דרוש פתרון יצירתי לסוגיית רמקולים
שלום לכולם,
יש ברשותי סט של 6 רמקולים (5.1) של פולק-אודיו מדגם RM6750.
רכשתי אותם לפני כ-5 שנים, ואני עד היום מרוצה עד הגג.
בקרוב אני עתיד להתחתן ולעבור לדירה חדשה, ונורא מפריע לאישה הרעיון של לתלות רמקולים שחורים בסלון (ועוד 5 כאלה!). זה ממש לא עזר לקייס שלי כשהיא ראתה בבתים של חברים שלנו רמקולים לבנים וכמה יפה זה משתלב על הקיר.
בדקתי אפשרות של צביעת הרמקולים ללבן, אבל הבנתי שזה דיי סרט וצריך להיות מאוד מוכשר עם הידיים וגם יש סיכוי סביר של פגיעה ברמקולים. (דווקא לצבוע את המסגרת לא נראה לי קשה, הבעיה היא הבד השחור, שידרוש פירוק של הרמקול, החלפה והרכבה מחדש).
האם יש חנויות כלשהן שמתמחות בביצוע דברים כאלה? מאידך, האם יש חנויות שיסכימו לעשות טרייד-אין אם אחליט להחליפם בסט אחר שמגיע לבן מהמפעל? ובכלל, איזה סט לבן מומלץ שיהיה בערך באותה הרמה והאיכות כמו הסט שיש לי עכשיו? אני לא ממש פנאט אודיו שמבדיל בין הדקויות הכי קטנות של הצלילים, אבל אני כן מבדיל בין מוצר זול שמפיק סאונד רע לבין מוצר איכותי שמוציא סאונד טוב.
אשמח לכל תגובה, הצעה והמלצה!
יש ברשותי סט של 6 רמקולים (5.1) של פולק-אודיו מדגם RM6750.
רכשתי אותם לפני כ-5 שנים, ואני עד היום מרוצה עד הגג.
בקרוב אני עתיד להתחתן ולעבור לדירה חדשה, ונורא מפריע לאישה הרעיון של לתלות רמקולים שחורים בסלון (ועוד 5 כאלה!). זה ממש לא עזר לקייס שלי כשהיא ראתה בבתים של חברים שלנו רמקולים לבנים וכמה יפה זה משתלב על הקיר.
בדקתי אפשרות של צביעת הרמקולים ללבן, אבל הבנתי שזה דיי סרט וצריך להיות מאוד מוכשר עם הידיים וגם יש סיכוי סביר של פגיעה ברמקולים. (דווקא לצבוע את המסגרת לא נראה לי קשה, הבעיה היא הבד השחור, שידרוש פירוק של הרמקול, החלפה והרכבה מחדש).
האם יש חנויות כלשהן שמתמחות בביצוע דברים כאלה? מאידך, האם יש חנויות שיסכימו לעשות טרייד-אין אם אחליט להחליפם בסט אחר שמגיע לבן מהמפעל? ובכלל, איזה סט לבן מומלץ שיהיה בערך באותה הרמה והאיכות כמו הסט שיש לי עכשיו? אני לא ממש פנאט אודיו שמבדיל בין הדקויות הכי קטנות של הצלילים, אבל אני כן מבדיל בין מוצר זול שמפיק סאונד רע לבין מוצר איכותי שמוציא סאונד טוב.
אשמח לכל תגובה, הצעה והמלצה!
אני ראיתי שבאמזון אפשר לקנות רמקולים של פולק בודדים מדגם 6751 בצבע לבן ב- 40 דולר.
http://www.amazon.com/Polk-Audio-RM6751 ... 585&sr=8-2
במחיר כזה נראה לי ששווה לך להחליף רק את הסטליטים ולהשאיר את הסאב שיש לך (ממילא הוא מוחבא ולא ממש יראו אותו)
במחיר כזה נראה לי ששווה לך להחליף רק את הסטליטים ולהשאיר את הסאב שיש לך (ממילא הוא מוחבא ולא ממש יראו אותו)
גם אני ראיתי, אבל אין סנטר לבן.Barry כתב:אני ראיתי שבאמזון אפשר לקנות רמקולים של פולק בודדים מדגם 6751 בצבע לבן ב- 40 דולר.
במחיר כזה נראה לי ששווה לך להחליף רק את הסטליטים ולהשאיר את הסאב שיש לך (ממילא הוא מוחבא ולא ממש יראו אותו)...
חוץ מזה, גם להביא את זה לארץ זה סיפור לא זול
- Huvenster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1031
- שם מלא: huvenster
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
יש לי רעיון DIY שאתה יכול לנסות, למרות שסיכויי ההצלחה שלו כנראה קטנים מהצביעה...
תראה לה תמונות של מערכות של חברי הפורום, תגיד לה שאחרי שחיפשת רמקולים לבנים שמעת רמקלים רצפתיים ואתה חייב כאלה, באיזה צבע שהיא תרצה, זה משפר משמעותית את חווית השמע ונמאס לך מהלוויניים.
היא תקבל בברכה את הלוויניים השחורים. לפחות מהנסיון שלי
מאחד שזה הצליח לו ורוצה ויכול להמשיך לרצות רמקולים רצפתיים.
תראה לה תמונות של מערכות של חברי הפורום, תגיד לה שאחרי שחיפשת רמקולים לבנים שמעת רמקלים רצפתיים ואתה חייב כאלה, באיזה צבע שהיא תרצה, זה משפר משמעותית את חווית השמע ונמאס לך מהלוויניים.
היא תקבל בברכה את הלוויניים השחורים. לפחות מהנסיון שלי
מאחד שזה הצליח לו ורוצה ויכול להמשיך לרצות רמקולים רצפתיים.
חחח, תודה, אבל אני בסדר לגמרי עם הלווייניים.Huvenster כתב:יש לי רעיון DIY שאתה יכול לנסות, למרות שסיכויי ההצלחה שלו כנראה קטנים מהצביעה...
היא תקבל בברכה את הלוויניים השחורים. לפחות מהנסיון שלי![]()
מאחד שזה הצליח לו ורוצה ויכול להמשיך לרצות רמקולים רצפתיים....
כאמור, אני לא פנאט של סאונד, ואני חושב שה-RM6750 מפיקה אחלה של צליל.
זה היה יכול להיות פתרון טוב אם באמת הייתי רוצה רצפתיים.
- Huvenster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1031
- שם מלא: huvenster
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
purpleman כתב:חחח, תודה, אבל אני בסדר לגמרי עם הלווייניים.Huvenster כתב:יש לי רעיון DIY שאתה יכול לנסות, למרות שסיכויי ההצלחה שלו כנראה קטנים מהצביעה...
היא תקבל בברכה את הלוויניים השחורים. לפחות מהנסיון שלי![]()
מאחד שזה הצליח לו ורוצה ויכול להמשיך לרצות רמקולים רצפתיים....
כאמור, אני לא פנאט של סאונד, ואני חושב שה-RM6750 מפיקה אחלה של צליל.
זה היה יכול להיות פתרון טוב אם באמת הייתי רוצה רצפתיים....
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
uriler כתב:אני מאמין שאומגה אודיו בחולון יוכלו להכין לך גרילים לבנים מותאמים, ולגבי צביעת גוף הרמקול - יש הרבה חבר'ה באתר עם ניסיון בצביעת רמקולים....