טוב אז מגיע לי להתחדש- הרגע נרכשה LG 651Y!
תודה רבה!
Integral - אני חייב לציין שהבחירה בטלויזיה התבססה לא מעט על המלצתך
רציתי לשאול על הדרך , מכיוון שאני nobe בכל מה שקשור ל-3D, מספר שאלות:
1. כיצד אוכל לנגן סרטי 3D? ברשותי xtreamer sidewinder, שהוא לא תומך 3D.
2. אני יודע שפה זה לא פורום ק"ב - אך בכל זאת אם מישהו יידע לעזור: ברשותי רסיבר Yamaha rx-v467 שנראה שהוא כן תומך ב- 3D PassTrough. מה זה אומר?
ושוב - תודה.
Integral - אני חייב לציין שהבחירה בטלויזיה התבססה לא מעט על המלצתך
רציתי לשאול על הדרך , מכיוון שאני nobe בכל מה שקשור ל-3D, מספר שאלות:
1. כיצד אוכל לנגן סרטי 3D? ברשותי xtreamer sidewinder, שהוא לא תומך 3D.
2. אני יודע שפה זה לא פורום ק"ב - אך בכל זאת אם מישהו יידע לעזור: ברשותי רסיבר Yamaha rx-v467 שנראה שהוא כן תומך ב- 3D PassTrough. מה זה אומר?
ושוב - תודה.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 415 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
טלוויזיה מצויינת לטעמי
.
סרטי תלת תוכל לנגן (כולל תמיכה בתרגום) מה USB או לחילופין דרך ה PLEX שמאוד מאוד נחמד.
קח רק בחשבון שאם תרצה לנגן דרך ה PLEX תצטרך לוותר על DTS ולהמיר ל AC3.
עוד אופציה זו הטמעת כתוביות לתוך הסרט וניגון דרך האקסטרימר (ב SBS הוא תומך ללא בעיה). חפש על זה בפורום.
סרטי תלת תוכל לנגן (כולל תמיכה בתרגום) מה USB או לחילופין דרך ה PLEX שמאוד מאוד נחמד.
קח רק בחשבון שאם תרצה לנגן דרך ה PLEX תצטרך לוותר על DTS ולהמיר ל AC3.
עוד אופציה זו הטמעת כתוביות לתוך הסרט וניגון דרך האקסטרימר (ב SBS הוא תומך ללא בעיה). חפש על זה בפורום.
אוקיי, אני אעשה חיפוש מקיף בפורום. אני בטוח שאצליח לגרד קצת תשובות (:
ובעניין אחר -
1. מהם ערכי הכיול המומלצים?
2. כיצד עלי לבדוק את תקינות הטלויזיה לאחר חיבורה? ממה שהצלחתי להבין, כדאי לחבר את הלפטופ למסך, ולהכנס לאיזה אתר (לא בדיוק סגור על התהליך).
ובעניין אחר -
1. מהם ערכי הכיול המומלצים?
2. כיצד עלי לבדוק את תקינות הטלויזיה לאחר חיבורה? ממה שהצלחתי להבין, כדאי לחבר את הלפטופ למסך, ולהכנס לאיזה אתר (לא בדיוק סגור על התהליך).
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

1. אין ערכי כיול מומלצים. יש ערכים שאתה אוהב ובד"כ רצוי כיול לתנאי יום וכיול לתנאי לילה.
מצב סטנדרד הוא מצב טוב להתחיל ממנו לתנאי יום.
מעבר לכך יש פה כיולים:
http://www.avforums.com/forums/lg-forum ... tings.html
ובעוד מלא ביקורות ברשת.
2. לאחר שתבדוק שאין נזקים פיזיים, תבדוק פיקסלים עם תוכנה בשם PIXEL BUDDY (נדרש חיבור מחשב).
מצב סטנדרד הוא מצב טוב להתחיל ממנו לתנאי יום.
