קפה נטול מומלץ? ללא כימיקלים?
לצערי אני לא יכול להחזיק כרגע בבית מטחנה נוספת עבור קפה ירוק נטול. גם ככה צפוף על השיש.
מכל הקפה נמס שניסיתי אהבתי את ג'ייקובס, ממש טעים יחסית לז'אנר ונסבל בלאטה. אבל לא ניסיתי נטול.
בכלל, איך אפשר לדעת שהקפה עבר תהליך ללא כימיקלים (יש הרי כמה שיטות לסילוק הקפאין)?
מכל הקפה נמס שניסיתי אהבתי את ג'ייקובס, ממש טעים יחסית לז'אנר ונסבל בלאטה. אבל לא ניסיתי נטול.
בכלל, איך אפשר לדעת שהקפה עבר תהליך ללא כימיקלים (יש הרי כמה שיטות לסילוק הקפאין)?
תודה hosq אבל כל צנצנת קפה עולה כ-60 שקלים ולא בא לי לקנות להתאכזב. לכן חיפשתי המלצה...
אני חושב שאשתי קיבלה בדיוק לרגל הלידה מארז שי ובתוכו היה טייסטרס צ'ויס נטול קפאין באריזות בודדות. לא היה לזה טעם. אם זה מה שנחשב טוב עדיף לי לדלג על הקפה וזהו
אני חושב שאשתי קיבלה בדיוק לרגל הלידה מארז שי ובתוכו היה טייסטרס צ'ויס נטול קפאין באריזות בודדות. לא היה לזה טעם. אם זה מה שנחשב טוב עדיף לי לדלג על הקפה וזהו
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אתה יכול לנסות את ה"קפה שעורה" שהומלץ פה - http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 62#1551662
אח שלי עבר בהמלצתי לשתות אותו כתחליף לשעות הערב והוא מרוצה.
אח שלי עבר בהמלצתי לשתות אותו כתחליף לשעות הערב והוא מרוצה.
תודה, רעיון מעניין. אני רק תוהה אם יהיה לי כוח לתהליך הטיפה יותר ארוך ומלכלך עם מקינטה, זה בד"כ קפה של סוף היום.
אולי שווה להביא איזו מכונת קפסולות באזור ה-1000 שקל ולקנות קפסולות נטולות.
אולי שווה להביא איזו מכונת קפסולות באזור ה-1000 שקל ולקנות קפסולות נטולות.
לפני מספר שנים התמודדתי עם בעייה דומה והפתרון נמצא בדמות קפה נטול וטחון של אילי (טחון למכונת אספרסו) שחיכה במקפיא מסשן לסשן. הוא שימש בעיקר להכנת קפוצ'ינו לבת זוגי ומבחינתה זה היה מוצלח.
חוש הטעם שלנו לקפה בזמנו היה בחיתוליו, כך שהיום קשה לי להבטיח כי התוצאה תשביע את רצונך.
מה שנשאר שוכב מאז במקפיא ואם אתה מאיזור השרון אתה מוזמן לקחת או לקבל דוגמית בכיף - קח בחשבון שמה שיש לי כבר מזמן לא טרי... לחלופין תוכל לבקש דוגמית טרייה (כמחווה או בתשלום) מבית קפה שמחזיק נטול כזה של אילי שמגיע בפחית עם פס ירוק.
בהצלחה
חוש הטעם שלנו לקפה בזמנו היה בחיתוליו, כך שהיום קשה לי להבטיח כי התוצאה תשביע את רצונך.
מה שנשאר שוכב מאז במקפיא ואם אתה מאיזור השרון אתה מוזמן לקחת או לקבל דוגמית בכיף - קח בחשבון שמה שיש לי כבר מזמן לא טרי... לחלופין תוכל לבקש דוגמית טרייה (כמחווה או בתשלום) מבית קפה שמחזיק נטול כזה של אילי שמגיע בפחית עם פס ירוק.
בהצלחה
מתאם לפודים ופודים של נטול.
ארוזים בבודדת ישמרו על הטריות נקי ומסודר .
וניראה לי עדיף על השקעה של מכונת קפסולות רק בשביל נטול.
ארוזים בבודדת ישמרו על הטריות נקי ומסודר .
וניראה לי עדיף על השקעה של מכונת קפסולות רק בשביל נטול.
The finer things in life
http://www.coopcaffe.co.il
http://www.coopcaffe.co.il
שלום רב,מיץ_פטל כתב:לפני מספר שנים התמודדתי עם בעייה דומה והפתרון נמצא בדמות קפה נטול וטחון של אילי (טחון למכונת אספרסו) שחיכה במקפיא מסשן לסשן. הוא שימש בעיקר להכנת קפוצ'ינו לבת זוגי ומבחינתה זה היה מוצלח.
בהצלחה...
ישנה הנחה רווחת, כי הקפאת קפה עושה לו טוב, פה הטעות. קפה אמנם רגיש לחום, חשיפה לאור או לחות. אבל גם הקפאתו אינה מועילה, כיוון שבהוצאת הקפה מהמקפיא נגרם עיבוי נוזלים בגלל הפרשי הטמפרטורה בין המקפיא לטמפרטורת המטבח.
עדיף יותר, לשמור קפה בארון מוצל כשהוא סגור בשקית וואקום, והכי אידיאלי כמובן הוא פשוט לטחון אותו בסמוך להכנתו.
מקווה שעזרתי,
מיכאל