התייעצות לפני הזמנה Yamaha RX-A710 Aventage

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
msrotter פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 237
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,
היה פה בחור בפורום שרכש את הרסיבר לפני חצי שנה בערך במחיר של 465$ לפני מיסים ומשלוח לארץ.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0

הוא רשם שהמחיר של הרסיבר כולל משלוח ומיסים יצא לו בערך 2700 שקל. שנשמע מאוד מפתה. הבעיה היא שאני לא מבין איך יצא לו מחיר כזה אם אחוז מס הקנייה עומד על 33.4% למגברים.
מישהו בבקשה יכול לעזור לי להבין איך אפשר להגיע למחיר הזה.

יחד עם זאת אני רק צריך לסגור פינות שאכן הרמקולים והסאבוופר שאני מזמין מתאימים לו, כי אני די בור בכל מה שקשור למערכת קולנוע ביתית.

סאבוופר STF-2 של חברת hsu שקיבל ביקורות מעולות:
http://www.hsuresearch.com/products/stf-2.html

יחד עם הסאב אני מתכוון להזמין את הרמקולים Polk Audio TL250:
http://www.amazon.com/Polk-Audio-TL250- ... amp;sr=8-1

תודה.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9065
נתן תודות: 1584 פעמים
קיבל תודות: 1354 פעמים

שליחה #2 

חחח.... :lol:
נראה לי אני מכיר את הבחור... 8)

אל תיקח אותי אישית בתור דוגמא כי המחירים שקיבלתי הם אחרי המון חפירות באינטרנט וכמה "קומבינות" קטנות שהסתדרו לי בדרך עם המשלוח ועזרה של פה ושם אז חסכנו המון כסף... יש לך כאן את כל המסע שעברתי בגדול (אולי הייתי עושה מזה מאמר שערוך קצת טוב יותר... :D).
אם יש שאלות ספציפיות תרגיש חופשי בשרשור או בפרטי ואסייע בשמחה.
קח בחשבון שהמחיר הנ"ל שציינת אינו כולל את עלויות השנאי מוריד מתח.

** גילוי נאות (ונא לא לתפוס אותי במילה) - אני שוקל / מהרהר למכור אותו ולשדרג ל- 810 כי רוצה לעבור לתצורה של 0.2 אבל כרגע זה אפילו לא על הפרק מבחינת ההנהלה שלא מוכנה אפילו לשמוע !! אז אנחנו עוד לא שם כרגע. נגיע לגשר נחצה אותו... (Y)
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

msrotter פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

avihuli כתב:חחח.... :lol:
נראה לי אני מכיר את הבחור... 8)

אל תיקח אותי אישית בתור דוגמא כי המחירים שקיבלתי הם אחרי המון חפירות באינטרנט וכמה "קומבינות" קטנות שהסתדרו לי בדרך עם המשלוח ועזרה של פה ושם אז חסכנו המון כסף... יש לך כאן את כל המסע שעברתי בגדול (אולי הייתי עושה מזה מאמר שערוך קצת טוב יותר... :D).
אם יש שאלות ספציפיות תרגיש חופשי בשרשור או בפרטי ואסייע בשמחה.
קח בחשבון שהמחיר הנ"ל שציינת אינו כולל את עלויות השנאי מוריד מתח.

** גילוי נאות (ונא לא לתפוס אותי במילה) - אני שוקל / מהרהר למכור אותו ולשדרג ל- 810 כי רוצה לעבור לתצורה של 0.2 אבל כרגע זה אפילו לא על הפרק מבחינת ההנהלה שלא מוכנה אפילו לשמוע !! אז אנחנו עוד לא שם כרגע. נגיע לגשר נחצה אותו... (Y)
...
תודה רבה לך על התגובה המהירה ועוד מהמקור :)
אני שלחתי לך הודעה פרטית לצורך בירור פרטים אבל אם אין לך בעיה להרחיב פה בפורום אני אשמח כל עוד זה יעזור לאנשים נוספים עם צרות כמו שלי. :)

קודם כל אחד הדברים שבאמת מסקרן אותי זה לשמוע ביקורת על הרסיבר אחרי התנסות ארוכה כל כך. מלבד לחסרונות של קניית שנאי ותדרי הרדיו לא מתאימים לארץ, האם נתקלתה בחסרונות נוספים מאז?

eyosha
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342
נתן תודות: 109 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #4 

לגבי תדרי הרדיו, 280 ש"ח והוא תומך גם בתדרים שמתאימים לארץ, אני עשיתי את זה בדיוק על אותו המגבר, אגב אני את שלי קניתי באמזון ב 500$ בזמנו ושלחתי דרך mustop לארץ

msrotter פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

eyosha כתב:לגבי תדרי הרדיו, 280 ש"ח והוא תומך גם בתדרים שמתאימים לארץ, אני עשיתי את זה בדיוק על אותו המגבר, אגב אני את שלי קניתי באמזון ב 500$ בזמנו ושלחתי דרך mustop לארץ
...
איך בדיוק מוסיפים את התמיכה של הרדיו?
מה המחיר הסופי שיצא לך? והאם הם חישבו לך לפי מס קנייה של 33.4%?

