האם ה PRODIGY יכול לשמש כנגן מוסיקה?
שלום
לפני שאני מחליט על שדרוג הסטרימר, רציתי לדעת האם בקושחה הנוכחית יש תמיכה מלאה לניגון קבצי מוסיקה. ז"א האם לפרודיג'י יש יכולת JUKEBOX למוסיקה המאפשרת ניגון קבצי FLAC לפי אלבום\אמן\גאנר, ניגון אקראי והצגה מלאה של ה IDTAG. בקיצור, האם הפרודיג'י יכול להחליף את ה SQUEEZBOX כנגן מוסיקה יעודי? בפורום הרשמי מישהו שאל את זה לפני חודש ועד היום לא ענו לו...
תודה למשיבים
לפני שאני מחליט על שדרוג הסטרימר, רציתי לדעת האם בקושחה הנוכחית יש תמיכה מלאה לניגון קבצי מוסיקה. ז"א האם לפרודיג'י יש יכולת JUKEBOX למוסיקה המאפשרת ניגון קבצי FLAC לפי אלבום\אמן\גאנר, ניגון אקראי והצגה מלאה של ה IDTAG. בקיצור, האם הפרודיג'י יכול להחליף את ה SQUEEZBOX כנגן מוסיקה יעודי? בפורום הרשמי מישהו שאל את זה לפני חודש ועד היום לא ענו לו...
תודה למשיבים
כן
הפרודיג'י הכסוף שלי משמש אותי גם לנגן את המוזיקה שלי.
בנוסף לקבצי MP3, הוא תומך גם בקבצי FLAC (רשימה מלאה של פורמטים נתמכים כדאי לבדוק באתר של Xtreamer).
הנגן שלו יודע לעבוד גם עם רשימות (PLAYLISTS) וניתן לבחור בתפריט הראשי שלו ברשימת PLAYLISTS.
עדיין אין אפליקציית ג'וקבוקס למוזיקה, כך שאני לא יודע לגבי בחירה שלפי פרמטרים מהמטא-דאטה (כמו אמן).
אם יש לך עוד שאלות, אשמח לעזור...

בנוסף לקבצי MP3, הוא תומך גם בקבצי FLAC (רשימה מלאה של פורמטים נתמכים כדאי לבדוק באתר של Xtreamer).
הנגן שלו יודע לעבוד גם עם רשימות (PLAYLISTS) וניתן לבחור בתפריט הראשי שלו ברשימת PLAYLISTS.
עדיין אין אפליקציית ג'וקבוקס למוזיקה, כך שאני לא יודע לגבי בחירה שלפי פרמטרים מהמטא-דאטה (כמו אמן).
Re: כן
תודה רבה! בפורום שלהם הנהלים אמרו לי שנכון לעכשיו ב ROADMAP לחצי השנה הקרובה אין תכנית ליצירת JUKEBOX למוסיקה כפי שיש ב NMT של פופקורן.. אם זה יקרה אז רק בקושחה 5 ולא ב 4... מה שכן, הם הפנו אותי לאיזה אתר עם אפליקציות לאנדרויד.. שיש שם נגן מוסיקה..raider כתב:הפרודיג'י הכסוף שלי משמש אותי גם לנגן את המוזיקה שלי.
...
האמת, היות ואין לי טלפון אנדרויד, לא ממש הבנתי מה הקשר בין הסטרימר לאנדרויד.. האם את האפליקציה של אנדרויד יש להתקין על האנדרויד או על הפרודיג'י? האם אפליקציות אנדריוד שתומכות בפרודיג'י עובדות ללא מכשיר אנדרויד (עי השלט הרגיל של הפרודיג'י)?
אני מזמן מחפש פתרון חלופי ל SQUEEZEBOX.. משהו עם ממשק ויזואלי בו ניתן לנגן קבצי פלאק עם תיכה בסינון לפי ה METADATA והצגת עטיפות על המסך... הבנתי שה A300 עושה את זה, אבל בו אין תלת מימד מלא ויש אינספור באגים בניגון סרטים... אני מתחיל לחשוב בכיוון של רכישת PRODIGY + A300 בכדי לענות על כל הצרכים...