מעבר לכך יש פה כיולים:
http://www.avforums.com/forums/lg-forum ... tings.html
ובעוד מלא ביקורות ברשת.
2. לאחר שתבדוק שאין נזקים פיזיים, תבדוק פיקסלים עם תוכנה בשם PIXEL BUDDY (נדרש חיבור מחשב).
היי,
intergral - אודה לעזרתך במספר נושאים:
1. כאשר אני מנסה לחבר את הלפטופ לטלויזיה באמצעות RGB - אני מקבל הודעה במסך - " תבנית שגויה". כרגע הרזולוציה בלפטופ מוגדרת על 1280X800.
2. כאשר אני רואה סרט בתלת מימד (ישירות מהארד-דיסק) או גולש ב- youtube - אני עדיין שומע את הממיר הדיגיטלי.
הכל אצלי מחובר לרסיבר בכבל HDMI, ומהרסיבר יוצא כבל HDMI OUT לכיוון הטלויזיה.
intergral - אודה לעזרתך במספר נושאים:
1. כאשר אני מנסה לחבר את הלפטופ לטלויזיה באמצעות RGB - אני מקבל הודעה במסך - " תבנית שגויה". כרגע הרזולוציה בלפטופ מוגדרת על 1280X800.
2. כאשר אני רואה סרט בתלת מימד (ישירות מהארד-דיסק) או גולש ב- youtube - אני עדיין שומע את הממיר הדיגיטלי.
הכל אצלי מחובר לרסיבר בכבל HDMI, ומהרסיבר יוצא כבל HDMI OUT לכיוון הטלויזיה.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

1. אתה לא יכול לעבוד ב CLONE כי למסך וללאפטופ רזולוציות שונות. אתה יכול לעבוד במצב EXTENDED אבל בתור התחלה תגדיר את הטלוויזיה כמסך יחיד בלאפטופ כדי לראות שהכול מסתדר וכמובן בכרטיס המסך תגדיר FHD.
2. אתה צריך להפעיל ARC ברסיבר ובטלוויזיה. אני מניח שמה שקורה זה שהרסיבר שלך נשאר על מצב שמתאים לממיר. כשתפעיל את ה ARC תקבל בחזרה לרסיבר את הסאונד מהטלוויזיה (וברסיבר כמובן תצטרך להעביר לקלט המתאים).
מה עם התרשמות? תמונות?
2. אתה צריך להפעיל ARC ברסיבר ובטלוויזיה. אני מניח שמה שקורה זה שהרסיבר שלך נשאר על מצב שמתאים לממיר. כשתפעיל את ה ARC תקבל בחזרה לרסיבר את הסאונד מהטלוויזיה (וברסיבר כמובן תצטרך להעביר לקלט המתאים).
מה עם התרשמות? תמונות?
האמת שאתמול מרוב התעסקות בכל הדברים שמסביב (הסתרת כבילה וכו') אז אוכל לתת התרשמות קצרה בלבד.
כמובן התחלתי בחיבור הלפטופ למסך, ובדיקת פיקסלים שרופים. לשמחתי - עבר בשלום
כשהרצתי את ה- Dead Pixel Buddy היה ניתן להבחין בתופעת עננות קלה.
שלב הבא היה חיבור הטלויזיה לרשת (עם כבל...מישהו עובד עם דונגל?) ועדכון התוכנה. גם זה עבר בשלום.
קדימה - Let's the games begin.
שידורי SD - בהתחלה, שידורי SD היו נראים זוועה!! (טוב, לא יודע אם זוועה - אבל לא טוב
), התמונה הייתה מפוקסלת, בקיצור - ביאוס.
נזכרתי פתאום שקראתי בכמה מקומות פה בפורום להוריד את ה- Sharpness למינימום.
מסתבר שזה פתר את העניין!!!!
הורדתי את ה- Sharpness בערך ל-10 (אחרי שזה היה 100) - ואז הכל הסתדר....