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #6 

קודם כל אחד הדברים שבאמת מסקרן אותי זה לשמוע ביקורת על הרסיבר אחרי התנסות ארוכה כל כך. מלבד לחסרונות של קניית שנאי ותדרי הרדיו לא מתאימים לארץ, האם נתקלתה בחסרונות נוספים מאז?
...
ספציפית - עניתי לך בפרטי.

ולפורום - רסיבר מצוין למרות שכרגע מחובר רק ב- 3.1. אין לי מילה רעה להגיד עליו אחרי כל חודשי השימוש בו (לא משתמש כ"כ הרבה אבל כשמשתמש מאוד נהנה).
הכל נורא ידידותי ופשוט פשוט פשוט, הממשק משתמש, ה- OSD, השליטה מהאייפון / מהאנדרואיד מעולה, הסאונד חוויה - ברור נקי וצלול, המכשיר נראה סוף הדרך בעיני.
לנושא הרדיו פתרתי את הבעיה עם חיבור ישירות לממיר הוט כך שאני לא סובל מזה כרגע (וגם זה פתיר כאמור).
ה- Upscaling to Full HD 1080p לא תמיד עושה טוב לתמונה בכל המצבים ות'אמת לא התעסקתי עם ההגדרות שלו יותר מדיי כי לא משתמש בזה פרט לחיבור של ה- WII ושם זה עובד מצוין. השלט שלו אוניברסלי והוא שולט לי על כל מה שצריך מסביב בצורה מושלמת (פרט לשלט של הוט שלא נראה לי שאפשר ללמד אותו את זה וגם לא בדקתי כי תמיד טוב שיש שלט שאפשר לתת לילדה לשחק... :D
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

msrotter פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

תודה רבה על התשובות!
אני חייב להבין משהו, אני פשוט חדש מאוד בעסק הזה ולא כל כך מתמצא בשטח.
אני מזמין רמקולים וסאב כך שבסלון שלי זאת תהיה מערכת של 5.1
http://www.amazon.com/Polk-Audio-TL250- ... 690&sr=1-1

האם אני צריך להתמקד ברסיבר שמתאים רק ל- 5.1 או שאפשר לקנות רסיבר שהוא גם 7.1?
הרמקולים שאני מזמין על פי מה שרשום הם בעלי התנגדות 8 אום ויכולים להתמודד עד 125watt. איך אני יודע שהרסיבר שאני מזמין מתאים למערכת שאני קונה?

תודה על העזרה!

eyosha
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

msrotter כתב:
eyosha כתב:לגבי תדרי הרדיו, 280 ש"ח והוא תומך גם בתדרים שמתאימים לארץ, אני עשיתי את זה בדיוק על אותו המגבר, אגב אני את שלי קניתי באמזון ב 500$ בזמנו ושלחתי דרך mustop לארץ
...
איך בדיוק מוסיפים את התמיכה של הרדיו?
מה המחיר הסופי שיצא לך? והאם הם חישבו לך לפי מס קנייה של 33.4%?
...
את התמיכה לרדיו מוסיפים במעבדת S.G.E של ימהה בפינסקר ת"א
אתה מביא את המכשיר לשם ותוך כמה ימים הם מגיירים אותו :)

לגבי המס כן זה המס שחושב

msrotter פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

אם אני מזמין את הדגם Yamaha RX-V671 עדיין השנאי הזה מתאים לו נכון?
http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss? ... ransformer

כרגע לצערי אני לא מצליח למצוא מחיר שמתאים לכיס שלי במיוחד בגלל שאני עושה קנייה גדולה.

eyosha
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

msrotter כתב:תודה רבה על התשובות!
אני חייב להבין משהו, אני פשוט חדש מאוד בעסק הזה ולא כל כך מתמצא בשטח.
אני מזמין רמקולים וסאב כך שבסלון שלי זאת תהיה מערכת של 5.1
http://www.amazon.com/Polk-Audio-TL250- ... 690&sr=1-1

האם אני צריך להתמקד ברסיבר שמתאים רק ל- 5.1 או שאפשר לקנות רסיבר שהוא גם 7.1?
הרמקולים שאני מזמין על פי מה שרשום הם בעלי התנגדות 8 אום ויכולים להתמודד עד 125watt. איך אני יודע שהרסיבר שאני מזמין מתאים למערכת שאני קונה?

