאומר שה-100 שקלים היפים בפירסומים שלהם, מגיעים להיות כ-220-230 ש"ח כולל ספק.
אם אתה מוכן לשלם מחיר כזה בידיעה שתקבל עוד 19 מגה מהמחיר הנוכחי שלך
תעוף על זה..
החבילה שנזק מציעים היא מחוייבת ברכישת חבילת דקות לטלפון - 750 דקות שיחה בעלות של 74.90 לחצי שנה ולאחר מכן 94.90 לחצי שנה [84.90 ממוצא לשנה.] בנוסף לכך תוסיף את עלות אחזקת הקו כ-25 שקלים.
זה כבר לא בדיוק 100 שקלים כמו שהם אומרים, כמובן שלא כולל ספק כ-20-30 ש"ח בערך..
מה שאומר שה-100 שקלים היפים בפירסומים שלהם, מגיעים להיות כ-220-230 ש"ח כולל ספק.
אם אתה מוכן לשלם מחיר כזה בידיעה שתקבל עוד 19 מגה מהמחיר הנוכחי שלך
תעוף על זה..
-
YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אין יותר תשלום על אחזקת קו,
מה שכן לא שמתי לב שזה בהתחייבות להצטרפות למבצע 750 דק, אני בבזק בינלאומי ב VOIP ויש לי שם 2500 דק נייד/נייח ב 30 ש"ח אני מפגר לעבור לבזק בטלפון ?
נישאר ב 50 וזהו..
מה שכן לא שמתי לב שזה בהתחייבות להצטרפות למבצע 750 דק, אני בבזק בינלאומי ב VOIP ויש לי שם 2500 דק נייד/נייח ב 30 ש"ח אני מפגר לעבור לבזק בטלפון ?
נישאר ב 50 וזהו..
בברכה,
ירדן בן לולו
ירדן בן לולו
- adirbooking
- חבר ותיק

