רסיבר ורמקולים למערכת ק"ב
האמת שבדיוק קניתי את הסט הזה לפני שבוע
שמעתי אותם בחנות (רסיבר חדש ורמקולים מתצוגה) ומאוד התלהבתי ורציתי לדעת גם חוות דעת נוספות של אנשים.
העניין הוא שבחנות שמעתי את הרמקולים דרך חיבור למגבר אחר שהיה בחנות, ובבית הם נשמעים שונה, פחות טוב לטעמי.
יכול להיות שזה היה אולי מגבר סטריאו מצויין אני לא יודע, אבל יש איזושהי דרך שבה אני יכול בכל זאת לשפר את השמע?
אני שומע מוזיקה ורואה סרטים, הכל באיכות טובה, דרך המחשב בחיבור HDMI.
שמעתי אותם בחנות (רסיבר חדש ורמקולים מתצוגה) ומאוד התלהבתי ורציתי לדעת גם חוות דעת נוספות של אנשים.
העניין הוא שבחנות שמעתי את הרמקולים דרך חיבור למגבר אחר שהיה בחנות, ובבית הם נשמעים שונה, פחות טוב לטעמי.
יכול להיות שזה היה אולי מגבר סטריאו מצויין אני לא יודע, אבל יש איזושהי דרך שבה אני יכול בכל זאת לשפר את השמע?
אני שומע מוזיקה ורואה סרטים, הכל באיכות טובה, דרך המחשב בחיבור HDMI.
תודה רבה.
אם אני משתמש בכבל HDMI, עד כמה משפיע סוג הכבל (80 שקל של חברה אנונימית לעומת 400 שקל של מותג) על איכות השמע? בהנחה שאני לא רואה תכני 3D.
ועוד שאלה - האם איכות השמע תהיה שונה בשמיעה של דיסק בנגן DVD שמחובר לרסיבר לעומת שמיעה דרך המחשב בחיבור HDMI לרסיבר?
אם אני משתמש בכבל HDMI, עד כמה משפיע סוג הכבל (80 שקל של חברה אנונימית לעומת 400 שקל של מותג) על איכות השמע? בהנחה שאני לא רואה תכני 3D.
ועוד שאלה - האם איכות השמע תהיה שונה בשמיעה של דיסק בנגן DVD שמחובר לרסיבר לעומת שמיעה דרך המחשב בחיבור HDMI לרסיבר?
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
לא יהיה הבדל בין כבל ב50 שקל לאחד ב400. זה מידע דיגיטלי, או שהוא עובר או שלא. אם אתה שומע דיסק דרך DVD וMP3 מהמחשב אז מן הסתם יהיה הבדל לטובת הDVD. אם זה דיסק בשני המקרים אני מניח שלא יהיה הבדל.
"על החתום...."
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
הכבל ב 80 מספיק.klozo כתב:תודה רבה.
ועוד שאלה - האם איכות השמע תהיה שונה בשמיעה של דיסק בנגן DVD שמחובר לרסיבר לעומת שמיעה דרך המחשב בחיבור HDMI לרסיבר?...
במידה והנגן dvd והמחשב מחוברים דיגיטלית לרסיבר לא יהיה הבדל כי הפיענוח מבוצע ברסיבר