boxee box או Xtreamer Prodigy
שלום לכולם
אני נוסע עוד כמה ימים לחו"ל ורציתי לקנות סטרימר ויש לי קצת סלט בראש
דרישות:
ניגן קבצי mkv וקבצי כתוביות בעברית
חיבור usb שיודע לקרוא הארד דיסק נייד ודיסק און קי עם תרגום בעברית וקבצי mkv
יהיה מאוד נחמד אם הוא יוכל להעביר לי את מה שאני רואה באייפון והאייפד שלי (נראה לי קוראים לזה airplay)
האם apple tv זה אופציה?
יש לי העדפה ל boxee בגלל המקלדת המלאה
אבל אני לא יודע כלום על ה Xtreamer Prodigy
תודה לעוזרים
אני נוסע עוד כמה ימים לחו"ל ורציתי לקנות סטרימר ויש לי קצת סלט בראש
דרישות:
ניגן קבצי mkv וקבצי כתוביות בעברית
חיבור usb שיודע לקרוא הארד דיסק נייד ודיסק און קי עם תרגום בעברית וקבצי mkv
יהיה מאוד נחמד אם הוא יוכל להעביר לי את מה שאני רואה באייפון והאייפד שלי (נראה לי קוראים לזה airplay)
האם apple tv זה אופציה?
יש לי העדפה ל boxee בגלל המקלדת המלאה
אבל אני לא יודע כלום על ה Xtreamer Prodigy
תודה לעוזרים
- שמוליק1990
-
- חבר פעיל

- תגובות: 52
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
על ה Xtreamer Prodigy אתה יכול לקרוא את הביקורת באתר:
http://www.httv.co.il/article03049.%D7% ... 7%99%D7%95
ואני בעצמי כנראה מתכוון לרכוש אחד גם בגלל התמיכה בתלת מימד
http://www.httv.co.il/article03049.%D7% ... 7%99%D7%95
ואני בעצמי כנראה מתכוון לרכוש אחד גם בגלל התמיכה בתלת מימד
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9464
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
המקלדת המלאה בבוקסי היא לא להיט... זה ממש לא דומה להקלדה במקלדת רגילה.
חוץ מזה, את כל מה שביקשת הבוקסי עושה (למרות שאני באופן אישי קצת מאוכזה מהמכשיר - יותר מדי מחלות ילדות...)
חוץ מזה, את כל מה שביקשת הבוקסי עושה (למרות שאני באופן אישי קצת מאוכזה מהמכשיר - יותר מדי מחלות ילדות...)
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9464
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
RIO - אני חושב שכן אבל לא ניסיתי בעצמי. אפשר לחפש בשרשור הייעודי של בוקסי.
barzelan - לא בדקתי סטרימרים אחרים אז קשה לי לענות. באופן כללי אני באופן אישי לא מנצל כמעט בכלל את כל הפיצ'רים הייחודיים של הבוקסי אבל קניתי אותו בדיוטי פרי אז במחיר ששילמתי (200$) הוא שווה את ההשקעה.
barzelan - לא בדקתי סטרימרים אחרים אז קשה לי לענות. באופן כללי אני באופן אישי לא מנצל כמעט בכלל את כל הפיצ'רים הייחודיים של הבוקסי אבל קניתי אותו בדיוטי פרי אז במחיר ששילמתי (200$) הוא שווה את ההשקעה.
האים הוא תומך תלת מימד ?
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
- Eli_Semory
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 221
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
אם הסרטים הם half sbs - ז"א 1920 כאשר המסך מחולק לשניים (רוב התוכן באינטרנט הוא כזה) - אז התשובה היא כן. למעשה כל סטרימר שתומך ב-1080P יכול לנגן תוכן כזה.לגבי תמיכה בכתוביות וממשק משתמש, בוקסי תומך בצורה מלאה בהצגה נכונה כאשר המסך נמצא במצב SBS.Rio כתב:האם הבוקסי יודע לנגן סרטי MKV 3D SBS? ואם כן הוא יודע לסדר שיראו כתוביות בעיברית על הסרט בצורה נורמלית?...
מפתח בבוקסי
תודה...
רב סרן-רועי קליין.
אז בוא אני יענה לך על הדילמה, היה לי את הבוקסי ועברתי ממנו לאקסטרימר פרוטיג'י.
:Boxee
יתרונות - הוא חדיש יותר, ממשק יותר נחמד למשתמש, תומך ברוב הפורמטים ושוב אני מדגיש רוב הפורמטים לא כולם, קטן וקומפקטי.
