---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
כבר כמה חודשיים, שיש לי מין נפילות של אינטרנט ב ( Router) יש את הנורית של ה (ADSL )ואת
(Internet)
אז הנורית, של ה (ADSL) מהבהבת וה (Internet) כבויה בכלל,
אחרי שהיו אצלי, 700 תכנאים, אף אחד מהם לא תיקן את הבעייה כל אחד בא בודק יש לך קו מה אתה רוצה,
הכל תקין הוא אומר לי, שאיזה פעמיים, שלוש ביום יש נפילות מוזרות
כל יום אני מתקשר אלהם אחרי שהסברתי להם שהתכנאים שלהם לא עושים כלום פתאום התחילו להיות יותר נגישים אליי, החליפו לי כרטיס בארון שלהם, בבית החילפו כבל חדש, כלום עד עכשיו לא עזר,!!
ביקשתי מהם פיצוי על החודשיים האלו שהיו לי נפילות מה הם מציעים לי ? דקות שיחות אמרתי לה, אין לי מה לעשות בדקות שיחה תביאי משהו יותר שימושי היא עושה לי אין לי שום דבר אחר לתת לך אמרתי לה אבל לשלם לכם כל פעם 140 ש''ח זה לא בעייה אבל לפצות אותי זאת בעייה, אגב, אני גולש ב
( 20 MB)
התייאשתי מהם כבר אמרתי אולי אני יתנתק מהם ויעבור חברה אבל, לא ניראלי שיש חברה אחרת יש מלא שאומרים ש (HOT) וכל השאר סתם חברות ואין להם יציבות ברוחב פס לא מי שישמע ש ( Bezeq) אמינים יותר אמרו לי שהגדילו את מהירות ההעלאה מ (1MB) ל (1.5 MB) ותראו את התוצאות >>

ובאמת נמאס כבר מהחברות האלו בארץ.. מזה בח'ול אתה משלם 50 ש''ח לחברה אחת לא ל 100 חברות
בארץ בשביל לקבל גישה לאינטרנט אתה צריך לשלם 140 ש''ח פי 2 ל 2 חברות שונות בשביל לקבל גישה לאינטרנט
(30MB) אתה מקבל בח'ול תמורת 50 ש''ח גועל נפש מה שהולך פה בארץ
שאמרתי להם שהמהירות בארץ נחותה ומדורגת במספר האחרון במהירויות הוא אומר לי אין מה לעשות לאט לאט מתקדמיים אמרתי לו מתיי נקבל מהירות איכותית ? מתיי שבח''ול יהיה
(20GB) (Down) - (20GB) (Upload)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
אם יש עצות המצלות אשמח עם תעזרו
תודה!