קלינט איסטווד - The Man With No Name
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46454
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
נכון שזה קלאסיקה, אבל יש למישהו סבלנות לראות סרט כזה איטי?
או שזה רכישה בשביל שיתפוס מקום על המדף?
או שזה רכישה בשביל שיתפוס מקום על המדף?
הטוב הרע והמכוער? זה מה שיש לך להגיד עליו?
הצלפים? נו באמת... הם לוקחים בהליכה לאחור 99.9% מהסרטים שיצאו בעשר שנים האחרונות
אבל על טעם וריח
למי שלא יודע במה מדובר, זו הטרילוגיה של סרג'יו ליאונה - בעבור חופן דולרים, הצלפים (For A Few Dollars More) והטוב הרע והמכוער + מערבון נוסף מאוחר יותר של קלינט - Hang 'Em High
הצלפים? נו באמת... הם לוקחים בהליכה לאחור 99.9% מהסרטים שיצאו בעשר שנים האחרונות
אבל על טעם וריח
למי שלא יודע במה מדובר, זו הטרילוגיה של סרג'יו ליאונה - בעבור חופן דולרים, הצלפים (For A Few Dollars More) והטוב הרע והמכוער + מערבון נוסף מאוחר יותר של קלינט - Hang 'Em High
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

shurvitz,
רשמתי שהסרטים קלאסיקה, אבל אני מדבר על הרלוונטיות שלהם כיום. האם העובדה שהם יצאו במדיום חדש תהיה סיבה טובה דיו עבורך לרכוש את המארז? ואם כן, האם לאחר הקנייה גם תצפה?
רשמתי שהסרטים קלאסיקה, אבל אני מדבר על הרלוונטיות שלהם כיום. האם העובדה שהם יצאו במדיום חדש תהיה סיבה טובה דיו עבורך לרכוש את המארז? ואם כן, האם לאחר הקנייה גם תצפה?
המשמעות של קלאסיקה היא שאפשר לראותה שוב ושוב. זה לא סרט שחצי שעה אחרי שראית אותו אתה כבר לא זוכר על מה הוא היה.
אמנם נכון שבעידן ההורדות אפשר להסתפק בכמה ג'יגות על הדיסק, אבל בדיוק זה מה שמפריד בין קלאסיקה לסתם סרט, אני מוכן להשקיע כמה גרושים (באמת לא הרבה) כדי שיהיה על המדף, בדיוק בגלל שארצה לראותו שוב פעמים נוספות.
יכול להיות שאתה לא אוהב מערבונים באופן כללי, שכן רובם ככולם לא רלוונטים לימינו לכאורה... זה לגיטימי - אני לא חובב סרטי זומבים
כאמור, כל אחד וטעמו הוא 
אמנם נכון שבעידן ההורדות אפשר להסתפק בכמה ג'יגות על הדיסק, אבל בדיוק זה מה שמפריד בין קלאסיקה לסתם סרט, אני מוכן להשקיע כמה גרושים (באמת לא הרבה) כדי שיהיה על המדף, בדיוק בגלל שארצה לראותו שוב פעמים נוספות.
יכול להיות שאתה לא אוהב מערבונים באופן כללי, שכן רובם ככולם לא רלוונטים לימינו לכאורה... זה לגיטימי - אני לא חובב סרטי זומבים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

יש אספנים שעבורם זה חשוב למלא את המדף בכל מיני קלאסיקות. אני למשל לא מוכן להוציא כסף על קלאסיקות של סרטי זומבים או כל ז'אנר אחר בשביל שישבו על המדף. אני חושב שסרטים נועדו לצפייה, לא לאגירה.
shurvitz,
לאחר שתקנה את המארז כפי שאמרת, אל תשכח להעלות תמונות של המארז ואולי ביקורת על העיבוד מחדש שלו למדיום Blu-ray. בדרך כלל הוצאות כאלו מושקעות ויהיה מעניין לקרוא מה חדש בהם ובמיוחד ממישהו כמוך אשר נדמה שמעריך את הקלאסיקה.
shurvitz,
לאחר שתקנה את המארז כפי שאמרת, אל תשכח להעלות תמונות של המארז ואולי ביקורת על העיבוד מחדש שלו למדיום Blu-ray. בדרך כלל הוצאות כאלו מושקעות ויהיה מעניין לקרוא מה חדש בהם ובמיוחד ממישהו כמוך אשר נדמה שמעריך את הקלאסיקה.
אני חושב שהסרטים האלה מעבר להיותם קלאסיקות
ובייחוד הטוב הרע והמכוער הם מהנים במיוחד בשביל חלקנו כי הם מרגשים כמו שרק סרטים שגדלנו עליהם יכולים לרגש.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
ziv_r:
לאחר צפיה בטוב הרע והמכוער ובצלפים, אני מאוד מרוצה. איכות התמונה מעולה, ובפרט לסרטים בני כמעט 50 שנה! ההעברה לבלו-ריי עשתה להם טוב. גם המוסיקה של מוריקוני נשמעת טוב ב-DTS-HD
guyezra:
אני לא יודע אם היא נקראת DC אבל זו גירסה מעט ארוכה יותר מהמקוריות, עם עוד משהו כמו רבע שעה במספר סצנות נוספות. ואתה צודק, אין כתוביות בעברית
טרם הספיקותי לבדוק את ה-extras אבל האמת שרציתי את הדיסקים בשביל הסרטים, כל השאר זה בונוס
לאחר צפיה בטוב הרע והמכוער ובצלפים, אני מאוד מרוצה. איכות התמונה מעולה, ובפרט לסרטים בני כמעט 50 שנה! ההעברה לבלו-ריי עשתה להם טוב. גם המוסיקה של מוריקוני נשמעת טוב ב-DTS-HD
guyezra:
אני לא יודע אם היא נקראת DC אבל זו גירסה מעט ארוכה יותר מהמקוריות, עם עוד משהו כמו רבע שעה במספר סצנות נוספות. ואתה צודק, אין כתוביות בעברית
טרם הספיקותי לבדוק את ה-extras אבל האמת שרציתי את הדיסקים בשביל הסרטים, כל השאר זה בונוס
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני מבין שלמרות מה שכתבת, אתה לא קנית את הכותר?shurvitz כתב:אני מוכן להשקיע כמה גרושים (באמת לא הרבה) כדי שיהיה על המדף, בדיוק בגלל שארצה לראותו שוב פעמים נוספות....
איך בדיוק הגעת למסקנה הזו?ziv_r כתב:אני מבין שלמרות מה שכתבת, אתה לא קנית את הכותר?shurvitz כתב:אני מוכן להשקיע כמה גרושים (באמת לא הרבה) כדי שיהיה על המדף, בדיוק בגלל שארצה לראותו שוב פעמים נוספות.......
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag