מעבר מבזק להוט
פיגנים שמנגים אולי לך זה לא חשובerezcap כתב:פינגים שמנגים ,מה שחושב זה התוצאה והם כתוב לך 30M ובהורדות הולך יופי ,זה מה חשוב ....
אבל לרוב האנשים פינגים זה חשוב במיוחד משמשחק במשחקי מולטיפלייר
ואם יש לך פינג בשמיים ככה שגם את ה 30 מגה לא תקבל
לגבי תשתית של הוט אכן תתכונן להרבה ***
כי בתשתית של הוט זה עניין של מזל או שאתה נופל על תשתית תקינה ביותר
או שאתה נופל על *** תשתית ולא משנה כמה תבכה להוט בתור לקוח אם יש לך
בעיות תשתית באיזור יקח להם שנה לבוא אחרי שכל הלקוחות באותו איזור יתלוננו
ככה שלפני שאתה עושה מעבר תבדוק אצל השכנים או חברים שגרים באיזור שלך
ומחוברים להוט ותראה מה קורה אצלהם אם יש תלונות ובעיות בתשתית
לי לדוגמא הייתה איטיות מטורפת בהוט ביום שישי עד היום בבוקר מוקדם (עד המעבר לבזק הבוקר) .
הנציגים שם אמרו אין מה לעשות יש עומס באיזור שלך תחכה שעה שעתיים או מחר .
הייתי משלם שם 30 מגה וקיבלתי 7/9 מגה .
חלק מאשימים את ההוטבוקס (חלק-חבריי אלה שמבינים),שהוא בכלל מוגדר כמודם .
וTPLINK 1043 עושה את העבודה .
בקיצור עברתי לבזק הבוקר על 20 מגה .
MTU 1492 ,מודם שלהם מעודכן לגרסה האחרונה ,והכל עף ,הכל נפתח יותר מהר מHOT .חבל על הזמן,מרגישים שינוי .
הנציגים שם אמרו אין מה לעשות יש עומס באיזור שלך תחכה שעה שעתיים או מחר .
הייתי משלם שם 30 מגה וקיבלתי 7/9 מגה .
חלק מאשימים את ההוטבוקס (חלק-חבריי אלה שמבינים),שהוא בכלל מוגדר כמודם .
וTPLINK 1043 עושה את העבודה .
בקיצור עברתי לבזק הבוקר על 20 מגה .
MTU 1492 ,מודם שלהם מעודכן לגרסה האחרונה ,והכל עף ,הכל נפתח יותר מהר מHOT .חבל על הזמן,מרגישים שינוי .
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
כל העניין הזה של "מזל" תקף לשתי החברות ,בהוט אתה יכול "ליפול" על תשתית גרוע עם בעיות שונות ומשונות ומהירות איטית..אבל בבזק זה בדיוק אותו הדבר ,או שאתה נופל על מקום עם מהירות גבוהה כמו "כאילו 100" , או שאתה נופל על אזור שבו אפשר לקבל 50 ואתה צריך להיות מאושר ,או שאתה בקושי יכול לקבל 30Mbps ,או שבכלל אפילו 20 מגה אתה לא יכול לקבל .. עניין המרחק מהמרכזיה זה אותו הדבר כמו התקלות בהוט ..
בכל מקרה אצלי לדוג' שידרגו את התשתית לאחרונה ,ועכשיו - 102Mbps קבוע כל הזמן , אולי כדי לבדוק עם חברים/שכנים בבניין ואז גם תקבל תמונה לגבי התשתית אצלך בבניין .
בכל מקרה אצלי לדוג' שידרגו את התשתית לאחרונה ,ועכשיו - 102Mbps קבוע כל הזמן , אולי כדי לבדוק עם חברים/שכנים בבניין ואז גם תקבל תמונה לגבי התשתית אצלך בבניין .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
אני גר במושב, רחוק 1200 מטר מהפילר.. המקס' שאני יכול לקבל מבזק זה 10 מגה.. 15 מגה ומעלה אני מסומן באדום בבזק, לא יכול לקבל בגלל בעית מרחק .
הבנתי שבהוט אין בעיית מרחק , אבל יש עניין של עומס , הבנתי שאין התחייבות אני ארצה לעבור להוט בתשתית כי אין לי ברירה , או להישאר בבזק עם 10 מגה יציב, או לעבור להוט ולקוות שיהיה טוב .
אגב, אם אני רוצה רק אינטרנט תשתית, מה אני אמור לשלם להוט? את המודם אני מקבל בחינם ?
הבנתי שבהוט אין בעיית מרחק , אבל יש עניין של עומס , הבנתי שאין התחייבות אני ארצה לעבור להוט בתשתית כי אין לי ברירה , או להישאר בבזק עם 10 מגה יציב, או לעבור להוט ולקוות שיהיה טוב .
אגב, אם אני רוצה רק אינטרנט תשתית, מה אני אמור לשלם להוט? את המודם אני מקבל בחינם ?
