צריך עזרה עם חיבור רמקולים למגבר KENWOOD KS-4000

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
SimonKenin פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

קצת רקע אם מישהו מעוניין, החזרתי לו חיים לאחר שעמד ללא שימוש בדירת סטודנטים בשנה שעברה, השותף שבמגבר היה שלו הסכים לתת לי אותו לדירה החדשה כי הוא לא באמת השתמש בו.
חיברתי לו 2 רמקולים ממערכת סטריאו והוא עשה רעש לשכנים במשך חצי שנה, תוך כדי שאחרי שימוש ממושך היה יוצא ממנו ריח טיפה מוזר.
עד שיום אחד הוא שבק חיים, לקח לי איזה חודש למצוא פיוז 0.5A
בזמן הזה ראיתי אצל מישהי נראה לי בידיוק אותו מגבר, רק עם הרמקולים המקוריים.

*וכאן* מתחילה הבעיה לפי דעתי, אצלה לכל רמקול יש שני כבלים (+ - כנראה) שמתחברים לRCA בודד, כך שרמקול אחד מקבל את כל ההספק מימין והשני את הכל משמאל.

אני חיברתי את הרמקולים ע"י כבל רגיל וראשי RCA ממתכת (נראה לי שזה ראשי BNC) כל רמקול מתפצל ע"י כבל אחד לימין והשני לשמאל (מה שגרם לזה להיות סוג של מונו במקום סטריאו).
אם אני מנסה לחבר את שני הכבלים רק לצד מסויים זה לא עובד, רק אם אני משחק אם הכבל זה עובד לשניה.

אני מניח שאני צריך לחבר את הרמקולים רק ע"י RCA עם אני לא רוצה לשרוף פיוז שוב ולקבל סטיראו?
והאם לחתוך לכבל RCA-RCA אדום-לבן משני צדדים בצד אחד את הראשים יעשה את העבודה? או שבכבל הזה יש רק כבל אחד, ולא כמו ברמקולים המקוריים שיש שני כבלים שמתנקזים ל RCA אחד.

תודה מראש לעוזרים

SimonKenin פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

הסתדרתי עם ה BNC לעת עתה
די דומה למה שרשום ומתואר פה
http://www.ehow.com/how_4909781_connect ... -jack.html
רק שאי אפשר לפרק את הBNC אז חוט אחד בחור וחוט שני על הראש עצמו

Kosh
סמל אישי של משתמש
גורו וינטאג'
גורו וינטאג'
תגובות: 4069
נתן תודות: 339 פעמים
קיבל תודות: 366 פעמים

שליחה #3 

הרסיבר הזה הוא לא בדיוק פאר היצירה של קנווד,הוא נמכר בזמנו כחלק ממערכת חלקים עם פטיפון ורמקולים.למרות זאת, בקנווד הטיונרים טובים גם בדגמים הקטנים,והרסיבר הזה יכול להיות שימושי כמערכת משנית/לחדר קטן.לפי מה שאתה מתאר,ניסית לחבר אליו רמקולים שמיועדים לסביבת מחשב או לזוג מוניטורים מוגברים או אחד מרבות הרמקולים שיש למערכות מיני משולבות? בכל מקרה,
"הקומבינה" שעשית לא מומלצת לשימוש לטווח ארוך עם רסיבר כזה.בדוק אם למישהו מסביבתך הקרובה יש איזה זוג מדפיים -רגילים- שהם לא צריכים או לבדוק קצת בלוחות יד שניה,עם זוג מדפיים קטנים נצילים אתה תהנה מהצליל הרבה יותר מאשר עם רמקולי פלסטיק של מערכת מיני. מה שכן,הטרמינל של הרמקולים של הדגם הזה אכן שקעי RCA מרגיזים,
אם אתה ממש רוצה להשקיע כדאי לך להחליף את טרמינל ה-RCA לטרמינל רמקולים רגיל,בכל מעבדת אלקטרוניקה יבצעו לך את זה.
Vintage audio is a way of life

Retro audio is good for you

ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”