שמיעת האודיו מהטלוזיה דרך מערכת סטריאו
שלום לכולם
יש ברשותי טלויזית lcd טושיבה, עם יציאות כמו שתוכלו לראות בתמונה שצירפתי(יציאות כאלו בכל הצבעים)
ויש לי גם מערכת מיקרו של Pioneer מדגם X-MF3 DVD Micro Stereo עם יציאות:
TERMINALS: Headphones. Digital Out (Coaxial). S-Video Out. Video Out. Component Video Out (Y,Pb,Cr). USB (Music / Movie Playback). IPOD Connection Dock. AUX IN: RCA. FM Antenna. AM Antenna. SPEAKER SYSTEM. 2-Way 2 Speakers. Front Speaker - Woofer 10cm, Tweeter 5cm. GENERAL: Main Unit Size (W x H x D mm)
אני מעוניין לעשות משהו פשוט לכאורה אבל עברתי כמה חנויות חשמל ואלקטרוניקה ואף אחד לא עזר לי.
כל מה שאני רוצה זה פשוט לשים שירים במערכת הסטריאו, זאת אומרת לשים דיסק במערכת ולשמוע שירים
באותו זמן בטלויזיה ישודרו קליפים וסרטונים, זאת אומרת יחובר dvd לטלוזיה רק בשביל וידאו, והטלויזיה אמורה להתחבר למערכת הסטיראו ופשוט לפעמים אני ארצה לשמוע את מה שמשודר בטלויזיה ברמקולים של המערכת.
מדובר בחדר כושר, לכן בטלוזיה ישודרו סרטונים מסויימים בלי אודיו רוב הזמן ולפעמים אני ארצה להעביר את השמע למערכת.
בחנות אלקטרוניקה נתנו לי כבל rca אדום ולבן, ניסיתי לחבר בטלוזיה לוידאו out אדום ולבן וחיברתי במערכת לכניסת aux in אבל שמעתי רק רעשים, האם זה אמור לעבוד, אני עושה נכון וזה רק הגדרות אולי בdvd או משהו?
תודה רבה לכם ושבת שלום
יש ברשותי טלויזית lcd טושיבה, עם יציאות כמו שתוכלו לראות בתמונה שצירפתי(יציאות כאלו בכל הצבעים)
ויש לי גם מערכת מיקרו של Pioneer מדגם X-MF3 DVD Micro Stereo עם יציאות:
TERMINALS: Headphones. Digital Out (Coaxial). S-Video Out. Video Out. Component Video Out (Y,Pb,Cr). USB (Music / Movie Playback). IPOD Connection Dock. AUX IN: RCA. FM Antenna. AM Antenna. SPEAKER SYSTEM. 2-Way 2 Speakers. Front Speaker - Woofer 10cm, Tweeter 5cm. GENERAL: Main Unit Size (W x H x D mm)
אני מעוניין לעשות משהו פשוט לכאורה אבל עברתי כמה חנויות חשמל ואלקטרוניקה ואף אחד לא עזר לי.
כל מה שאני רוצה זה פשוט לשים שירים במערכת הסטריאו, זאת אומרת לשים דיסק במערכת ולשמוע שירים
באותו זמן בטלויזיה ישודרו קליפים וסרטונים, זאת אומרת יחובר dvd לטלוזיה רק בשביל וידאו, והטלויזיה אמורה להתחבר למערכת הסטיראו ופשוט לפעמים אני ארצה לשמוע את מה שמשודר בטלויזיה ברמקולים של המערכת.
מדובר בחדר כושר, לכן בטלוזיה ישודרו סרטונים מסויימים בלי אודיו רוב הזמן ולפעמים אני ארצה להעביר את השמע למערכת.
בחנות אלקטרוניקה נתנו לי כבל rca אדום ולבן, ניסיתי לחבר בטלוזיה לוידאו out אדום ולבן וחיברתי במערכת לכניסת aux in אבל שמעתי רק רעשים, האם זה אמור לעבוד, אני עושה נכון וזה רק הגדרות אולי בdvd או משהו?
תודה רבה לכם ושבת שלום
אתה צריך לחבר את הכבל rca אדום ולבן
בטלוויזה - איפה שכתוב audio out (מצד ימין למטה)
במערכת בכניסה של aux-in
ולהעביר את המערכת למצב aux-in
אם זה מה שעשית,
תבדוק בהגדרות של הטלווזיה יש התייחסות ל audio out ואם יש שנה את זה לאנלוגי
תבדוק גם שהכבלים rca תקינים
במערכת בכניסה של aux-in
אם זה מה שעשית,
תבדוק גם שהכבלים rca תקינים
"שאלה: האם הסרטונים משודרים דרך הDVD? האם המוזיקה תהיה מהרמקולים של הDVD או מהרמקולים של הטלויזיה?
כיצד הDVD המשולב מחובר כרגע למסך?"
הסרטונים משודרים מהdvd, המוזיקה תהיה מהרמקולים של המערכת סטריאו.
הdvd כרגע מחובר בכבל צהוב בלבד אל הטלויזיה, אני אנסה גם לחבר את הכבל הצהוב לטלויזיה ולחבר audio out מהdvd אל הaux in במערכת.
תודה רבה על התגובה אני אעשה זאת ואעדכן.
הכבל rca הוא 15 מטר, האם זה אמור להשפיע?
פשוט הייתי חייב כבל ארוך כדי לסדר אותו בצורה יפה.
תודה רבה
הdvd כרגע מחובר בכבל צהוב בלבד אל הטלויזיה, אני אנסה גם לחבר את הכבל הצהוב לטלויזיה ולחבר audio out מהdvd אל הaux in במערכת.
b2k כתב:אתה צריך לחבר את הכבל rca אדום ולבן
במערכת בכניסה של aux-in
אם זה מה שעשית,
תבדוק גם שהכבלים rca תקינים...
תודה רבה
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
רגע, לפני שאתה מחבר... ברגע שאתה מעביר את המערכת למצב AUX אתה לא תוכל לראות את הסרטונים בטלויזיה...meirhasin כתב:"שאלה: האם הסרטונים משודרים דרך הDVD? האם המוזיקה תהיה מהרמקולים של הDVD או מהרמקולים של הטלויזיה?
b2k כתב:אתה צריך לחבר את הכבל rca אדום ולבן
במערכת בכניסה של aux-in
אם זה מה שעשית,
תבדוק גם שהכבלים rca תקינים...
תודה רבה...
בשביל שתוכל לראות מהמסך ולשמוע מהמערכת מספיק לחבר את הכבל הצהוב למסך וזהו.
השמע גם ככה יוצא רק מהמערכת... החיבור של AUX נועד לחיבור נגן חיצוני.
לדוגמה: חיבור אייפון למערכת על מנת לשמוע דרכה שירים...
אם אתה רוצה לראות סטרונים ולשמוע משהו אחר, אתה צריך מערכת הגברה נפרדת...