האם יש אפשרות לשנות אייפי קבוע של hotbox??
1. אם ה- HOTBOX מוגדר כמודם בלבד, תוכל לשנות את ה- IP ע"י שינוי כתובת ה- MAC בכרטיס רשת שלך או בראוטר.
אם זה דרך המחשב:"חיבורי רשת" ואז קביעת תצורה לכרטיס רשת שלך ושם בסעיף "כתובת רשת" תחת לשונית מתקדם.
אם זה דרך הראוטר: לפי הדגם והיצרן.
2. אם ה- HOTBOX מוגדר כראוטר, לא תוכל לשנות את ה- IP שלך. הוא ישאר קבוע ויוקצה לפי כתובת ה- MAC של ה- HOTBOX שאותה לא ניתן לשנות. ולכן בכדי לשנות IP תצטרך לנתק את ה- HOTBOX מהחשמל ולחכות שמישהו אחר יתפוס לך את ה- IP ואז להתחבר שוב ותקבל כתובת IP חדשה.
זמן ההמתנה של הישארות ה- HOTBOX ללא חשמל מותנה לכמות הזמן שיעבור עד אשר הוט תקצה את הכתובת שלך למישהו אחר. זה יכול לקחת בין דקות בודדות לשעות.
*הנ"ל מתחייס לחיבור ללא חייגן. בחיבור עם חייגן L2TP זה יותר פשוט לשנות IP, פשוט צריך להתנתק ולהתחבר.
אם זה דרך המחשב:"חיבורי רשת" ואז קביעת תצורה לכרטיס רשת שלך ושם בסעיף "כתובת רשת" תחת לשונית מתקדם.
אם זה דרך הראוטר: לפי הדגם והיצרן.
2. אם ה- HOTBOX מוגדר כראוטר, לא תוכל לשנות את ה- IP שלך. הוא ישאר קבוע ויוקצה לפי כתובת ה- MAC של ה- HOTBOX שאותה לא ניתן לשנות. ולכן בכדי לשנות IP תצטרך לנתק את ה- HOTBOX מהחשמל ולחכות שמישהו אחר יתפוס לך את ה- IP ואז להתחבר שוב ותקבל כתובת IP חדשה.
זמן ההמתנה של הישארות ה- HOTBOX ללא חשמל מותנה לכמות הזמן שיעבור עד אשר הוט תקצה את הכתובת שלך למישהו אחר. זה יכול לקחת בין דקות בודדות לשעות.
*הנ"ל מתחייס לחיבור ללא חייגן. בחיבור עם חייגן L2TP זה יותר פשוט לשנות IP, פשוט צריך להתנתק ולהתחבר.
נעשה סדר בבלגן -sliderr כתב:אם אני אומר להם שיהפכו אותו למודם בלבד ,איפה אני מגדיר חייגן?
כי שהתקשרתי אליהם הם אמרו לי שאין חייגן וזה חיבור קבוע.
מה בעצם משתנה ברגע שהופכים לי אותו מראוטר למודם?...
ברגע שאתה הופך את ההוטבוקס למודם בלבד, אתה יכול להשתמש בראוטר. זה המצב הטוב ביותר, כי זה מאפשר לך להשתמש בראוטר חזק משלך ואת ההוטבוקס הוא משאיר לפעילות מודם בלבד (והוא פועל טוב יותר, מנסיון של רבים).
כשההוטבוקס במצב "מודם" וחיברת ראוטר, אתה יכול להשתמש עם חייגן (חיבור L2TP בראוטר) או ללא חייגן (חיבור דינאמי/DHCP) ותקבל IP ישירות מספקית האינטרנט שלך. בקיצור, החייגן יושב במצב כזה אך ורק על הראוטר שלך.