המודם בהוט בחינם והוא כולל ראוטר סביר שפועל טוב עד 30M אלחוטי ,בבית ממוצע של 4 חדרים .roee7777 כתב:אני גר במושב, רחוק 1200 מטר מהפילר.. המקס' שאני יכול לקבל מבזק זה 10 מגה.. 15 מגה ומעלה אני מסומן באדום בבזק, לא יכול לקבל בגלל בעית מרחק .
אגב, אם אני רוצה רק אינטרנט תשתית, מה אני אמור לשלם להוט? את המודם אני מקבל בחינם ?...
אין שום בעיית עומס ,אם פתחו את 8 ערוצים במודם שהפוטנציאל הוא 150 מגה לא תהיה בעייה בשום שעה
לקבל 100M היכן שיש 4 ערוצים פתוחים תקבל סביב 70-80 בשעות העומס ובלילה 100M .
מה גם שאתה גר במושב ,אז גם 4 ערוצים מספקים לקבל 100M בבדיקה קווית !!! לא אלחוטית .
הערוצים עלהם אני מדבר הם באחריות הוט והם אלה שקובעים היכן לפתוח 8 או 4 .
קרא פה על המודם של הוט
http://www.netcheif.com/downloads/HOTBOX_UG.pdf
חייב HOTBOXroee7777 כתב:erezcap
תודה רבה על ההסבר והקישור..
אני רוצה להתחבר למהירות 30 מגה, אז אני חייב hotbox ? אם כן, זה עולה לי כסף או שאני מתחייב למסלול של חיוב\זיכוי ?
תודה...
הכל כלול במחיר ,זה נראה מוזר עבור לקוח בזק שהכל כלול ,אבל גם אני הייתי מופתע שעברתי מבזק ,
הייתי לקוח בזק ונעקצתי ב 220 שקל על הראוטר +25 על קו טלפון פשוט סתם .
העלות בהוט היא החל 109 שקל ל 30M , כולל ספק החל מ 129 שקל .
http://www.hot.net.il/heb/ChannelsAndPr ... netoffers/
אגב הוט -מובייל תציע החל מ- 1.5 דיבור סלולרי חופשי ב 129 שקל כולל SMS וגלישה חופשית,כך פורסם.
נערך לאחרונה על ידי erezcap ב 24/04/2012 20:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
- biss
- חבר ותיק

- תגובות: 1574
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
דבר אחד חשוב שתזכור
השירות בהוט בעייתי מאוד וזאת בלשון המעטה.
ככלל, רבות מחברות התקשורת בארץ אינן ידועות בשרות איכותי במיוחד והמגמה הזו מתחזקת עם השנים כאשר גם חברות שיהיה להן שירות טוב יחסית (יס, אורנג') החליטו שאין טעם להיות ברף גבוה אם ניתן לחסוך ולהיות דומות לשוק.
עדין, השירות בהוט נחשב בעייתי במיוחד ושוב ושוב יש תלונות לגביהם הן למשרד התקשורת ובוודאי כאלה המופיעות תחת כל עמוד אינטרנט רענן ורענן פחות.
אז לפני שאתה מתחבר, דע את האוייב ושים היטב לב למה שהוא מנסה לעולל לך.
בהצלחה
ככלל, רבות מחברות התקשורת בארץ אינן ידועות בשרות איכותי במיוחד והמגמה הזו מתחזקת עם השנים כאשר גם חברות שיהיה להן שירות טוב יחסית (יס, אורנג') החליטו שאין טעם להיות ברף גבוה אם ניתן לחסוך ולהיות דומות לשוק.
עדין, השירות בהוט נחשב בעייתי במיוחד ושוב ושוב יש תלונות לגביהם הן למשרד התקשורת ובוודאי כאלה המופיעות תחת כל עמוד אינטרנט רענן ורענן פחות.
בהצלחה
לבקשת המערכת, החתימה בעריכה.
שטויות במיץ עגבניות אם הייתי שומע לך הייתי משלם הרבה כסף לבזק -נזק ,biss כתב:דבר אחד חשוב שתזכור
בהצלחה...
אני הייתי בבזק ושילמתי לעומת הוט 45 שקל יותר ממוצע לחודש!!! ,ראוטר 220 שקל + 25 שקל על קו טלפון.
אז עברתי להוט וקיבלתי בלי להתווכח הכל כלול ,אין לי שום בעיות ולכן אין סיבה להתקשר ולהטריד מוקדנית.
כמדומני להוט 800 אלף לקוחות באינטרנט ואם לא היו מרוצים היו עוזבים לבזק .
נערך לאחרונה על ידי erezcap ב 24/04/2012 21:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
כל עניין השירות הזה ,אם לומר את האמת בשתיהן השירות הוא לא משהו ,במיוחד התמיכה התכנית של שתי החברות ,גם שם וגם שב יושבים קופים שלא מבינים מה אתה רוצה מהחיים שלהם .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
אתה צודק ,אפשר לחשוב שבבזק ישובים גאוני הדור , כולם אותו דבר וחוץ מזה אולי גם פעם קצת נפסיקIamEzio כתב:כל עניין השירות הזה ,אם לומר את האמת בשתיהן השירות הוא לא משהו ,במיוחד התמיכה התכנית של שתי החברות ,גם שם וגם שב יושבים קופים שלא מבינים מה אתה רוצה מהחיים שלהם ....
