עדכון גרסה לHOTBOX
לפני כשעה וקצת היה ניתוק [כנראה אצל כלל לקוחות HOT שיש להם HOTBOX]
ככל הנראה הניתוק היה יזום של HOT לצורך שדרוג גרסת קושחה. מישהו יכול לאשר? למישהו יש רישום של הגרסה הישנה כך שנוכל להשוות ולראות אם יש שינוי?
ככל הנראה הניתוק היה יזום של HOT לצורך שדרוג גרסת קושחה. מישהו יכול לאשר? למישהו יש רישום של הגרסה הישנה כך שנוכל להשוות ולראות אם יש שינוי?
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
כן ,אני יכול להגיד לך שאצלי בדיוק אותו הדבר קרה ,ומספר הגרסה עלה ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

אצלי רשום :
LxG_5.5.4_n_120320
במסך הכניסה הוסיפו אפשרות לשמור את הפרטי הכניסה..
אבל יש כמה דברים שאני לא בטוח שחדשים אלה גם היו שם מקודם :
יש שם עכשיו משהו שנקרא "ToD Filter" - Time of Day Access Policy
בParental Control ,וגם יש שם משהו שנקרא Event Log בParental Control אבל יכול להיות שזה היה שם כבר מקודם ..
ובהגדרות הWifi יש Access Control בשביל להגביל או להתיר התחברות של כתובות MAC מסויימת ברשת האלחוטית .
LxG_5.5.4_n_120320
במסך הכניסה הוסיפו אפשרות לשמור את הפרטי הכניסה..
אבל יש כמה דברים שאני לא בטוח שחדשים אלה גם היו שם מקודם :
יש שם עכשיו משהו שנקרא "ToD Filter" - Time of Day Access Policy
בParental Control ,וגם יש שם משהו שנקרא Event Log בParental Control אבל יכול להיות שזה היה שם כבר מקודם ..
ובהגדרות הWifi יש Access Control בשביל להגביל או להתיר התחברות של כתובות MAC מסויימת ברשת האלחוטית .
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

זה לא אמור להשפיע על זה ,אלה על הביצועים הכלליים של הנתב ,בתור נתב ..
מי אמר? זה קושחה של המכשיר. אתה לא יודע איזה שינויים הם ביצעו שם.IamEzio כתב:זה לא אמור להשפיע על זה ,אלה על הביצועים הכלליים של הנתב ,בתור נתב .....
כיביתי והדלקתי עכשיו את ההוטבוקס וגם אני קיבלתי את הגרסה החדשה
שמתי לב עכשיו שבהגדרות הרשת בWIN7 NETWORK DISCORY-MAP הוא מראה לי את שאר הראוטרים בבית והמחשבים מאחוריהם...
רק אתמול השתגעתי למה הוא לא מראה לי כמו שצריך את המפה של הרשת אצלי. (הראה לי לפני רק את ההוט בוקס ושהוא משתף אבל לא מעבר)
מעבר לזה אני לא רואה שום שינוי משמעותי. חיבורי ה USB עדיין לא עובדים.... DLNA עלאק תומך, עוד שנתיים אולי, ע"פ קצב העידכונים והשידרוג שבהם.
לפני שפתחתי פיזית את ההוט בוקס הייתי בטוח שזה מכשיר רציני, שיש בו משהו , חדשני, סוף סוף מודם ג'יגה, כזה שעומד וצוחק על ראוטר אדימקס מלפני שלוש שנים. עוד דחפו לי תומך DLNA
ובול הבאתי אז את הטלוויזיה אז התלהבתי מהאפשרות.
דבר אחד אני חייב לציין לטובה לגביו, מאז שעברתי אליו כמו שחשבתי וקיוויתי כמודם ג'יגה, נעלמו לי כל הניתוקים שהיו בשנים קודמות עם מודם 100.
