התקנת טלויזיה בכתובת שונה מהרשום
רכשתי טלויזיה מוואלה שופ d490 עבור אחי , בהזמנה ציינתי את הכתובת שלי וביקשתי התקנה על הקיר בתוספת תשלום.
ביקשתי מהשליח של החברה לספק לי את בטלויזיה לכתובת אחרת וכך היה. בנוסף ביקשתי להתקין את הטלויזיה על הקיר
כשהמתקין התקשר ביקשתי שיתקין את הטלויזיה בכתובת של אחי, הוא סירב בטענה שאסור לו להתקין בכתובת אחרת שלא מצויינת בהזמנה ועליי לשנות בחברה סמייליין גם כדי לקבל את האחריות את הכתובת. החשש שלי שאם אני ישנה את הכתובת בחברה הם יעבירו את הנתונים לרשות השידור. ואחי לא מעוניין לשלם לפרזיטים האלו ובצדק מבחינתי. כיצד עלי לפעול
ביקשתי מהשליח של החברה לספק לי את בטלויזיה לכתובת אחרת וכך היה. בנוסף ביקשתי להתקין את הטלויזיה על הקיר
כשהמתקין התקשר ביקשתי שיתקין את הטלויזיה בכתובת של אחי, הוא סירב בטענה שאסור לו להתקין בכתובת אחרת שלא מצויינת בהזמנה ועליי לשנות בחברה סמייליין גם כדי לקבל את האחריות את הכתובת. החשש שלי שאם אני ישנה את הכתובת בחברה הם יעבירו את הנתונים לרשות השידור. ואחי לא מעוניין לשלם לפרזיטים האלו ובצדק מבחינתי. כיצד עלי לפעול
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
הוא צודק...TONY222 כתב:השליח שהביא את הטלויזיה מסר אותה ללא בעיות לכתובת החלופית שסיפקתי לו. הבעייה עם המתקין שסירב....
או שתתקין בעצמיך או שתשכור שירותיו של מתקין אחר שלא דרך היבואן.