איך עובדת אפליקצית APPSTORE באיפון מבחינת עדכונים?
-
FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3876
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
לפעמים אני רואה שהופיעו הודעות(מספרים בעיגול אדום בפינה של אפליקצית APPSTORE) על עדכוני אפליקציות באיפון בלי שלחצתי על APPSTORE בכלל.. (וכמובן ללא חיבור לאיטיונס וללא הפעלת אותה אפליקציה לפני ) אינטרנט זמין כל הזמן .
האם עידכונים לאפליקציות מופיעים אוטומטית באיפון ,ברגע שיוצא עדכון לאפליקציה זו או אחרת ?
או שכל פרק זמן ה APPSTORE מתחבר לאינטרנט ובודק?
עדכונים לא אמורים להופיע רק שאני לוחץ על אפליקצית APPSTORE ?
האם עידכונים לאפליקציות מופיעים אוטומטית באיפון ,ברגע שיוצא עדכון לאפליקציה זו או אחרת ?
או שכל פרק זמן ה APPSTORE מתחבר לאינטרנט ובודק?
עדכונים לא אמורים להופיע רק שאני לוחץ על אפליקצית APPSTORE ?
נערך לאחרונה על ידי FIRE_WIRE ב 25/04/2012 14:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
And the meek shall inherit the earth
...
...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78927
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
במערכת הפעלה 5 יש שינוי- אכן ההודעות על עדכונים (המספר בעיגול האדום) מתעדכנות לבד...
אפל, למה לעשות חצי עבודה אתם מודיעים שיש עדכונים בצורה אוטו' אז למה שלא תעדכנו אותם בצורה אוטו'?
לי לדגומא זה היה הרבה יותר יעיל.
הרי יכולת כזאת קיימת (icloud apps) ברגע שמורידים תוכנה באייטונס במחשב לדוגמא- אוטומטית התוכנה מותקנת במכשיר (במידה ומאפשרים זאת בהגדרות..)
אפל, למה לעשות חצי עבודה אתם מודיעים שיש עדכונים בצורה אוטו' אז למה שלא תעדכנו אותם בצורה אוטו'?
הרי יכולת כזאת קיימת (icloud apps) ברגע שמורידים תוכנה באייטונס במחשב לדוגמא- אוטומטית התוכנה מותקנת במכשיר (במידה ומאפשרים זאת בהגדרות..)
א. לא תמיד הגירסה האחרונה היא הטובה ביותר ולא בהכרח תרצה לשדרגnati-va כתב:במערכת הפעלה 5 יש שינוי- אכן ההודעות על עדכונים (המספר בעיגול האדום) מתעדכנות לבד...
הרי יכולת כזאת קיימת (icloud apps) ברגע שמורידים תוכנה באייטונס במחשב לדוגמא- אוטומטית התוכנה מותקנת במכשיר (במידה ומאפשרים זאת בהגדרות..)...
ב. יש אנשים שיש להם חבילת דאטה מוגבלת ולא הגיוני שהמכשיר "יחליט" לצרוך ממנה כי הוא רואה שקיים עדכון.
מה שכן אפשר לתת את זה כאופציה. למרות שאישית לא הייתי משתמש בה
-
FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

זאת בדיוק השאלה...איך\מתי האיפון בודק לעדכוני אפליקציות?ב. יש אנשים שיש להם חבילת דאטה מוגבלת ולא הגיוני שהמכשיר "יחליט" לצרוך ממנה כי הוא רואה שקיים עדכון....
ממש לא הגיוני שחיבור האינטרנט לשרת של איטיונס\אפל פועל ברקע כל הזמן
...
...
ברור שלתת את זה כאופציה..ron5054 כתב:א. לא תמיד הגירסה האחרונה היא הטובה ביותר ולא בהכרח תרצה לשדרגnati-va כתב:במערכת הפעלה 5 יש שינוי- אכן ההודעות על עדכונים (המספר בעיגול האדום) מתעדכנות לבד...
הרי יכולת כזאת קיימת (icloud apps) ברגע שמורידים תוכנה באייטונס במחשב לדוגמא- אוטומטית התוכנה מותקנת במכשיר (במידה ומאפשרים זאת בהגדרות..)...
ב. יש אנשים שיש להם חבילת דאטה מוגבלת ולא הגיוני שהמכשיר "יחליט" לצרוך ממנה כי הוא רואה שקיים עדכון.
מה שכן אפשר לתת את זה כאופציה. למרות שאישית לא הייתי משתמש בה...
לי לדוגמא זה היה חוסך הרבה זמן.
-
FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

כן אבל בוואטסאפ ומיילים ודומייהם אפשרי לשלוט ולבטל הודעות פוש לחלוטין גם בהגדרות התוכנה וגם בהגדרות NOTIFICATIONron5054 כתב:הוא לא פועל כל הזמן ברצף. אבל כל כמה דקות מתקשר עם השרת בשביל לקבל הודעות פוש.
ככה אתה מקבל הודעות בוואטאפ ומיילים גם כשהטלפון במצב שינה.
כנראה שהוא מדיי פעם גם בודק את האפסטור....
...
...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78927
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים