Bezeq-Internet-נפילות

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
Dave-18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 127
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום-

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
כבר כמה חודשיים, שיש לי מין נפילות של אינטרנט ב ( Router) יש את הנורית של ה (ADSL )ואת
(Internet)

אז הנורית, של ה (ADSL) מהבהבת וה (Internet) כבויה בכלל,

אחרי שהיו אצלי, 700 תכנאים, אף אחד מהם לא תיקן את הבעייה כל אחד בא בודק יש לך קו מה אתה רוצה,
הכל תקין הוא אומר לי, שאיזה פעמיים, שלוש ביום יש נפילות מוזרות
כל יום אני מתקשר אלהם אחרי שהסברתי להם שהתכנאים שלהם לא עושים כלום פתאום התחילו להיות יותר נגישים אליי, החליפו לי כרטיס בארון שלהם, בבית החילפו כבל חדש, כלום עד עכשיו לא עזר,!! :מבולבל:

ביקשתי מהם פיצוי על החודשיים האלו שהיו לי נפילות מה הם מציעים לי ? דקות שיחות אמרתי לה, אין לי מה לעשות בדקות שיחה תביאי משהו יותר שימושי היא עושה לי אין לי שום דבר אחר לתת לך אמרתי לה אבל לשלם לכם כל פעם 140 ש''ח זה לא בעייה אבל לפצות אותי זאת בעייה, אגב, אני גולש ב
( 20 MB)

התייאשתי מהם כבר אמרתי אולי אני יתנתק מהם ויעבור חברה אבל, לא ניראלי שיש חברה אחרת יש מלא שאומרים ש (HOT) וכל השאר סתם חברות ואין להם יציבות ברוחב פס לא מי שישמע ש ( Bezeq) אמינים יותר אמרו לי שהגדילו את מהירות ההעלאה מ (1MB) ל (1.5 MB) ותראו את התוצאות >>
תמונה

ובאמת נמאס כבר מהחברות האלו בארץ.. מזה בח'ול אתה משלם 50 ש''ח לחברה אחת לא ל 100 חברות
בארץ בשביל לקבל גישה לאינטרנט אתה צריך לשלם 140 ש''ח פי 2 ל 2 חברות שונות בשביל לקבל גישה לאינטרנט
(30MB) אתה מקבל בח'ול תמורת 50 ש''ח גועל נפש מה שהולך פה בארץ
שאמרתי להם שהמהירות בארץ נחותה ומדורגת במספר האחרון במהירויות הוא אומר לי אין מה לעשות לאט לאט מתקדמיים אמרתי לו מתיי נקבל מהירות איכותית ? מתיי שבח''ול יהיה
(20GB) (Down) - (20GB) (Upload)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
אם יש עצות המצלות אשמח עם תעזרו

תודה! :)

jkopy123
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 45

שליחה #2 

היה לי בעיה מאוד דומה.....גם אצלי היום טכנאים וגם אני הייתי ממש מבואס כבר אבל בסוף גילתי שהבעיה היא שהבית שלי רוחק מהמרכזיה ולכן היא לא עומדת בקו של 20 מגה ואז הורדתי ל10 מגה והיא עבדה מעולה..בסוף עברתי להוט תאמין לי,עדיף!

MrYair
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3843
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 373 פעמים

שליחה #3 

שמע זה מאוד מוזר משקורה לך בקו אם הניתוקים
אני על 50 מגה בבזק ואין לי ניתוקים כלל למעט כאלה שהחברה מודיע שאיה ניתוקים עקב שדרוג תשתית
אני יכול להגיד בפה מלא שב 100 אחוז מהזמן בכל שעות היום אני מקבל מהירות 50.52 בשעות הלילה 51.23
ואפאלוד 1.66 קבוע ככה שאני די מרוצה מבזק פרט לקטע של האפלאוד

שמע הוט זה גם לא ממלכת הקסם כי בהוט זה עניין של מזל או שאתה נופל על תשתית פצצה ואיכותית
או שאתה נופל על *** תשתית ורופפת ואם בהוט נפלת על תשתית *** אכלת אותה כי לתקשר להוט
ולהגיד להם שמעו יש לכם בעיה בכל האיזור הם יצחקו אליך ויגידו לך במילים יפות אדוני זה מה יש

ככה שלפני שאתה עושה מעבר להוט תבדוק אצל השכנים חברים שגרים באותו איזור ומחוברים להוט
באינטרנט תשאל אותם מה קורה אם יש בעיות בתשתית איזה מהירות הם מקבלים ככה שתקבל תמונת
מצב באיזור שלך

jkopy123
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 45

שליחה #4 

במקרה שלו שמדובר על 20 מגה גם בתשתית גרוע לא יהיה בעיות.

refael221
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 92
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #5 