(באותו עניין - האם יש ערכים נוספים שאולי כדי לשנות? ביטלתי גם את ה- True Motion)
שידורי HD - התמונה חלקה, עשירה בצבע, השחור נראה שחור מתמיד
זהו לבינתיים, אני מקווה שהיום ייצא לי לשחק קצת יותר (וכמובן להעלות גם תמונות)
כמובן התחלתי בחיבור הלפטופ למסך, ובדיקת פיקסלים שרופים. לשמחתי - עבר בשלום
כשהרצתי את ה- Dead Pixel Buddy היה ניתן להבחין בתופעת עננות קלה.
שלב הבא היה חיבור הטלויזיה לרשת (עם כבל...מישהו עובד עם דונגל?) ועדכון התוכנה. גם זה עבר בשלום.
קדימה - Let's the games begin.
שידורי SD - בהתחלה, שידורי SD היו נראים זוועה!! (טוב, לא יודע אם זוועה - אבל לא טוב
נזכרתי פתאום שקראתי בכמה מקומות פה בפורום להוריד את ה- Sharpness למינימום.
מסתבר שזה פתר את העניין!!!!
הורדתי את ה- Sharpness בערך ל-10 (אחרי שזה היה 100) - ואז הכל הסתדר....
(באותו עניין - האם יש ערכים נוספים שאולי כדי לשנות? ביטלתי גם את ה- True Motion)
שידורי HD - התמונה חלקה, עשירה בצבע, השחור נראה שחור מתמיד
זהו לבינתיים, אני מקווה שהיום ייצא לי לשחק קצת יותר (וכמובן להעלות גם תמונות)
נערך לאחרונה על ידי kziv ב 30/04/2012 11:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אין לי YES אז אני לא יודע על איזה SD אתה מדבר. נסה לשחק גם עם הגדרות הממיר כי יש להן השפעה. מה שכן, העידן פלוס נראה טוב מאוד לטעמי.
העננות באה לידי ביטוי בעיקר במעברים (למשל כניסה ליוטיוב אם אני זוכר נכון) אז משום מה למיטב הבנתי LG מכבים את הלוקאל דימינג ומדליקים ברגע המעבר את התאורה האחורית על ערך גבוה. אבל בצפיה רגילה כאשר הלוקאל דימינג מופעל (אצלי הוא על מדיום כל הזמן) אין שום בעיות עננות אצלי.
התמונה ב HD של הטלוויזיה אכן מצויינת וחדה ובגלל פאנל ה IPS נותנת צבעים מדוייקים ולא מוגזמים או פלורסנטיים.
אם אתה רוצה כיולי THX יש פה לחדר חשוך:
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthre ... 20&page=33
ופה לחדר מואר:
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthre ... st21054884
לא כולם אוהבים את הכיולים האלו.
בנוסף, דרך ה SERVICE MENU אפשר להפעיל את מצבי ה THX המובנים בטלוויזיה, אבל ממש לא מומלץ להיכנס ל SERVICE MENU (למרות שיש היום אפליקציה לסאטרפון שעושה זאת בקלות).
הסתדר העניין עם האודיו?
העננות באה לידי ביטוי בעיקר במעברים (למשל כניסה ליוטיוב אם אני זוכר נכון) אז משום מה למיטב הבנתי LG מכבים את הלוקאל דימינג ומדליקים ברגע המעבר את התאורה האחורית על ערך גבוה. אבל בצפיה רגילה כאשר הלוקאל דימינג מופעל (אצלי הוא על מדיום כל הזמן) אין שום בעיות עננות אצלי.
התמונה ב HD של הטלוויזיה אכן מצויינת וחדה ובגלל פאנל ה IPS נותנת צבעים מדוייקים ולא מוגזמים או פלורסנטיים.
אם אתה רוצה כיולי THX יש פה לחדר חשוך:
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthre ... 20&page=33
ופה לחדר מואר:
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthre ... st21054884
לא כולם אוהבים את הכיולים האלו.
