הזרמת סרטים מהמחשב בזריזות עם שלט, עזרה

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
hananmori12 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 838
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

המחשב הנייח שלי יושב בחדר ליד הטלויזיה ומחובר אליה בDVI-HDMI במצב הרחב צגים, מה שאומר שכל פעם שאני רוצה לראות סרט או סדרה אני גורר את הוידאו למסך,
שמתי לב שהפעולה הקטנה הזאת מציקה לי, במיוחד בלילה שבא לי פשוט לשכב במיטה לדפדף ולצפות במה שהורדתי מבלי לקום למחשב כל שניה או לקום לכבות את הסרט בסוף,
חשבתי על כמה אפשרויות להזרים מדיה,
1. סוג של מצב שבוא תוכנה כלשהי (מדיה סנטר סתם לדומה) תיהיה פועלת כל הזמן במצב הרחב צגים על הטלויזיה עם מתאם IR כלשהו עם שלט או אפליקציה לאייפון, ואז ככה אוכל פשוט לעלות למיטה להעביר לערוץ של המחשב ולשלוט על התכנים.
2. חשבתי לכיוון של Xtreamer אבל קצת ירדתי מזה בגלל שאני כרגע לפני שדרוג טלויזיה (כל שקל חשוב לזה) ואם אני לא טועה הXtreamer (הרגיל שעולה 400 ש"ח) לא תומך בתלת מימד.
3. פשוט להזרים מדיה דרך היס מקס טוטל, אין לי מושג איך זה עובד ומה האיכות והפשטות. (כרגע הממיר לא מחובר לרשת אבל אדאג לזה אם זאת תיהיה האופציה הכי נכונה)

אודה לכם אם תוכלו לעזור לי,
תודה.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32984
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #2 

הפתרון שלך הוא תוכנת מדיה סנטר כלשהי... אפשר לעבוד עם ערכת MCE IR, אם כי למדיה פורטל ו-XBMC, למשל, יש גם אפליקציות שליטה לאייפון, ואז לא תצטרך MCE IR.
במדיה פורטל (ולדעתי גם ב-XBMC, אם כי לא ניסיתי) ניתן לקבוע מהו מסך ברירת המחדל שבו תרוץ התוכנה.
בשרשור המדריכים בראש הפורום יש מדריכים להתקנת התוכנות השונות. מומלץ לפעול לפיהם.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

shayf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1162
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 80 פעמים

שליחה #3 

הפתרון שאני מצאתי למצב הזה:
- מקלדת אלחוטית RII Mini בסלון.
- MPC-HC במחשב.
- כשאני רוצה לראות סרט בסלון, אני קודם כל גורר את כל תיקיית הסרטים למסך של הסלון. MPC-HC מוגדרת על מסך מלא והיא ממלאת את המסך על פי המקום ממנו נפתחה, זאת אומרת שכשתיקיית הסרטים נמצאת במסך של הסלון הסרט שאבחר לנגן יפתח בו אוטומטית.
כמו כן הגדרתי HotKey שמחליף בין המסכים למקרה שתוכנה (כמו SOPCAST) מתעקשת להשתמש רק במסך הראשי במצב מסך מלא.

כמובן שקיים גם הפתרון של SOFTXPAND שמאפשר אפילו לשני משתמשים להשתמש בשני המסכים (במצב כזה כדאי להוסיף כרטיס קול להפרדה מוחלטת בין המשתמשים).
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”