בכיתי והפצרתי שנים שזה הפיתרון לניתוקים (אז ביקשתי את המודם סיסקו שהיה רק למהירויות של מאה), הפצירו בי כל המנהלים והבכירים הטכניים הכי גבוהים שזה לא קשור, ואמרו לי שאם אני רוצה מודם ג'יגה אני צריך לעשות חיבור מאה מגה. (מה שעלה אז 1200 שקל כולל ספק )
הם סתם לא רצו להביא, וכמו תמיד לא רצו לפתור את הבעיה... אמרו לי בפנים זה מה יש תתמודד.
מהשניה שההוט בוקס נכנס לחיי לא היה לי ניתוק אחד של הראוטרים האחרים ברשת או פריזים של המודם או הראוטרים.... והייתה לי אשליה שהוא רציני.
אחרי הפתיחה וההתרשמות מהרכיבים שמרכיבים אותו, התאכזבתי אנושות מהבניה הפנימית והרכיבים שהוכנסו לשם, לשם השוואה ראוטר מלפני שלוש שנים נראה שרת עיסקי לעומת ההוט בוקס שנראה כמו מחשב לילד קטן... ופתחתי כמעט את כל הדגמים הפופלרים.. בדיחה בהשוואה.
באדימקס ובראוטרים נורמלים של ג'יגה יש צ'יפ תקשורת על כל חיבור רשת, בהוט בוקס יש צ'יפ אחד נחות לשני חיבורים.
2 אנטנות פנימיות (משטח מוליך, לא אנטנות רציניות )מצוקמקות שיוצאות מכרטיס רשת אלחוטי של לפטופ, זה בדיחה לראוטר N כאילו MIMO.
אני צריך להעלות תמונה אתם תיפלו
תאמינו לי אני חושב לא פעם על לפרק את המיני אנטונות האלה ולחבר לו שתי אנטנות נורמליות, יעלה לי את ביצועי האלחוטי לרמה נורמלית...
ונראה לי גם הוט לא יתנגדו לשידרוג
רק אתמול השתגעתי למה הוא לא מראה לי כמו שצריך את המפה של הרשת אצלי. (הראה לי לפני רק את ההוט בוקס ושהוא משתף אבל לא מעבר)
מעבר לזה אני לא רואה שום שינוי משמעותי. חיבורי ה USB עדיין לא עובדים.... DLNA עלאק תומך, עוד שנתיים אולי, ע"פ קצב העידכונים והשידרוג שבהם.
לפני שפתחתי פיזית את ההוט בוקס הייתי בטוח שזה מכשיר רציני, שיש בו משהו , חדשני, סוף סוף מודם ג'יגה, כזה שעומד וצוחק על ראוטר אדימקס מלפני שלוש שנים. עוד דחפו לי תומך DLNA
דבר אחד אני חייב לציין לטובה לגביו, מאז שעברתי אליו כמו שחשבתי וקיוויתי כמודם ג'יגה, נעלמו לי כל הניתוקים שהיו בשנים קודמות עם מודם 100.
בכיתי והפצרתי שנים שזה הפיתרון לניתוקים (אז ביקשתי את המודם סיסקו שהיה רק למהירויות של מאה), הפצירו בי כל המנהלים והבכירים הטכניים הכי גבוהים שזה לא קשור, ואמרו לי שאם אני רוצה מודם ג'יגה אני צריך לעשות חיבור מאה מגה. (מה שעלה אז 1200 שקל כולל ספק )
הם סתם לא רצו להביא, וכמו תמיד לא רצו לפתור את הבעיה... אמרו לי בפנים זה מה יש תתמודד.
מהשניה שההוט בוקס נכנס לחיי לא היה לי ניתוק אחד של הראוטרים האחרים ברשת או פריזים של המודם או הראוטרים.... והייתה לי אשליה שהוא רציני.
