עזרה בחיבור מערכת ל TV
יש לי TV של LG יחסית חדשה עם כלל החיבורים... (42LV350Y - הנתונים כאן)
ויש לי מערכת ישנה של LG בשם LH-T3602 (כוללת רסיבר משולב DVD, סאבוופר, 5 רמקולים)
המערכת לא כוללת חיבור דיגיטלי..
אלא: RCA, Monitor OUT, Antenaa, FM, USB, 3.5MM
לטלויזיה מחובר מחשב ו XBOX360, וממיר YES. אני מעוניין לחבר את המערכת לטלויזיה ושהמערכת תפעל בכלל החיבורים (החיבורים לטלויזיה הם עם HDMI)
למישהו יש פתרון לעניין?
תודה
ויש לי מערכת ישנה של LG בשם LH-T3602 (כוללת רסיבר משולב DVD, סאבוופר, 5 רמקולים)
המערכת לא כוללת חיבור דיגיטלי..
אלא: RCA, Monitor OUT, Antenaa, FM, USB, 3.5MM
לטלויזיה מחובר מחשב ו XBOX360, וממיר YES. אני מעוניין לחבר את המערכת לטלויזיה ושהמערכת תפעל בכלל החיבורים (החיבורים לטלויזיה הם עם HDMI)
למישהו יש פתרון לעניין?
תודה
נערך לאחרונה על ידי KrackeR ב 27/04/2012 22:24, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
3.5 בדרך כלל זה מיציאת אוזניות. במסך שלך יש יציאת VARIBLE OUT בתצורת RCA.KrackeR כתב:תודה, אני ינסה.
כלומר צריך כבל RCA ל 3.5MM ? או שאפשר לחבר RCA ל RCA של המערכת?
האם בשיטה הזאת כל הרמקולים יעבדו?
כל קלט אודיו שהטלויזיה מוציאה יהיה דרך המערכת?
תודה מראש!...
לא כל הרמקולים יעבדו מכוון שזוהי תצורת STEREO בלבד.
אם יש לך מעבד קול במערכת שמסוגל להפעיל את כולם על ידי VIRTUAL SURROUND או PRO LOGIC אז תוכל לשמוע בכולם.
אז אין אפשרות להפעיל את כל המערכת בחיבור לטלויזיה?JEXY כתב:3.5 בדרך כלל זה מיציאת אוזניות. במסך שלך יש יציאת VARIBLE OUT בתצורת RCA.KrackeR כתב:תודה, אני ינסה.
כלומר צריך כבל RCA ל 3.5MM ? או שאפשר לחבר RCA ל RCA של המערכת?
האם בשיטה הזאת כל הרמקולים יעבדו?
כל קלט אודיו שהטלויזיה מוציאה יהיה דרך המערכת?
תודה מראש!...
לא כל הרמקולים יעבדו מכוון שזוהי תצורת STEREO בלבד.
אם יש לך מעבד קול במערכת שמסוגל להפעיל את כולם על ידי VIRTUAL SURROUND או PRO LOGIC אז תוכל לשמוע בכולם....
זאת המערכת: http://www.productreview.com.au/p/lg-lh-t3602me.html#
אם אי אפשר, יש אלטרנטיבות? רכישה של מכשיר שמאפשר זאת? משהו?
תודה!
- JEXY
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
לפי הנתונים של המסך יש לך יציאה דיגיטלית מהמסך בצורה אופטית ויציאת אוזניות בתצורת PL STEREO.
לפיכך אפשר לחבר את המסך מיציאת אוזניות לכניסת AV1 IN של המערכת.
לאחר החיבור ולאחר שחיברת את הכבל במסך, אתה לא תשמע ברמקולים של המסך בגלל שיציאת אוזניות מבטלת את הרמקולים של המסך.
לאחר מכן תעביר את המערכת לINPUT AV1 ובשלט יש לך לחצן VIRTUAL שעל ידי לחיצה על לחצן זה אתה תעביר את המערכת להדמיית צליל הקפי. בכל לחיצה אתה תעבור למצב שונה..
ככה תוכל לשמוע במערכת והמסך ישמש במיתוג מקורות.
* חשוב לציין בגלל שהחיבור הוא למעשה 2 ערוצים המערכת תבצע המרה ל6 ערוצים. אל תצפה לאיכות שמע כי הוא לא יהיה מיטבי.
אופציה עדיפה ומומלצת זה רכישת מערכת שמע איכותית יותר (רסיבר ורמקולים), ככה תוכל לחבר את כל המקורות לרסיבר, להנות מאיכות שמע מירבית.
לפיכך אפשר לחבר את המסך מיציאת אוזניות לכניסת AV1 IN של המערכת.
לאחר החיבור ולאחר שחיברת את הכבל במסך, אתה לא תשמע ברמקולים של המסך בגלל שיציאת אוזניות מבטלת את הרמקולים של המסך.
לאחר מכן תעביר את המערכת לINPUT AV1 ובשלט יש לך לחצן VIRTUAL שעל ידי לחיצה על לחצן זה אתה תעביר את המערכת להדמיית צליל הקפי. בכל לחיצה אתה תעבור למצב שונה..
ככה תוכל לשמוע במערכת והמסך ישמש במיתוג מקורות.
* חשוב לציין בגלל שהחיבור הוא למעשה 2 ערוצים המערכת תבצע המרה ל6 ערוצים. אל תצפה לאיכות שמע כי הוא לא יהיה מיטבי.
אופציה עדיפה ומומלצת זה רכישת מערכת שמע איכותית יותר (רסיבר ורמקולים), ככה תוכל לחבר את כל המקורות לרסיבר, להנות מאיכות שמע מירבית.
האם האיכות תיהיה ברמה שתפריע ? או ברמה סבירה?
יש כבל מומלץ לביצוע ההמרה הזאת? משהו איכותי שלפחות יחפר קצת על החוסר בחיבורים של הרסיבר?
לפי המחירים שבדקתי, קנייה של מערכת חדשה זה מינימום 2000 שקל.. ככה שזאת לא אופציה
אגב תודה רבה על העזרה.
המסך הוזמן כבר ויגיע בשבועיים הקרובים ככה שאני יעדכן פה אחרי שחיברתי הכל..
יש כבל מומלץ לביצוע ההמרה הזאת? משהו איכותי שלפחות יחפר קצת על החוסר בחיבורים של הרסיבר?
לפי המחירים שבדקתי, קנייה של מערכת חדשה זה מינימום 2000 שקל.. ככה שזאת לא אופציה
אגב תודה רבה על העזרה.
- JEXY
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
הכבל הזה לא יתאים, אתה צריך כבל לאודיו בלבד.KrackeR כתב:יש המלצה לכבל מיוחד? או שכבל פשוט כמו זה: http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=6876
תודה...
כזה:
-
- כבל כזה עולה 20 ש"ח