חסרונות - לא תומך ב- 3D כמו שציינת, אין אפשרות ניהול תרגום (זה אומר שבאקסטרימר אני יכול לשנות מגודל תרגום עד לרמה של צבע לתרגום ופונט ואפילו מיקום במסך) אין אפשרות לשנות Brightness \ Contrast , השלט לא כזה נוח כמו שאתה חושב וקצת חסר תועלת לפעמים הייתי אומר. לא מקרין כל סרט FULL HD הוא נתקל בכמה קשיים בכמה סרטים שהורדתי, כשהסטרימר sidewinder הראשון שיש לי בחדר הריץ אותם ללא כל בעיה.
ד"א אני קניתי אותו ב- 400 שקל ממשהו שקיבל אותו מחו"ל מתנה ומכרתי אותו ב- 700
בקיצור אכזבה מהבוקסי, גם היו לי כמה דיונים עם התמיכה שלהם ופשוט מאוד דאגו לומר לי "המכשיר לא תומך ב: א,ב,ג..."
Xtreamer Prodigy:
יתרונות - תומך ב- 3D, שליטה מלאה בניהול התרגום, ממשק נחמד גם כן למשתמש, יש ניהול Brightness \ Contrast, מריץ כל סרט, לא נתקלתי בשום בעיה של הרצת סרטי FULL HD, בקיצור מבסוט ממנו חבל על הזמן - זה בעיקר לסלון להורים שלי שרוצים לראות סרטים לפעמים עושה את העבודה כמו שצריך.
חסרונות - מכשיר קצת גדול יחסית לבוקסי משמע הוא גם תופס יותר מקום, אנטנה חיצונית שדפקו אותה במקום הכי לא קשור כזה - לדעתי צריכים לשים אנטנה פנימית וזהו.
ואת הסטרימר קניתי ב- 600
המכשירים של אקסטרימר רק מוכיחים את עצמם שהם יודעים לפענח טוב מאוד את הקידודים וגם יש להם קהילה מאוד גדולה של מפתחים יחסית לבוקסי
בהצלחה בקניה
:Boxee
יתרונות - הוא חדיש יותר, ממשק יותר נחמד למשתמש, תומך ברוב הפורמטים ושוב אני מדגיש רוב הפורמטים לא כולם, קטן וקומפקטי.
חסרונות - לא תומך ב- 3D כמו שציינת, אין אפשרות ניהול תרגום (זה אומר שבאקסטרימר אני יכול לשנות מגודל תרגום עד לרמה של צבע לתרגום ופונט ואפילו מיקום במסך) אין אפשרות לשנות Brightness \ Contrast , השלט לא כזה נוח כמו שאתה חושב וקצת חסר תועלת לפעמים הייתי אומר. לא מקרין כל סרט FULL HD הוא נתקל בכמה קשיים בכמה סרטים שהורדתי, כשהסטרימר sidewinder הראשון שיש לי בחדר הריץ אותם ללא כל בעיה.
ד"א אני קניתי אותו ב- 400 שקל ממשהו שקיבל אותו מחו"ל מתנה ומכרתי אותו ב- 700
בקיצור אכזבה מהבוקסי, גם היו לי כמה דיונים עם התמיכה שלהם ופשוט מאוד דאגו לומר לי "המכשיר לא תומך ב: א,ב,ג..."
Xtreamer Prodigy:
יתרונות - תומך ב- 3D, שליטה מלאה בניהול התרגום, ממשק נחמד גם כן למשתמש, יש ניהול Brightness \ Contrast, מריץ כל סרט, לא נתקלתי בשום בעיה של הרצת סרטי FULL HD, בקיצור מבסוט ממנו חבל על הזמן - זה בעיקר לסלון להורים שלי שרוצים לראות סרטים לפעמים עושה את העבודה כמו שצריך.
חסרונות - מכשיר קצת גדול יחסית לבוקסי משמע הוא גם תופס יותר מקום, אנטנה חיצונית שדפקו אותה במקום הכי לא קשור כזה - לדעתי צריכים לשים אנטנה פנימית וזהו.
ואת הסטרימר קניתי ב- 600
המכשירים של אקסטרימר רק מוכיחים את עצמם שהם יודעים לפענח טוב מאוד את הקידודים וגם יש להם קהילה מאוד גדולה של מפתחים יחסית לבוקסי
בהצלחה בקניה