אם יש לך קו שהוא Naked Adsl אין אחזקת קו.. הקו נטו לאינטרנט.
במסלול הנוכחי שהם מפרסמים יש דקות שיחה, לכן יש גם אחזקת קו.
תבדוק את העלויות ואת כל החוקים לפני שאתה יוצא בהצהרות
"תסתפק" ב-50 מגה בינתיים.. נקווה לעתיד טוב יותר
במסלול הנוכחי שהם מפרסמים יש דקות שיחה, לכן יש גם אחזקת קו.
תבדוק את העלויות ואת כל החוקים לפני שאתה יוצא בהצהרות
"תסתפק" ב-50 מגה בינתיים.. נקווה לעתיד טוב יותר
לא עשו שום שדרוג בשכונה אצלך,פשוט חיברו את שאר השכונה לקו NGN וגם אתה מתחלק עם השכנים ,
קשה לך להאמין אבל זה האמת העברת המידע נעשית באופן דומה בשתי החברות ,פשוט הכבל של HOT מהארון
יכול להעביר יותר מידע בגלל שהוא שומר לאורך כל הדרך על עצמה שווה לארון ויש לו יותר תדרים- ספקטרום ,
ב-NGN יש פוש דוחפים את המידע והוא צריך להתגלגל עד הבית בכוחות עצמו שנחלש כל שהמרחק גדל .
לגבי המבצע,הוא משולב ,זה הטריק פה ואני מתפלא עליך ירדן ,אתה לא טיפש להבין את זה
לדעתי אין לך על מה לרדוף אחרי ה 100M בשביל לראות את זה בבדיקה היישר מהשרתים ,תספק ב-50M- 30M .
ואם חשקה נפשך ב 100M תעבור להוט ,בכל המקומות מקבלים 100M כל היום היכן שאין את השידורים האנלוגיים
למיטב ידעתי בדרום יסגרו את זה עד סוף השנה את האנלוגי כ 40 ערוצים ,
במרכז וצפונה כבר אין אנלוגי ובבדיקה קווית מקבלים 100M אפילו 102M תאורטית אפשר להגיע ל 300M ,
במקרה שלך היכן שיש אנלוגי תקבל 80M בשעות העומס ו 100M בלילה , לגבי הפינגים אין לי תשובה מוחלטת .
שורה תחתונה : אם התלבטות שלי בין התמכנות של בזק לשירות של הוט , בחרתי בהוט ,כי אני לא נוהג
להתקשר בשעות הפנאי ולרדת על הנציגים שהפך מזמן לספורט לאומי ,הכה את הנציג בשאלות פתע .
קשה לך להאמין אבל זה האמת העברת המידע נעשית באופן דומה בשתי החברות ,פשוט הכבל של HOT מהארון
יכול להעביר יותר מידע בגלל שהוא שומר לאורך כל הדרך על עצמה שווה לארון ויש לו יותר תדרים- ספקטרום ,
ב-NGN יש פוש דוחפים את המידע והוא צריך להתגלגל עד הבית בכוחות עצמו שנחלש כל שהמרחק גדל .
לדעתי אין לך על מה לרדוף אחרי ה 100M בשביל לראות את זה בבדיקה היישר מהשרתים ,תספק ב-50M- 30M .
ואם חשקה נפשך ב 100M תעבור להוט ,בכל המקומות מקבלים 100M כל היום היכן שאין את השידורים האנלוגיים
במרכז וצפונה כבר אין אנלוגי ובבדיקה קווית מקבלים 100M אפילו 102M תאורטית אפשר להגיע ל 300M ,
במקרה שלך היכן שיש אנלוגי תקבל 80M בשעות העומס ו 100M בלילה , לגבי הפינגים אין לי תשובה מוחלטת .
שורה תחתונה : אם התלבטות שלי בין התמכנות של בזק לשירות של הוט , בחרתי בהוט ,כי אני לא נוהג
להתקשר בשעות הפנאי ולרדת על הנציגים שהפך מזמן לספורט לאומי ,הכה את הנציג בשאלות פתע .
+1 גדול !!!erezcap כתב:לא עשו שום שדרוג בשכונה אצלך,פשוט חיברו את שאר השכונה לקו NGN וגם אתה מתחלק עם השכנים ,
להתקשר בשעות הפנאי ולרדת על הנציגים שהפך מזמן לספורט לאומי ,הכה את הנציג בשאלות פתע ....
צודק בכל מילה.
אני עברתי מבזק להוט ואין ספק שהם הרבה יותר טובים גם מחיר.
טיפ קטן...שאתה עובר תיקנה ראוטר tp-link 1043 עושה את העבודה הכי טוב ב100 מגה.
אני אומר שאם הייתי בבזק ולפי הדיווחים כאן, אין שום טעם להשקיע ביותר מ- 50Mbps. עדיף שתשאר במהירות הזו. אם אתה רוצה מהירות 100Mbps אמיתית, אז יש לך את זה בהוט (ויסלחו לי כל אלו שלא מצליחים להגיע למהירות הזו כי הם מתעקשים להשאר עם חייגן ו/או עם הוטבוקס בתור הראוטר שלהם, למרות שנאמר מפורשות שזה לא מומלץ).YardenBenlulu כתב:כרגע יש לי מבצע בבזק:
50 מגה בעלות 85 ש"ח
מה אתם אומרים ?...
- adirbooking
- חבר ותיק

תקבל בשמחה...Nunatak כתב:אין שום חובה לקחת בבזק גם קו טלפון עם חבילת דקות, הם משווקים את זה כמבצע משולב אבל אתה יכול לבקש אינטרנט לבד וגם תקבל....
לא ב-100 ש"ח
- adirbooking
- חבר ותיק

וכשתתקשר יגידו לך שנגמר המבצע כי הייתה מגבלה של 5,000 לקוחות...
לך תוכיח ש-5,000 לא עשו את זה כבר.
כשהמחירים עלו ב-Naked DSL ו-50 מגה עולה יותר מ-100 ש"ח.
למה נראה לך שירוצו לחלק מתנות ?
לך תוכיח ש-5,000 לא עשו את זה כבר.
כשהמחירים עלו ב-Naked DSL ו-50 מגה עולה יותר מ-100 ש"ח.
למה נראה לך שירוצו לחלק מתנות ?
- adirbooking
- חבר ותיק

