טלויזיה 3D - 46" - חייב המלצה
תקציב: 6000-6500
מרחק צפייה: 180 ס"מ
שימושים: PS3, תלת מימד, PS3, PS3 וקצת טלויזיה וסרטים, PS3.
העדפות: סמסונג.
האמת שנדלקתי על הסמסונג D6400, אבל הבנתי שהתלת מימד שלה לא מצטיין וזה די חשוב ל-PS3.
מצד שני, הרבה ממליצים על פלזמה, למשל על ה-PS51D550. אבל השאלה שלי, היא למה היא כ"כ זולה יחסית לגודל, מדוע LED יותר יקר וכביכול מביא לי פחות מאשר פלזמה לפי הודעות שקראתי בפורום?
תודה
יש המלצות?
מרחק צפייה: 180 ס"מ
שימושים: PS3, תלת מימד, PS3, PS3 וקצת טלויזיה וסרטים, PS3.
העדפות: סמסונג.
האמת שנדלקתי על הסמסונג D6400, אבל הבנתי שהתלת מימד שלה לא מצטיין וזה די חשוב ל-PS3.
מצד שני, הרבה ממליצים על פלזמה, למשל על ה-PS51D550. אבל השאלה שלי, היא למה היא כ"כ זולה יחסית לגודל, מדוע LED יותר יקר וכביכול מביא לי פחות מאשר פלזמה לפי הודעות שקראתי בפורום?
תודה
יש המלצות?
מסך ה LED לא בהכרח יביא לך פחות מהפלזמה ,אלו שתי טכנולוגיות שונות לגמרי ,מסכי הLED יקרים יותר בגלל הטכנולוגיה ,משקל ,עובי ,חסכון בחשמל ,לעומת זאת יש יתרונות למסך הפלזמה על מסך ה LED ,ה D550 מצויינת והתלת מצויין גם כן והיא טובה לPS3 גם בגלל ה input lag הנמוך שיש לה ,היא יותר גדולה ,תלת יותר טוב לטעמי ,היא לא סמארט ,וכ'ו
1.אתה צריך לבדוק את הגודל הרצוי לך ממבט שלך בהתאם למרחק הצפייה שלך
2.כדי לרכוש מסך פלזמה אתה צריך לבדוק אם החדר או הסלון מוארים מדי ,משהו "שיקשה" על הצפייה
3.והכי חשוב לראות בעיינים שלך לפני שאתה רוכש מסך ,ורצוי עם תוכן שאתה אוהב ורוצה לראות ,ואז להחליט
LED או פלזמה
1.אתה צריך לבדוק את הגודל הרצוי לך ממבט שלך בהתאם למרחק הצפייה שלך
2.כדי לרכוש מסך פלזמה אתה צריך לבדוק אם החדר או הסלון מוארים מדי ,משהו "שיקשה" על הצפייה
3.והכי חשוב לראות בעיינים שלך לפני שאתה רוכש מסך ,ורצוי עם תוכן שאתה אוהב ורוצה לראות ,ואז להחליט
LED או פלזמה
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
לפי התמחור האגרסיבי בחו"ל...E550 המחליפה, צריכה להיות מציאה של ממש (בתקווה שהתמחור המצויין הזה גם יגיע לכאן).
איכות התמונה אמורה להיות טובה יותר+ תוספת SMART + WIFI לדגם זה.
http://www.hdtvgizmo.com/samsung-e550-p ... -features/
1000$ בחו"ל....
http://www.amazon.com/dp/B007BG47IW/ref ... VRTFAA7T67
איכות התמונה אמורה להיות טובה יותר+ תוספת SMART + WIFI לדגם זה.
http://www.hdtvgizmo.com/samsung-e550-p ... -features/
1000$ בחו"ל....
http://www.amazon.com/dp/B007BG47IW/ref ... VRTFAA7T67
קודם כל אני מודה על התגובות המהירות, כי בפורומים אחרים פשוט לא ענו לי.