תודה על העזרה!
...
רסיבר של 7.1 מתאים גם ל 5.1 אתה פשוט מחבר 5.1 זה הכל. הוא מוציא אודיו רק למה שיש לו, שים לב שאבי (ממציא הימהה RX-A710) :) משתמש בכלל ב 3.1 כרגע ואין שום בעיה. גם אני משתמש ב 5.1 ואין שום בעיה
לגבי 8 אום או 4 אום הדיפולט של הרסיבר זה תמיכה של 6 אום ומעלה במידה והרמקולים שלך נמוכים מזה אפשר לשנות את ההגדרות כמו במקרה של הרמקולים שלי (Quad). במקרה שלך לא צריך לשנות שום הגדרה

לגבי תאימות רמקולים, שמע אין כמו ללכת לחנות ולחבר מגבר כמו שלך או קרוב אליו ולשמוע עם כמה סוגי רמקולים וכך לשמוע מה הכי מתאים לך

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #11 

שים לב שאבי (ממציא הימהה RX-A710)
...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.....................
גדול................ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הרגת אותי מצחוק... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #12 

msrotter - תמיד אפשר לקנות בשלבים, לא חייבים את הכל על ההתחלה.
מציע לך שתעשה סיבוב קודם בארץ ותסגור דיל באחת החנויות על כל הקנייה הגדולה - בטוח יעשו לך הנחה... (Y)
.

msrotter פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

avihuli כתב:msrotter - תמיד אפשר לקנות בשלבים, לא חייבים את הכל על ההתחלה.
מציע לך שתעשה סיבוב קודם בארץ ותסגור דיל באחת החנויות על כל הקנייה הגדולה - בטוח יעשו לך הנחה... (Y)
...
אני אגיד לך מה הבעיה. גם הרמקולים וגם הסאבוופר שאני רוצה להזמין לא מוכרים אותם בארץ. את הרמקולים מוכרים רק את הדגם החלש יותר שלהם יחד עם סאב (על הפנים) במחיר בשמיים. את הסאב שאני רוצה משום מה לא מוכרים בארץ למרות שמדובר בחברה שנחשבת לאחת הטובות בעולם מבחינת דיוק ואיכות. הדבר היחידי שכן מוכרים בארץ זה את הרסיבר. מצאתי באמזון של איטליה את הרסיבר ב- 377 יורו כך שהוא מתאים כבר למתח בארץ (220v) ולא צריך לקנות שנאי.
http://www.amazon.it/Yamaha-RX-V-671-Bl ... 850&sr=8-1
ועכשיו אני בודק כמה זה יצא לי יחד עם משלוח ומיסים. נכון להיום המחיר הזול ביותר שנותנים לרסיבר הזה בארץ זה 4000 שקל. הערכה גסה, כנראה שההפרש בין משלוח מחו"ל לעומת קנייה פה בארץ יצא יותר מ- 1000 ש"ח. בעיקרון רסיבר מחברה טובה ואמינה ולא עושים שימוש מאסיבי צריך להחזיק יותר מ- 3 שנים ללא כל תקלות.

מה אתם אומרים, נשמע הגיוני לא?

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #14 

לשחרר אותו לבד מהמכס נראה לי יהיה לך כאב ראש בגלל ההתעסקות העצמית.
מציע לך לקפוץ לחנות מתמחה או לאולם התצוגה של SG בת"א ואני בטוח שתסתדרו על המחיר.
אל תמהר להזמין מחו"ל ואומר לך את זה אחד שהזמין את כל הסט מחו"ל. כבר לא מדובר בסדרה שרק יצאה והמחירים בטוח יהיו שפויים וחושב שנכון גם לשמוע אותו משודך לרמקולים אחרים שגם יכולים להיות אופציה עבורך.
ה- 671 במחיר שתמצא אותו בארץ לא מצדיק לדעתי את הייבוא מחו"ל.
.

msrotter פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

avihuli כתב:לשחרר אותו לבד מהמכס נראה לי יהיה לך כאב ראש בגלל ההתעסקות העצמית.
מציע לך לקפוץ לחנות מתמחה או לאולם התצוגה של SG בת"א ואני בטוח שתסתדרו על המחיר.
אל תמהר להזמין מחו"ל ואומר לך את זה אחד שהזמין את כל הסט מחו"ל. כבר לא מדובר בסדרה שרק יצאה והמחירים בטוח יהיו שפויים וחושב שנכון גם לשמוע אותו משודך לרמקולים אחרים שגם יכולים להיות אופציה עבורך.
ה- 671 במחיר שתמצא אותו בארץ לא מצדיק לדעתי את הייבוא מחו"ל.
...
המחיר הכולל שהתכוונתי זה באמצעות חברה כמו ushop או mustop שתדאג לכל הפרטים הקטנים. אבל אני מסכים איתך שצריך לבדוק האם ההפרש מצדיק את הרכישה מחו"ל.

