היי לכולם,
בעקבות קריאה בפורום - קניתי לפני חודש וחצי את האקסקו בייסיק + IMINI, לקח לי באמת קצת זמן לכוון
והגעתי למצב שאני מאוד מרוצה מההקצפה של החלב + הקרמה של האספרסו.
משום מה בימים האחרונים הקרמה באספרסו יוצאת לי שבורה/מוחולקת קצת כאילו הקרמה בחתיכות בקפה..
חשבתי שזה בגלל שעבר חודש וצריך לנקות את המכונה (בדרך כלל עושה עד 4 כוסות קפה ביום)
ייתכן וזה בגלל משהו אחר לדעתכם ?
האם יש הסבר כיצד לנקות את המכונה ?
אשמח לעזרתכם, שבת שלום.
אריק.
ניקוי אסקסו בייסיק + רמת טחינה ב I-MINI
- גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
לקרמה חלשה יכולות להיות מיספר סיבות , קודם כל קפה ישן , חוץ מיזה ישנם גם זנים בעליי קרמה דלה , מעבר לזה יכול להיות שהזרימה מאוד מהירה, או שיש מצב לפריצה של העוגיה , בקיצור תנסה אולי להעלות תמונה וניראה למה הכוונה , אולי זה ביכלל טיגר סקין נהדר ?
היי,
עוד סיבה שיכולה להיות היא תזוזה של המטחנה, הרי בשימוש יומיומי יש תזוזות קטנות שאחרי תקופה מביאות לתזוזה גדולה ואז רמת הטחינה משתנה, מה קצב זמן החליטה של האספרסו? יכול להיות שהטחינה שלך גסה מידי.
לא נראה לי שאחרי חודש וחצי של שימוש המכונה לא נקייה ולכן הקרמה חלשה, אני הייתי בודק כיוונים אחרים,
כמו קפה לא טרי, או החלפת סוג הקפה , עובי הטחינה , וטמפרטורת מים האם הקפה יוצא חם.
בהצלחה
אסף
עוד סיבה שיכולה להיות היא תזוזה של המטחנה, הרי בשימוש יומיומי יש תזוזות קטנות שאחרי תקופה מביאות לתזוזה גדולה ואז רמת הטחינה משתנה, מה קצב זמן החליטה של האספרסו? יכול להיות שהטחינה שלך גסה מידי.
לא נראה לי שאחרי חודש וחצי של שימוש המכונה לא נקייה ולכן הקרמה חלשה, אני הייתי בודק כיוונים אחרים,
כמו קפה לא טרי, או החלפת סוג הקפה , עובי הטחינה , וטמפרטורת מים האם הקפה יוצא חם.
בהצלחה
אסף