מה אתה אומר ? אני הייתי חצי שנה בהוט הכל היה סבבה,עד שהתחילו העומסים .
עברתי לבזק וכמובן היה לי בעיה אתמול המהירות התחילה מ20 ונפלה 10-14 .
הסיבה ? לא הגדירו נכון את החבילה ,כרגע הכל תקין .
ותאמינו לי גם על 10-20 מגה האינטרנט עובד לא רע .
אני מעדיף שהקו יהיה שלי בלבד ,ולא יהיה בשליטתם של שכנים אחרים .
אני לא רודף אחרי מהירויות גבוהות ,גם ב20 מגה טורנטים יורדים על 2.1MB לשניה

erezcap
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 395
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #6 

refael221 כתב:מה אתה אומר ? אני הייתי חצי שנה בהוט הכל היה סבבה,עד שהתחילו העומסים .
עברתי לבזק וכמובן היה לי בעיה אתמול המהירות התחילה מ20 ונפלה 10-14 .
הסיבה ? לא הגדירו נכון את החבילה ,כרגע הכל תקין .
ותאמינו לי גם על 10-20 מגה האינטרנט עובד לא רע .
אני מעדיף שהקו יהיה שלי בלבד ,ולא יהיה בשליטתם של שכנים אחרים .
אני לא רודף אחרי מהירויות גבוהות ,גם ב20 מגה טורנטים יורדים על 2.1MB לשניה
...
קוראים שאתה לא מבין ,לא יכול להיות עומס בהוט ,הקיבולת כל כך גדולה שברגע שפתחו 8 ערוצים

תקבל 100M קבוע וגם אם לא פתחו 8 ערוצים אלא 4 , תקבל 80M בשעות העומס .

ורגע בבזק אתה לא מחובר לארון שכונתי כלומר משם אתה לא מתחלק !!! וכמה מטר את גר

מהארון חישבת !!! וכמה ערוצים יש מהארון עד לספק ....

בסופו של יום מדובר על אותה טכנולוגיה להעברת מידע!!! ,היתרון של הוט זה הקיבולת להעביר יותר

מידע בגלל הכבלים שלא מאבדים נתונים בדרך בגלל עוצמת השידור שנתמכת על ידי שידורי הטלוויזיה

ב NGN יש פוש משם דוחפים את המידע והוא נהיה חלש אט אט ככל שהמרחק גדל ,כמו שדחפתם אדם

על סקייטבורד .

refael221
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 92
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #7 

לי היה 30 מגה בהוט ולא 100 מגה ,ולא לכולם פותחים את הערוצים .זה תהליך שהתחיל וייקח זמן .
בכל מקרה ברחתי גם בגלל השירות הנוראי והחובבנות של הטכנאים

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #8 

אני לא מגן על הוט ,אבל זה מדהים אותי כל פעם מחדש איך אנשים יוצאים בהצהרות כאלו ורק אומרים דברים גרועים על הוט ומהללים את בזק ..
תבינו ,בשתי החברות עובדים אנשים ,והם לא שונים בין שתי החברות ,בשתיהן כנראה שמי שעונה לכם עושה לכם טובה שהוא עונה .
בכל מקרה כל העניינן הזה של שירות לקוחות זה עניין של מזל ,יכול להיות שתיפלו על בן אדם סבלני שיעזור לכם ,ויכול להיות שתיפלו על בן אדם שכמו שכבר אמרתי ,עושה לכם בכלל טובה שהוא עונה ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

erezcap
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 395
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #9 

IamEzio כתב:אני לא מגן על הוט ,אבל זה מדהים אותי כל פעם מחדש איך אנשים יוצאים בהצהרות כאלו ורק אומרים דברים גרועים על הוט ומהללים את בזק ..
תבינו ,בשתי החברות עובדים אנשים ,והם לא שונים בין שתי החברות ,בשתיהן כנראה שמי שעונה לכם עושה לכם טובה שהוא עונה .
בכל מקרה כל העניינן הזה של שירות לקוחות זה עניין של מזל ,יכול להיות שתיפלו על בן אדם סבלני שיעזור לכם ,ויכול להיות שתיפלו על בן אדם שכמו שכבר אמרתי ,עושה לכם בכלל טובה שהוא עונה ..
...

מותר להם חופשי ,גם אני עברתי מבזק שעקץ אותי .

Dave-18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 127

שליחה #10 

חשוב לציין, שאני לפעמיים לעיתים רחוקות מקבל מהירות כמו (5 MB) מוזר כזה פעם אחת התקשרתי לבזק הפכו את העולם לא מצאו פיתרון פירמטו את הראוטר מה לא עשו בסוף זה הסתדר מעצמו ושמתי לב למשהו מוזר שאני מקבל ניתוב ממקומות שוניים כמו חייפה לתל אביב ואני בכלל לא נמצא שם

והבעייה לא הייתה עד לפני חודש הייתי על (20MB) והבעייה התחילה רק אחרי כמה זמן...
והיה תכנאי אצלי מישהו דווקה נחמד למרות שהוא עבד אצל בזק הוא היה כנה איתי ואמר שבארץ רק גונבים כסף ולא משפרים את השירות והאיכות הוא בדק עם מכיר מיוחד כזה והוא אמר שאני קרוב לארון והכל טוב ויפה והקו שלי יכול להחזיק מעמד עד (66MB)
עם הייתה חברה יותר טובה ממזמן הייתי עובר אלהם פשוט אני נמצא אצלהם שהם החברה הכי נורמלית לא מי ישמע מה טובים אבל אין מה לעשות
ככה זה..

ושהתלוננתי עלהם איימתי להתנתק לא היה להם כל כך אכפת עם אני אשאר או לא :o

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”