ייבוא מקרן קול YSP-2200 מארה"ב
-
nondos
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 207
- שם מלא: nondos
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
שלום,
אני מחפש פתרון אסטטי לסלון יחסית לא גדול ונתקלתי במקרן קול Yamaha YSP-2200 שנבחר באתר במסגרת נבחרי השנה.
בארץ היא עולה בסביבות 6500 ש"ח (לפי זאפ) בעוד ייבוא דרך ushops ייעלה לי בסביבות 4000 ש"ח (כולל מיסים ומשלוח) המערכת עולה בארה"ב בסביבות 630$.
לאור ההפרש המשמעותי חשבתי לייבא את המערכת לארץ.
מה דעתכם האם ישנם בעיות כלשהם שעלי לקחת בחשבון? התאמה לרשת החשמל בארץ שיטות שידור וכד?
האם יש מקום בארץ בו ניתן לבחון את המערכת הנ"ל?
תודה
אני מחפש פתרון אסטטי לסלון יחסית לא גדול ונתקלתי במקרן קול Yamaha YSP-2200 שנבחר באתר במסגרת נבחרי השנה.
בארץ היא עולה בסביבות 6500 ש"ח (לפי זאפ) בעוד ייבוא דרך ushops ייעלה לי בסביבות 4000 ש"ח (כולל מיסים ומשלוח) המערכת עולה בארה"ב בסביבות 630$.
לאור ההפרש המשמעותי חשבתי לייבא את המערכת לארץ.
מה דעתכם האם ישנם בעיות כלשהם שעלי לקחת בחשבון? התאמה לרשת החשמל בארץ שיטות שידור וכד?
האם יש מקום בארץ בו ניתן לבחון את המערכת הנ"ל?
תודה
תקח בחשבון שמאחר ומדובר ברמקול שכולל יחידת הגברה תצטרך להוסיף עוד כמה מאות שקלים כדי לרכוש שנאי. כמו כן כדאי שתשריין מקום לשים בו את השנאי (רצוי שיהיה מוסתר כדי לא ליצור "מפגע אסטטי").
בקיצור, לאור העלות הנוספת ובעיית העדר האחריות, נראה שמדובר במקרה "מתנדנד" מבחינת כדאיות. מצד אחד הפרש של כ- 1500 ש"ח לא הולך ברגל. מצד שני יש לזה את 2 החסרונות שמניתי.
בקיצור, לאור העלות הנוספת ובעיית העדר האחריות, נראה שמדובר במקרה "מתנדנד" מבחינת כדאיות. מצד אחד הפרש של כ- 1500 ש"ח לא הולך ברגל. מצד שני יש לזה את 2 החסרונות שמניתי.
-
nondos
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 207
- שם מלא: nondos
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
תודה רבה, barry
האם יש סיכוי שאוכל למצוא בארה"ב חנות שמוכרת את המקרן קול מותאם לרשת החשמל בארץ?
קראתי שיכול להיות ותהיה לי בעיה מכיוון שאם אקנה את המכשיר בארה"ב המכשיר יתמוך רק ב ( NTSC (60Hz ולא ב PAL (50Hz) ולכן לא אוכל לחברו לטלויזיה דרך ה HDMI האם הדבר נכון?
האם יש סיכוי שאוכל למצוא בארה"ב חנות שמוכרת את המקרן קול מותאם לרשת החשמל בארץ?
קראתי שיכול להיות ותהיה לי בעיה מכיוון שאם אקנה את המכשיר בארה"ב המכשיר יתמוך רק ב ( NTSC (60Hz ולא ב PAL (50Hz) ולכן לא אוכל לחברו לטלויזיה דרך ה HDMI האם הדבר נכון?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14359
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
nondos
לפני שאתה עושה החלטות כאלו, תברר מחיר אמיתי בחנויות ולא מזאפ.
אני מעריך שההפרש האמיתי לא יעלה על 700-1000 ש"ח אחרי שהוספת שנאי ואין אחריות.
בקיצור, תברר קודם על רכישה מקומית.
בקיצור, תברר קודם על רכישה מקומית.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9054
- נתן תודות: 1583 פעמים
- קיבל תודות: 1353 פעמים
טלHD כתב:nondos
בקיצור, תברר קודם על רכישה מקומית....
גם חושב שבשביל פער כזה לא שווה לאבד את היתרונות של רכישה בארץ.