אין לי בעיה של תאורה, כשאני משחק אני גם ככה מעדיף את החלונות סגורים. יש לי עוד כמה שאלות ואני אשמח שתענו לי:
1.אני פוחד לעשות את הטעות של לקנות עכשיו טלויזיה ואז יגיעו מסכי ה-4K בפתאומיות, אם הם יגיעו עוד שנתיים, זה בסדר, אבל אם כבר בשנה הבאה אני קצת אתבאס(אני מתכוון גם לזמן שיגיעו עם מחירים אטרקטיביים).
2.את ה-3D אפשר לשים לצד ברגע, לי יותר חשובה איכות התמונה ב-HD, במשחקי PS3. אמנם אני לא מהאנשים עם העין החדה במסכים, אבל אם אני משקיע 6K אני אשמח לתוצאות. מה לדעתכם עדיף?
3.הבנתי ששני המסכים שאני מדבר עליהם הם מהשנה שעברה. אני בעצמי ראיתי את הסמסונג מציגה ב-CES2012 טלויזיות חדשות. השאלה אם אני עושה טעות גם כאן, אני מניח שהחדשות יעלו יותר יקר ובשביל פיצ'רים של מצלמה ועוד שטויות של "סמארט" לא שווה לי להשקיע עוד אלפי שקלים ועד שהם ירדו במחיר זה יקח זמן. מה אתם אומרים?
תודה רבה.
אין לי בעיה של תאורה, כשאני משחק אני גם ככה מעדיף את החלונות סגורים. יש לי עוד כמה שאלות ואני אשמח שתענו לי:
1.אני פוחד לעשות את הטעות של לקנות עכשיו טלויזיה ואז יגיעו מסכי ה-4K בפתאומיות, אם הם יגיעו עוד שנתיים, זה בסדר, אבל אם כבר בשנה הבאה אני קצת אתבאס(אני מתכוון גם לזמן שיגיעו עם מחירים אטרקטיביים).
2.את ה-3D אפשר לשים לצד ברגע, לי יותר חשובה איכות התמונה ב-HD, במשחקי PS3. אמנם אני לא מהאנשים עם העין החדה במסכים, אבל אם אני משקיע 6K אני אשמח לתוצאות. מה לדעתכם עדיף?
3.הבנתי ששני המסכים שאני מדבר עליהם הם מהשנה שעברה. אני בעצמי ראיתי את הסמסונג מציגה ב-CES2012 טלויזיות חדשות. השאלה אם אני עושה טעות גם כאן, אני מניח שהחדשות יעלו יותר יקר ובשביל פיצ'רים של מצלמה ועוד שטויות של "סמארט" לא שווה לי להשקיע עוד אלפי שקלים ועד שהם ירדו במחיר זה יקח זמן. מה אתם אומרים?
תודה רבה.
שמע אחי היקר אני גם התלבטתי בין D6400 לבין D550 וכבר כימעט קניתי את הפלזמה אבל אז בדקתי בכמה חנויות והתמונה ב D6400 היתה הרבה יותר חדה ואיכותיתי מהפלזמה היכי טוב תלך ליראות בעיין ותחליט בכל מקרה שתייהם טלויזיות מעולות
אם אתה לא רוצה להשקיע הרבה כמו שאתה אומר אז תאמין לי שמסכי 4K לא אמורים לעניין אותך,
לגבי מסכי סמסונג או חברות אחרות מ2012 ,המסכים כרגע יקרים ,ויקח זמן עד שהם ירדו ולפעמים הם יורדים ממש מעט ,ויש גם מסכים שעדיין לא הגיעו לארץ ואין להם מחיר עדיין ,תמיד יצא משהו חדש ויותר טוב משלך ,וזה לא אומר שתמיד צריך להמתין עד שיצא משהו חדש כי זה לא יגמר לעולם ,
לגבי מסכי סמסונג או חברות אחרות מ2012 ,המסכים כרגע יקרים ,ויקח זמן עד שהם ירדו ולפעמים הם יורדים ממש מעט ,ויש גם מסכים שעדיין לא הגיעו לארץ ואין להם מחיר עדיין ,תמיד יצא משהו חדש ויותר טוב משלך ,וזה לא אומר שתמיד צריך להמתין עד שיצא משהו חדש כי זה לא יגמר לעולם ,