eyosha
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #16 

מה אבי זה לא נכון :?: אתה ירית את יריית הפתיחה לייבוא ה-RX-A710 לארץ :)
בכל מקרה msrotter, אתה בהחלט עשוי להיות מופתע מכמה טוב נשמעים רמקולים שלא שמעת עליהם בשילוב עם המגבר המיועד, רק תן צ'אנס.
אני תכננתי לקנות Monitor Audio וסיימתי עם Quad ואני מאושר, אחת הקניות היותר מוצלחות שלי.
אלא אם אתה יודע בדיוק מה אתה רוצה ושמעת את זה ואתה יודע שזה נשמע מדהים עם המגבר שלך, לא חובה להתעקש על ייבוא מחו"ל.
Having said that (תמיד רציתי להשתמש במשפט הזה), נכון זה כיף להזמין מחו"ל לעקוב אחרי החבילה עד שהיא נמצאת בביתך מוכנה להרכבה ולפעמים זה אכן זול יותר, אבל לא תמיד מצדיק את זה.
שוב יש לא מעט חנויות מתמחות בארץ, שייתנו לך להאזין למגוון מוצרים בתקציב שלך, אל תהסס לנסות ולהקשיב, זו חוויה בפני עצמה בחדר אקוסטי מתאים.

אלעד

kipikipod
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1617
נתן תודות: 165 פעמים
קיבל תודות: 72 פעמים

שליחה #17 

אני חושב שלקנות עכשיו רסיבר זה דבר לא חכם.

אנחנו במרחק חודשים ספורים מהשקת הסדרות החדשות של החברות, גם אם לא תרצה לרכוש את הסדרה החדשה, המחיר של הישנה יותר יירד.

לטעמי לא חכם לרכוש רמקולים בלי לשמוע אותם, סאבוופר זה מילא, מאחר וחברה כמו HSU נחשבת הימור בטוח,
ברמקולים אין כזה דבר, למרות שאני חושב שמוניטור אודיו נחשבים הימור בטוח, אבל הם נייטרליים מדיי וחסרי ייחוד לרוב.
עדיף לעשות סיבוב ולשמוע מה המאפיינים שאתה מחפש בצליל..
Utopia

msrotter פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

kipikipod כתב:אני חושב שלקנות עכשיו רסיבר זה דבר לא חכם.

אנחנו במרחק חודשים ספורים מהשקת הסדרות החדשות של החברות, גם אם לא תרצה לרכוש את הסדרה החדשה, המחיר של הישנה יותר יירד.
...
זה משהו שלא ידעתי. יש הערכה מתי הסדרות החדשות אמורות לצאת? או מתי הסדרות הקודמות יצאו?

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #19 

סדרות חדשות - חלק כבר יצאו וחלק בטווח של כמה חודשים בודדים.
הסדרות הישנות RXV הושקו באפריל 2011 וה RXA (או ה- AVENTAGE אם תרצו) בסוף יולי 2011.
אגב, שים לב שהושקו בתחילת החודש רסיברים חדשים RXV: 373, 473, 573.

מה אבי זה לא נכון :?: אתה ירית את יריית הפתיחה לייבוא ה-RX-A710 לארץ :)
...
:D כנראה שנכון...
אגב, הייתי גם הראשון שקנה לפני כמה שנים טובות את הפורשה הראשונה בארץ כשזו רק הגיעה (בגירסת השלט רחוק כמובן על מנוע בנזין בהנעת רצועות... :wink: )
GS-VISION RTR PORSCHE
 GS-VISION RTR PORSCHE

msrotter פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #20 

תודה רבה לכולכם על העזרה. יצאתי מכאן עם תבונות חדשות.
סאבוופר - הימור בטוח.
רמקולים - מומלץ לשמוע יחד עם ריסבר אם אני יכול.
רסיבר - מומלץ להמתין עוד קצת בגלל ירידת מחירים צפויה בקרוב.

השאלה אם אני אקנה רמקולים וסאב, הרסיבר שלי jvc rx-5022v 5x100 watt אמור להחזיק בסדר (עד שאני אקנה רסיבר חדש) כל עוד אני לא מנסה להגיע לרמות גבוהות נכון?

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”