HOT דיגיטאלי + DVD מקליט

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
barelij פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הי שלום,
נכון להיום אני מחובר לכבלים בחיבור האנאלוגי הישן. אני גם משתמש ב DVD מקליט דגם DMR-EH68 תוצרת
Panasonic, שמחובר בין נקודת חיבור הכבלים בקיר ו מקלט הטלוויזיה.
אני מתכוון להשתדרג לחיבור כבלים דיגיטאלי. איש המכירות של HOT אמר לי שלא אוכל להמשיך להשתמש בDVD שלי, אלאה בממיר מקליט של HOT.
יכול להיות? מה דעתכם?
תודה, יוסי.

Barry
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 298
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #2 

קשקוש מוחלט.
אין שום בעיה לחבר את הדי וי די המקליט לממיר של הוט.
רק שים לב שאם אתה מתנתק מהאנלוגי ועובר לדיגיטלי אתה תוכל להקליט רק את מה שאתה צופה. אם תרצה להקליט דבר אחד ולצפות בדבר אחר תצטרך עוד ממיר דיגיטלי.

barelij פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

תודה והבהרה

שליחה #3 

הי Barry. תודה על התשובה המהירה. אני לא בטוח שהבנתי : נכון להיום, בחיבור האנאלוגי יש לי את הDVD המקליט שמחובר בין הטלוויזיה והכבלים, ואני יכול לראות ערוץ אחד ולהקליט ערוץ אחר.
האם התכוונת, שכדי לעשות את אותו הדבר בחיבור דיגיטאלי אצטרך בנוסף ממיר של HOT ? אם זה כך, אז אין לי בעיה. אם זה לא כך אז אנא תסביר מה אני צריך כדי לראות ערוץ אחד ולהקליט ערוץ שני בחיבור דיגיטאלי.
דרך אגב אני חושב שהממיר של HOT גם מקליט, אבל אני מעדיף להמשיך להשתמש ב DVD של פנאסוניק שיש לי.
עוד הפעם תודה, יוסי.

nerya40
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1221
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #4 

אם אתה משדרג לדיגיטלי כבר אין לך צורך ב- DVD המקליט.
יהיה לך ממיר שיכול להקליט 2 תוכניות במקביל וכל ההקלטות שלך יהיו מעודכנות לפי לוח השידורים.
יהיה לך בנוסף VOD ויכולות הקלטה ב- HD והכל מובנה בממיר אחד.
לפי דעתי באמת מיותר להשתמש ב- DVD שלך לצורך הקלטה, מה גם שבממיר המקליט החדש של הוט יש לך נפח אחסון מאוד גדול של 500GB.

כרגע לפי מה שאני מבין ממך, ה- DVD שלך מגשר בין הטלוויזיה לכבלים ולכן אתה יכול להקליט מה שאתה רוצה. אבל ברגע שאתה מוסיף ממיר דיגיטלי הוא זה שאמור לגשר לך בין הטלוויזיה לכבלים ולכן ה- DVD לא יוכל "לנהל" את הערוצים שלך יותר, ולכן תוכל להקליט מה- DVD רק ערוצים שאתה צופה בהם באותו הזמן.

בסופו של דבר עדיף לך להשתמש בממיר המקליט של הוט, הוא בעברית, תפעול נוח ועוד הרבה אופציות מתקדמות וגם יש לך תמיכה טכנית 24/7 לכל הבעיות שלך.

barelij פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הבנתי

שליחה #5 

OK. תודה גם ל nerya40.
הבנתי. תודה. יוסי.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”