בנוסף, דרך ה SERVICE MENU אפשר להפעיל את מצבי ה THX המובנים בטלוויזיה, אבל ממש לא מומלץ להיכנס ל SERVICE MENU (למרות שיש היום אפליקציה לסאטרפון שעושה זאת בקלות).
הסתדר העניין עם האודיו?
האמת שאני עדיין בעבודה, אז לא יצא לי לבדוק את העניין.
דיברתי עם חבר, שגם לו יש LG Led, וגם הוא מתחבר עם רסיבר לטלויזיה, וע"פ מה שהוא אמר - הוא הוציא עוד כבל אופטי מהטלויזיה לרסיבר.
לא כ"כ ברור לי איך זה עזר לו, אבל אני רוצה קודם כל לנסות את עניין ה- ARC (למרות שזכור לי ששמתי אותו ב- Enable, אבל אולי צריך לבצע עוד הגדרה ברסיבר)
דיברתי עם חבר, שגם לו יש LG Led, וגם הוא מתחבר עם רסיבר לטלויזיה, וע"פ מה שהוא אמר - הוא הוציא עוד כבל אופטי מהטלויזיה לרסיבר.
לא כ"כ ברור לי איך זה עזר לו, אבל אני רוצה קודם כל לנסות את עניין ה- ARC (למרות שזכור לי ששמתי אותו ב- Enable, אבל אולי צריך לבצע עוד הגדרה ברסיבר)
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

קח בחשבון שני דברים:
א. לא תמיד הטלוויזיה עוברת לשדר אוטומטית מהמגבר אז אתה יכול בהגדרות להיכנס לאודיו ולשנות את הרמקול מ"רמקול טלוויזיה" ל"רמקול HT". לא יודע אם זה בגלל הטלוויזיה או המגבר אבל לפעמים זה קורה.
ב. יש כל מיני פילטרים על האודיו בטלוויזיה (CLEAR VOICE, מוסיקה, סרט וכו'...). כשאתה עובר להגדרות רמקול HT אז אין אפשרות לשנות אותן. אפשר לשנות אותן רק במצב של "רמקול טלוויזיה" למה זה חשוב? כי אם תרצה לשמוע מוסיקה ו CLEAR VOICE יהיה מופעל זה ישמע איום.
א. לא תמיד הטלוויזיה עוברת לשדר אוטומטית מהמגבר אז אתה יכול בהגדרות להיכנס לאודיו ולשנות את הרמקול מ"רמקול טלוויזיה" ל"רמקול HT". לא יודע אם זה בגלל הטלוויזיה או המגבר אבל לפעמים זה קורה.
ב. יש כל מיני פילטרים על האודיו בטלוויזיה (CLEAR VOICE, מוסיקה, סרט וכו'...). כשאתה עובר להגדרות רמקול HT אז אין אפשרות לשנות אותן. אפשר לשנות אותן רק במצב של "רמקול טלוויזיה" למה זה חשוב? כי אם תרצה לשמוע מוסיקה ו CLEAR VOICE יהיה מופעל זה ישמע איום.
יש פה איזה מישהו עם רסיבר כמו שלי, שניסה לחבר אותו גם לטלויזית LG, והוא רושם שמשום מה הוא לא הצליח להפעיל את ה- ARC ובסופו של דבר חיבר כבל אופטי:
"Thanks for all your help, I went back into Harvey Norman today and they couldn't work the ARC either so gave me an optical cable at no charge, really nice of them. They also exchanged the flawed receiver for a new one."
נלקח מפה:
http://www.geekzone.co.nz/forums.asp?fo ... icid=84676
"Thanks for all your help, I went back into Harvey Norman today and they couldn't work the ARC either so gave me an optical cable at no charge, really nice of them. They also exchanged the flawed receiver for a new one."
נלקח מפה:
http://www.geekzone.co.nz/forums.asp?fo ... icid=84676