אם הבנתי אותך נכון בנגן העכשוי בפרודיג'י לא ניתן לבחור אלבום או אמן או ג'אנר, אלא לנגן רק ברמת הקובץ או הספריה.. לגבי שימוש ב PLAYLIST, הבנתי בפורום ששי בכך מגבלה של כתובות יחסיות... האם זה אומר שניתן לנגן קובץ M3U שהוכן עי נגן כגון FOOBAR2000? אם לא, כיצד אתה מכין את קבצי ה PLAYLISTS ובראילו פורמט הם צריכים להיות?
המון תודות
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
שאר המערכת זה רסיבר קולנוע ביתי עם HDMI 1.4 אך ללא יכולות רשת (ONKYO 608). אני מצפה יכולות JUKEBOX בסיסיות למוסיקה בדומה לאלו של ה SQUEEZEBOX CLASSIC אך עם תמיכה ב COVER ART וממשק ויזואלי על המסך...MartinHSabag כתב:השאלה היא לאיזו רמה אתה מצפה ממנו ומה שאר המערכת.......
לדוגמה, יש לי ספריה עם שם אמן מבצע, ובתוכה תתי ספריות עם אלבומים שונים של האמן, ואני רוצה לנגן אלבום מסויים כאשר אני בוחר אותו מתוך רשימה אשר מסננת ומזהה את שם האומן והאלבום מתוך ה METADATA של קבצי ה FLAC בדיוק כפי שנגן מדיה במחשב כגון FOOBAR2000 עושה זאת. הייתי קוצה אפשרות לנגן במצב של SHUFFLE לפי אלבום\אמן\ג'אנר.. הייתי רוצה גם תמיכה ב REPLAYGAIN..
כמובן שאני יכול לרצות עוד הרבה אך חוץ מה SQUEEZEBOX הסטרימרים היעודיים לאודיו בלבד, שאינם כוללים חיבור למסך, אף מדיה סטרימר לא עושה זאת, למרות שמדובר בבקשה מאד פשוטה ובסיסית. אחרי הכל באיזה זכות היצרנים קוראים לסטרימר MEDIA PLAYER אם יכולות ניגון מוסיקה שלו מאד מוגבלות? הייתי מוותר על JUKEBOX לסרטים לטובת JUKEBOX למוסיקה.. זה פשוא אבסורט שהם מפתחים JUKEBOX לסרטית לפני שהם דואגים למוסיקה שזה המקור ל JUKEBOX...
מוזר לי שהקהל של הסטרימרים לא מתלונן על כך.. כולם קונים סטרימר רק בשביל סרטים... אצלי הסרטים מסודרים בספריות לפי סוגים, כך שאני ממש לא זקוק ל JUKEBOX לסרטים בכדי לבחור סרט... הבעיה ב SQUEEZEBOX היא שממרחק בו אני יושב, מאד לא נוח לנווט ולחפש שיר... הסטרימר היה אמור לתת מענה מצויין לכך... אבל אף חברה לא הרימה את הכפפה (אולי POPCORN HOUR.. אשמח לשמוע חוות דעת של משתמשי ה NMT החדש ב A300 או C300 לגבי חווית ניגון המוסיקה שם)
תודה
טלויזיה פשוטה יחסית של LG מדגם 42LW450 תאורת LED ותמיכה בתלת מימד, אם כי אני רחוק מלהיות מסופק מביצועי התלת מימד שלה... בעתיד הקרוב אני שוקל לשדרג לסמסונג מסדרה D6000 ומסך 46... ולא ממש הבנתי כיצד שאר המערכת רלוונטית לענין הסטרימר ולניגון מוסיקה...? אגב גם הרסיבר בסופו של דבר ישודרג לרסיבר עם אפשרות רשת...integral כתב:איזו טלוויזיה יש לך?...
תודה
תודה. האם כל רסיבר קולנוע ביתי שכולל תמיכה ב DLNA 1.5 ייתן מענה שכזה ויתמוך ב PLEX? אם כן, אני בהחלט אשקול לשדרג רסיבר במקום סטרימר. כמובן שהמלצות לרסיבר עד 5K יתקבלו בברכה.integral כתב:אם הייתה תמיכה ב DLNA היית יכול לנסות את ה PLEX החדש מה שהיה נותן לך מענה ל COVERS וכו'......
תודה