לרדת עליהם ולבוא בטענות .
בכל מה שקשור לפינגים, במיוחד לחו"ל, לספק האינטרנט יש השפעה מכרעת הרבה יותר מספק התשתית. הפינגים עד הנתב הראשון של ספק האינטרנט יהיה דומה גם בבזק וגם בהוט (בד"כ יתרון קל לבזק במילישניות בודדות) ובכל מקרה היה משהו כמו 10ms.
בכל הקשור למשחקי רשת, יש לי נסיון טוב עם חבילת gamer של בזק בנלאומי, אני מקבל בקביעות 70ms לאירופה (פריז) ו 160ms לחוף המזרחי בארה"ב.
בדיוק לפני שבועיים עברתי מבזק 10Mbps להוט 30Mbps ולא ראיתי שום הרעה בפינגים בכל שעות היום. מה שכן, אני לא בטוח שאני באמת מקבל 30Mbps (יותר קרוב ל 20) אבל זה כבר סיפור אחר. כרגע נראה שאני מקבל חיבור יותר טוב במחיר יותר זול אז בינתיים אני מרוצה (עד התקלה הראשונה
)
תבקש גם חיבור ישיר לספק, בלי חייגן.
בכל הקשור למשחקי רשת, יש לי נסיון טוב עם חבילת gamer של בזק בנלאומי, אני מקבל בקביעות 70ms לאירופה (פריז) ו 160ms לחוף המזרחי בארה"ב.
בדיוק לפני שבועיים עברתי מבזק 10Mbps להוט 30Mbps ולא ראיתי שום הרעה בפינגים בכל שעות היום. מה שכן, אני לא בטוח שאני באמת מקבל 30Mbps (יותר קרוב ל 20) אבל זה כבר סיפור אחר. כרגע נראה שאני מקבל חיבור יותר טוב במחיר יותר זול אז בינתיים אני מרוצה (עד התקלה הראשונה
תבקש גם חיבור ישיר לספק, בלי חייגן.
אני מתכוון לבקש מהם שההוטבוקס יוגדר כמודם בלבד, שיתחבר לראווטר שלי .
barduck
"בדיוק לפני שבועיים עברתי מבזק 10Mbps להוט 30Mbps"
עברת בספקית או בתשתית? כי לא מסתדר לי שקיבלת במחיר יותר זול, hot יותר יקרים בתשתית כי עם בזק אפשר להתמקח והם מורידים את המחיר..
barduck
"בדיוק לפני שבועיים עברתי מבזק 10Mbps להוט 30Mbps"
עברת בספקית או בתשתית? כי לא מסתדר לי שקיבלת במחיר יותר זול, hot יותר יקרים בתשתית כי עם בזק אפשר להתמקח והם מורידים את המחיר..
כן, אבל גם תבקש מהם שיוך קבוע לספק האינטרנט שלך, כך לא תצטרך להגדיר שם משתמש וסיסמא בראוטר (או במודם) .roee7777 כתב:אני מתכוון לבקש מהם שההוטבוקס יוגדר כמודם בלבד, שיתחבר לראווטר שלי ....
בתשתית, בספק נשארתי עם בזק בנלאומי. יצא לי יותר זול כי לקחתי את הטריפל של הוט והעפתי את בזק גם מהטלפון שלי. כך שבמקום לשלם קרוב ל 500 ש"ח על כבלים + אינטרנט + טלפון לבזק ולהוט, אני משלם 330 ש"ח להוט על הכל.roee7777 כתב: עברת בספקית או בתשתית? כי לא מסתדר לי שקיבלת במחיר יותר זול, hot יותר יקרים בתשתית כי עם בזק אפשר להתמקח והם מורידים את המחיר.....
הוט עכשיו מאוד אגרסיביים בשווק שלהם, תתמקח איתם ותבדוק מה אפשר להוציא מהם, הם מנסים לגנוב כל לקוח מבזק.
- biss
- חבר ותיק

- תגובות: 1574
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
erezcap כתב:שטויות במיץ עגבניות אם הייתי שומע לך הייתי משלם הרבה כסף לבזק -נזק ,biss כתב:דבר אחד חשוב שתזכור
בהצלחה...
אני הייתי בבזק ושילמתי לעומת הוט 45 שקל יותר ממוצע לחודש!!! ,ראוטר 220 שקל + 25 שקל על קו טלפון.
אז עברתי להוט וקיבלתי בלי להתווכח הכל כלול ,אין לי שום בעיות ולכן אין סיבה להתקשר ולהטריד מוקדנית.
כמדומני להוט 800 אלף לקוחות באינטרנט ואם לא היו מרוצים היו עוזבים לבזק ....
איני נציגה (או תומכת) של בזק. ממש לא.
אני אכלתי עם הוט קש ולכן ניתקתי.
מאחלת לך חוויה שונה ונעימה.
אגב, מיץ גזר טעים יותר.
לבקשת המערכת, החתימה בעריכה.