מוטורולה DEFY PLUS מארה"ב ?
שלום
אני מעוניין בשלושה מכשירי DEFY PLUS ובארץ הם נמכרים בכ 1400 לפי מה שראיתי (יבואן רשמי) , יש לי הזדמנות להזמין מארה"ב - עם קרוב שחוזר כשראיתי אותם במכירות ב 250$ - הפער יוצא כ 500 ש"ח - ומתקזז מעט אם לקחת בחשבון של קניית מטענים 230V - השאלה אם כדאי בכלל , ואם יש דברים שחשוב לשים אליהם לב בקניה כזאת ?
* אני ברשת סלקום כרגע , האם תהיה בעיה להטעין ממשק עברית טוב , ובכלל מערכת הפעלה טובה ומהירה יותר (ICS ?)?
תודה לעוזרים ! (זה כבר די דחוף..)
אני מעוניין בשלושה מכשירי DEFY PLUS ובארץ הם נמכרים בכ 1400 לפי מה שראיתי (יבואן רשמי) , יש לי הזדמנות להזמין מארה"ב - עם קרוב שחוזר כשראיתי אותם במכירות ב 250$ - הפער יוצא כ 500 ש"ח - ומתקזז מעט אם לקחת בחשבון של קניית מטענים 230V - השאלה אם כדאי בכלל , ואם יש דברים שחשוב לשים אליהם לב בקניה כזאת ?
* אני ברשת סלקום כרגע , האם תהיה בעיה להטעין ממשק עברית טוב , ובכלל מערכת הפעלה טובה ומהירה יותר (ICS ?)?
תודה לעוזרים ! (זה כבר די דחוף..)
כנראה שלאף אחד מ 650 הצופים (עד כה..) אין תשובה טובה לעניין
?
סתם איזה עצה מנסיון של קניית מכשיר דומה מחו"ל ?
* לפי איך שאני רואה את זה עדיף כבר לשלם 500 ש"ח נוספים למכשיר - אבל לא להמר אם המיובא יתאים ובכלל נושא האחריות הבעייתית על מכשיר שנקנה לא בארץ.. (?)
סתם איזה עצה מנסיון של קניית מכשיר דומה מחו"ל ?
* לפי איך שאני רואה את זה עדיף כבר לשלם 500 ש"ח נוספים למכשיר - אבל לא להמר אם המיובא יתאים ובכלל נושא האחריות הבעייתית על מכשיר שנקנה לא בארץ.. (?)
- raceorgrace
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
יש את כל הנושא של ניתוק זיקה למכשירים מחו"ל לא? שאלת על זה?
ואם הוא ייעצר במכס ?
3 מכשירים יכולים לעלות הרבה
בד"כ ככל שמחיר יחידה גבוה יותר
כך החיסכון משמעותי יותר
500 ש"ח זה הפרש גבולי במידה וצריך להפעיל אחריות
ניתוק זיקה - אין בעייה
לגהי רשת סלקום - שים לב שתדרים לא תמיד מתאימים
בעיקר אלה הנמכרים בארה"ב (במכשיר הזה)
אתה צריך 900/2100
מטען אין בעייה רק מתאם לשקע
רומים עם עברית גם יש
3 מכשירים יכולים לעלות הרבה
בד"כ ככל שמחיר יחידה גבוה יותר
כך החיסכון משמעותי יותר
500 ש"ח זה הפרש גבולי במידה וצריך להפעיל אחריות
ניתוק זיקה - אין בעייה
לגהי רשת סלקום - שים לב שתדרים לא תמיד מתאימים
בעיקר אלה הנמכרים בארה"ב (במכשיר הזה)
אתה צריך 900/2100
מטען אין בעייה רק מתאם לשקע
רומים עם עברית גם יש
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
גם עם התדרים אין בעייה
תתקין BBS ואתה מסודר.
DEFY מכשיר מעולה, אבל לא יודע אם הייתי משלם עליו סכום כזה ו/או מסתכן בלהתיפס במכס בשביל זה...
זה עדיין לא גלקסי 2
בלי קשר, קהילת הרומים ל + מתפתחת בקצב מהיר
שים לב שנראה שמוטורולה לא ישחררו ICS ל DEFY+ , אז תאלץ להסתפק ברומים כמו CM9 המעולים, רק שנכון להיום אין בהם תמיכה בפלאש באתרים והאצת חומרה לא עובדת.
תתקין BBS ואתה מסודר.
DEFY מכשיר מעולה, אבל לא יודע אם הייתי משלם עליו סכום כזה ו/או מסתכן בלהתיפס במכס בשביל זה...
זה עדיין לא גלקסי 2
בלי קשר, קהילת הרומים ל + מתפתחת בקצב מהיר
שים לב שנראה שמוטורולה לא ישחררו ICS ל DEFY+ , אז תאלץ להסתפק ברומים כמו CM9 המעולים, רק שנכון להיום אין בהם תמיכה בפלאש באתרים והאצת חומרה לא עובדת.