חברה בסדר גודל כזה לא תשקר ללקוח......Nunatak כתב:נגמר המבצע? אין בעיה, תורידו את הפרסום.
זה לא עובד ככה, חברה בסדר גודל כזה לא תשקר ללקוח ותעבור על החוק בשביל כמה שקלים. מה גם שלאף אחד שם לא יוצא מזה רווח אישי....
אבל אם תיקח 10 אנשים שרוצים 50 מגה אינטרנט וכל אחד יקבל מחיר אחר תלוי ברמת המיקוח שלו.
זה בסדר, נכון ?
מר. אופטימי
בפרסומת רשום באותיות קטנות "מותנה ברכישת 750 דקות חודשיות ב- 70 ש"ח לחודש" (ציטוט לא מדוייק). ז"א שהחבילה היא 100Mbps ו- 750 דקות ב- 170 ש"ח.Nunatak כתב:אין שום חובה לקחת בבזק גם קו טלפון עם חבילת דקות, הם משווקים את זה כמבצע משולב אבל אתה יכול לבקש אינטרנט לבד וגם תקבל....
- adirbooking
- חבר ותיק

barman כתב:בפרסומת רשום באותיות קטנות "מותנה ברכישת 750 דקות חודשיות ב- 70 ש"ח לחודש" (ציטוט לא מדוייק). ז"א שהחבילה היא 100Mbps ו- 750 דקות ב- 170 ש"ח.Nunatak כתב:אין שום חובה לקחת בבזק גם קו טלפון עם חבילת דקות, הם משווקים את זה כמבצע משולב אבל אתה יכול לבקש אינטרנט לבד וגם תקבל.......
http://www.bezeq.co.il/Sales/Pages/100m ... wt.ac=100m
אתה מצטרף לחבילת שיחות ויכול להנות מ-100 מגה ב-100 ש"ח, זה לא התנייה זו הטבה.. מותר להם לעשות זאת והם לא עוברים על שום חוק
חלק מהתקנון..1( תשלום קבוע חודשי בעד קו טלפון רגיל, כולל 750 דקות שיחה למספרי היעד בכל (
שעות היממה, ב 74.90 ₪ למשך 6 חודשים ראשונים כולל שירות תא קולי –
ושיחה מזוהה.
אחריהם יעמוד התשלום החודשי הקבוע על 94.90 ₪ כולל שירות תא קולי
ושיחה מזוהה, או על 89.90 ללא שירות תא קולי ושיחה מזוהה אם הודיע כך
המנוי לבזק....
http://www.bezeq.co.il/Sales/Documents/100b100.pdf
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
טעות.
בדיוק כפי שנאסר על חברות הסלולאר לחייב אותך לרכוש מכשיר מהם והן חייבות לתת זיכוי גם על מכשיר פרטי כך נאסר על חברות התקשורת השונות להתנות קבלת מחיר מסוים ברכישת שירות אחר.
גם בתקנון, הרבה לפני:
"4. מהות ותנאי המבצע
הלקוח יכול להצטרף לכל אחד מהמרכיבים בנפרד ולקבל כל אחד ממרכיבי החבילה בנפרד, בהתאם לתעריפו בתקנון זה על נספחיו".
בדיוק כפי שנאסר על חברות הסלולאר לחייב אותך לרכוש מכשיר מהם והן חייבות לתת זיכוי גם על מכשיר פרטי כך נאסר על חברות התקשורת השונות להתנות קבלת מחיר מסוים ברכישת שירות אחר.
גם בתקנון, הרבה לפני:
"4. מהות ותנאי המבצע
הלקוח יכול להצטרף לכל אחד מהמרכיבים בנפרד ולקבל כל אחד ממרכיבי החבילה בנפרד, בהתאם לתעריפו בתקנון זה על נספחיו".
אתה גם נופל בפח ,זה מבצע משולב שמגיע ל 220-200 שקל שבתוכו גלום 100 שקל עבור 100M כגימיק שיווקי .rafi_d כתב:100 ש"ח ל 100M זה מחיר טוב. א-ב-ל:
1. הם לא מסוגלים לתת 100 למרבית הלקוחות (אצלי למשל המכסימום - הוא 30, 400 מטר מהארון MSAG)
2. 100 ש"ח ל20-30M זו כבר לא מציאה גדולה...