Xtreamer Ultra - אין קול (אני נואש !!)
פוסט שכתבתי באתר הפורומים של Xtreamer, עדיין ללא תגובה... :
Hi all,
I have been trying for hours to get the sound working, with no success.
My configuration is this:
Ultra -> HDMI -> TV
Ultra -> Optical cable -> YSP-1000 (soundbar)[my receiver]
I am able to see video through XMBC (and all other apps for that matter) but have no sound, NOT inside the OS, NOT inside XMBC.
I have changed the OS settings a few times until I got a combination (don't remember it) that gave me menu sounds inside XMBC, but that is as far as I have gotten.
Please help me with configuring this setup.
I need the OS configurations, and the XMBC ones.
Please, I am desperate... !
Thanks in advance,
D.
אולי תוכלו לעזור לי בבקשה...
תודה מראש !
Hi all,
I have been trying for hours to get the sound working, with no success.
My configuration is this:
Ultra -> HDMI -> TV
Ultra -> Optical cable -> YSP-1000 (soundbar)[my receiver]
I am able to see video through XMBC (and all other apps for that matter) but have no sound, NOT inside the OS, NOT inside XMBC.
I have changed the OS settings a few times until I got a combination (don't remember it) that gave me menu sounds inside XMBC, but that is as far as I have gotten.
Please help me with configuring this setup.
I need the OS configurations, and the XMBC ones.
Please, I am desperate... !
Thanks in advance,
D.
אולי תוכלו לעזור לי בבקשה...
תודה מראש !
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32984
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
ברוך הבא לפורום!
האם הגדרת ב-XBMC עצמו שהסאונד שלך הוא Digital (אם אני זוכר נכון, זה נמצא ב-System-Audio של הגדרות התוכנה)?
האם הגדרת ב-XBMC עצמו שהסאונד שלך הוא Digital (אם אני זוכר נכון, זה נמצא ב-System-Audio של הגדרות התוכנה)?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
תודה על התגובה !pixies כתב:ברוך הבא לפורום!
האם הגדרת ב-XBMC עצמו שהסאונד שלך הוא Digital (אם אני זוכר נכון, זה נמצא ב-System-Audio של הגדרות התוכנה)?...
כן, עשיתי את זה..
נכון לעכשיו, יש לי סאונד בסרטים, אבל לא בתוך המערכת הפעלה (YouTube ...).
אולי אין אפשרות למערכת ההפעלה לשלוח אותות סאונד ליציאה האופטית.. ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ב-Boxee (הוא גם מותקן שם) יש פלאגין ליוטיוב. למה לא לעבוד איתו?
לגבי הפעלה דרך הדפדפן של מערכת ההפעלה, צר לי, לא ניסיתי את זה אף פעם (האולטרה שסקרתי לא אצלי עכשיו).
אני לא בטוח שלינוקס מאפשר הוצאה בו זמנית של סאונד גם ב-HDMI וגם ב-SPDIF. צריך כל פעם לבחור אחד מהם.
לגבי הפעלה דרך הדפדפן של מערכת ההפעלה, צר לי, לא ניסיתי את זה אף פעם (האולטרה שסקרתי לא אצלי עכשיו).
אני לא בטוח שלינוקס מאפשר הוצאה בו זמנית של סאונד גם ב-HDMI וגם ב-SPDIF. צריך כל פעם לבחור אחד מהם.
תודה, כמו שחשבתי.pixies כתב:ב-Boxee (הוא גם מותקן שם) יש פלאגין ליוטיוב. למה לא לעבוד איתו?
אני לא בטוח שלינוקס מאפשר הוצאה בו זמנית של סאונד גם ב-HDMI וגם ב-SPDIF. צריך כל פעם לבחור אחד מהם....
האם Win7 יוכל לבצע זאת, או שהחומרה לא תומכת בהוצאה לשני מקורות ??
תודה!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ממש עד לפני כמה ימים כולנו חשבנו שלא ניתן לעשות את זה ב-Windows 7, אך מסתבר שאפשר לעשות את זה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 42#1657342
כאן מדובר על יציאה אנלוגית + HDMI, אני מניח שזה יעבוד גם עם HDMI + SPDIF, אבל צריך לבדוק את זה, וגם מה קורה עם תכני DD/DTS. כאן זה עלול להיות מורכב יותר. לא חושב שיהיה אפשר להוציא בו זמנית PCM סטריאו ב-HDMI ו-DTS ב-SPDIF, למשל... אבל אולי אני טועה.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 42#1657342
כאן מדובר על יציאה אנלוגית + HDMI, אני מניח שזה יעבוד גם עם HDMI + SPDIF, אבל צריך לבדוק את זה, וגם מה קורה עם תכני DD/DTS. כאן זה עלול להיות מורכב יותר. לא חושב שיהיה אפשר להוציא בו זמנית PCM סטריאו ב-HDMI ו-DTS ב-SPDIF, למשל... אבל אולי אני טועה.