עזרה בקשר לחיבור מגבר\DVD של פיונר

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
yuoyuo1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן חברים ,

לפני כשבוע קיבלתי מתנה מערכת קולנוע ביתית יד שנייה שכוללת 4 רמקולים סנטר וסאבוופר , עכשיו כל זה מתחבר לדיוידי משולב עם מגבר כאילו מגבר בקטנה כזה של פיונר pioneer xv-dv131 למי שמכיר עכשיו יש שלושה מצבים למגבר דיוידי הזה LINE שזה לחיבור נוסף שמתחבר לAUDIO IN (ממיר של יס) FM שזה רדיו וDVD מן הסתם , בקיצור לאחר שתליתי את כל הרמקולים והכל אני מגלה שכאר אני צופה ביס רק הרמקולים הקידמיים עובדים ואני תקוע על מצב סטריאו אבל כשאני צופה בDVD כולם עובדים , חבר אמר לי שזה בגלל שהחיבור הוא AUDIO IN והוא תומך רק בסטריאו , יש מצב שאפר להגדיר איכשהו שכל הרמקולים יעבדו כי זה ממש מבאס לראות ככה טלויזיה . תודה לעוזרים

זאת המערכת

http://www.xtremeplace.com/yabbse/index ... ic=61929.0

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #2 

לצערי אין אפשרות לעשות זאת במערכת שלך עפ"י המדריך למשתמש - בעמוד 35 כתוב במפורש:
[left]When TUNER or LINE is selected, you can only hear the source in stereo[/left]
...

yuoyuo1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

ישנה אפשרות לקנות מגבר אחר ולחבר אליו את הרמקולים ? ושלא ישרפו

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #4 

לא סביר שהרמקולים האלה יישרפו אם תחבר אותם למגבר אחר, אבל אם אני מבין נכון אז הסאב של המערכת הזאת הוא פסיבי מה שעלול לסבך קלות את נושא ההגברה...

דרך אגב, לפי המדריך למשתמש, לרמקולים האלה עכבה נומינלית של 6 אוהם, והם יכולים לקבל עד 60W (נתונים קצת יותר מדוייקים ממה שכתוב בלינק שנתת בתחילת השרשור...)

בנוסף, כדאי לשקול פשוט לקנות מערכת משולבת קצת יותר חדשה מזאת שקיבלת שכן מסוגלת להפוך סיגנל סטריאו בחיבור ה-LINE IN לסראונד.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”