המלצתי בעבר על הסידרה הקצרה והחביבה הזו
עונה 1 - http://www.hometheater.co.il/vt87570
עונה 2 - http://www.hometheater.co.il/vt131013
עונה 3 הסתיימה לא מזמן.
עשו קצת שינויים מהעונות הקודמות.
הפעם הפשעים הם לא קופיקאט של פשעי עבר, אבל משתמשים בהיסטוריון כדי לא לחזור על טעויות שנעשו בעבר בפשעים דומים.
העונה הזו 6 פרקים העוסקים במספר מקרים ולא מקרה אחד כמו העונה שעברה.
המקרים בהחלט ביזאריים, והחקירות לא שיגרתיות.
לטעמי, מומלץ מאוד.
Whitechapel - עונה 3
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73412
- שם מלא: ערן
אני מניח שצפית עם תרגום באנגלית?
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

חיובי
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

טוב, אז לסיכום העונה, סיום לא מפתיע, אך דרמטי (לא קליפהאנגר למוטרדים), הרחבה של הדמויות - בעיקר של המפקד
אני מקווה לעונה רביעית
אם כי אצל הבריטים אף פעם אי אפשר לדעת, פתאום עוד שנה וחצי פתאום תצוץ לה איזה עונה, אחרי שכבר שכחנו מזה לגמרי...
אני מקווה לעונה רביעית
אם כי אצל הבריטים אף פעם אי אפשר לדעת, פתאום עוד שנה וחצי פתאום תצוץ לה איזה עונה, אחרי שכבר שכחנו מזה לגמרי...
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- Huber
-
- חבר במועדון HT

צפיתי ב 2 הפרקים הראשונים, למרות שהעונה השלישית קצת פחות טובה מהקודמות היא עדיין מוצלחת, רק מה שממש מפריע לי היא הדרך הכפויה בה החזירו את הדמות של הסופר הנוירוטי ההוא. כל הרעיון של הקבלה למיקרים עתיקים מהעבר פשוט לא הגיונית, לא עובדת ומרגישה מיותרת לחלוטין.
אני מבין שהפעם בניגוד לעונות הקודמות יהיה יותר ממקרה אחד לפתור? 3 מיקרים, מקרה לכל 2 פרקים כמו ב 2 הפרקים הראשונים?
אני מבין שהפעם בניגוד לעונות הקודמות יהיה יותר ממקרה אחד לפתור? 3 מיקרים, מקרה לכל 2 פרקים כמו ב 2 הפרקים הראשונים?
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

חיובי
ואני מסכים לגבי הסופר, הרעיון טוב, הביצוע בעייתי קצת
ואני מסכים לגבי הסופר, הרעיון טוב, הביצוע בעייתי קצת
- Huber
-
- חבר במועדון HT

הפרקים השלישי והרביעי היו ממש מוצלחים, אבל אני עדיין חושב שהדמות של הסופר ופשעי העבר פשוט מאולצת ומיותרת. אך בסה"כ זה לא מצליח להרוס את העונה ולמרות זאת אני נהנה מאוד.
ד"א, זו יותר מיני סידרה בשלושה חלקים כשכל חלק מורכב משני פרקים המתארים כל צמד מהם מקרה בפני עצמו.
ד"א, זו יותר מיני סידרה בשלושה חלקים כשכל חלק מורכב משני פרקים המתארים כל צמד מהם מקרה בפני עצמו.