אחרי הפתיחה וההתרשמות מהרכיבים שמרכיבים אותו, התאכזבתי אנושות מהבניה הפנימית והרכיבים שהוכנסו לשם, לשם השוואה ראוטר מלפני שלוש שנים נראה שרת עיסקי לעומת ההוט בוקס שנראה כמו מחשב לילד קטן... ופתחתי כמעט את כל הדגמים הפופלרים.. בדיחה בהשוואה.
באדימקס ובראוטרים נורמלים של ג'יגה יש צ'יפ תקשורת על כל חיבור רשת, בהוט בוקס יש צ'יפ אחד נחות לשני חיבורים.
2 אנטנות פנימיות (משטח מוליך, לא אנטנות רציניות )מצוקמקות שיוצאות מכרטיס רשת אלחוטי של לפטופ, זה בדיחה לראוטר N כאילו MIMO.
אני צריך להעלות תמונה אתם תיפלו
תאמינו לי אני חושב לא פעם על לפרק את המיני אנטונות האלה ולחבר לו שתי אנטנות נורמליות, יעלה לי את ביצועי האלחוטי לרמה נורמלית...
ונראה לי גם הוט לא יתנגדו לשידרוג
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

האמת שאתמול בבדיקת מהירות שעשיתי ,קיבלתי בערך 75Mbps בWIFI עם כרטיס רשת אלחוטי של TP-LINK ... בכל מקרה אין כמו החיבור הקווי .
גם אצלי אני רואה מהירויות של 70-80 מגה באלחוטי, מטר שתיים מהראוטר!!
הבעיה שיורדים קומה לסלון, או שמקפיצים אלחוטי לראוטר אחר, המהירות יורדת פלאים ל 10 מגה, ופחות בחצר.
בכל מקרה, בטוח שאנטנות חיצוניות עם יותר DB יעשו עבודה קצת יותר טובה ברגיל ובהקפצה(תהיה גם אפשרות לשים אנטנות מתקדמות), כל שיפור עדיף, ואני בכללי תמיד אוהב לפרק לשפר ולשדרג, וזה פרוצדורה של כמה דקות.
הנייחים אצלי תמיד עם כבל, לפעמים גם שניים.
הבעיה שיורדים קומה לסלון, או שמקפיצים אלחוטי לראוטר אחר, המהירות יורדת פלאים ל 10 מגה, ופחות בחצר.
בכל מקרה, בטוח שאנטנות חיצוניות עם יותר DB יעשו עבודה קצת יותר טובה ברגיל ובהקפצה(תהיה גם אפשרות לשים אנטנות מתקדמות), כל שיפור עדיף, ואני בכללי תמיד אוהב לפרק לשפר ולשדרג, וזה פרוצדורה של כמה דקות.
הנייחים אצלי תמיד עם כבל, לפעמים גם שניים.
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3876
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
לא תמיד יש צורך,barman כתב:לא ברור לי כל אלו שמשתמשים בהוטבוקס בתור ראוטר. נאמר פה לא מעט פעמים שזה לא רעיון טוב. תקנו ראוטר נורמלי ותשתמשו בהוטבוקס רק כמודם. בדבר הזה הוא באמת טוב....
תמיד אעדיף לחבר קווית!
הלפטופ של אשתי לא תומך בN רק בG ,ובאיפון מספיקה לי מהירות של 20-15 מגה......
And the meek shall inherit the earth
...
...
זה לא סותר. גם אני מעדיף לחבר קווית, ובכל זאת, עדיף לפצל את הראוטר מההוטבוקס (גם לכל המקרים שאתה לא מתחבר קווית).FIRE_WIRE כתב:לא תמיד יש צורך,barman כתב:לא ברור לי כל אלו שמשתמשים בהוטבוקס בתור ראוטר. נאמר פה לא מעט פעמים שזה לא רעיון טוב. תקנו ראוטר נורמלי ותשתמשו בהוטבוקס רק כמודם. בדבר הזה הוא באמת טוב....
תמיד אעדיף לחבר קווית!
הלפטופ של אשתי לא תומך בN רק בG ,ובאיפון מספיקה לי מהירות של 20-15 מגה.........