האם הרסיבר הזה VSX920 Pioneer מתאים למערכת שאני מזמין?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
msrotter פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 237
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,
בעקבות כוונתי להזמין בקרוב מערכת רמקולים + סאב חדשים, הייתי צריך לבחון אם הרסיבר הקיים שלי בבית (jvc rx-5022v) מתאים למערכת שאני מזמין. עד כמה שהבנתי הרסיבר הזה חלש ביחס לרמקולים ואני ככל הנראה לא אקבל תוצאות טובות מהמערכת.

סאבוופר STF-2 של חברת hsu שקיבל ביקורות מעולות:
http://www.hsuresearch.com/products/stf-2.html

יחד עם הסאב אני מתכוון להזמין את הרמקולים Polk Audio TL250:
http://www.amazon.com/Polk-Audio-TL250- ... amp;sr=8-1

אחרי קריאה באינטרנט הרסיבר של פיוניר: VSX920 Pioneer נשמע כמו רסיבר שמתאים למערכת. אני מתכוון להשתמש במערכת בעיקר בשביל סרטים אבל גם מוזיקה. מה אתם אומרים, ללכת עליו או יש לכם הצעות אחרות?

bangoo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 687
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #2 

הי,
לאחי יש את 920 בשילוב עם Monitor 70 לטעמי השילוב בין פיוניר לפולק אודיו לא כל כך מוצלח הסאונד
מאוד אנמי במוזיקה כאילו חסר שם משהו חמים יותר, יכול להיות שזה נובע מכיול לא מקצועי אבל אני אישית לא אהבתי את השילוב.
תתחדש!
יניב

msrotter פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

bangoo כתב:הי,
לאחי יש את 920 בשילוב עם Monitor 70 לטעמי השילוב בין פיוניר לפולק אודיו לא כל כך מוצלח הסאונד
מאוד אנמי במוזיקה כאילו חסר שם משהו חמים יותר, יכול להיות שזה נובע מכיול לא מקצועי אבל אני אישית לא אהבתי את השילוב.
תתחדש!
יניב
...
לפי מה שהבנתי הרסביר הזה בכללי פחות טוב במוזיקה בלי קשר לרמקולים. השאלה אם יש לך הצעה לרסיבר אחר באיזור המחיר הזה?

bangoo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 687
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #4 

מהידע המועט שיש לי אני לא מכיר רסיברים שמוגדרים מראש כפחות טובים במוזיקה נכון שהיעוד שלהם הוא קולנוע ביתי ובמידה ורוצים לשפר משמעותית את איכות המוזיקה משרשרים מגבר סטריאו אבל זה בטח לא ברסיברים ברמה הזאת.
לא ציינת מה העלות של הרסיבר?? והאם אתה מייבא אותו? או קונה בארץ? (אל תשכח שיבוא מצריך ממך לקנות שנאי מתח).
ממה שאני יודע השילוב של Onkyo ו Polk Audio הוא ממש טוב אבל שוב זאת דעתי הייתי ממליץ לך לנסות ולשמוע את הרמקולים שאתה מעוניין לקנות עם המגברים הנ"ל.

msrotter פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

bangoo כתב:מהידע המועט שיש לי אני לא מכיר רסיברים שמוגדרים מראש כפחות טובים במוזיקה נכון שהיעוד שלהם הוא קולנוע ביתי ובמידה ורוצים לשפר משמעותית את איכות המוזיקה משרשרים מגבר סטריאו אבל זה בטח לא ברסיברים ברמה הזאת.
לא ציינת מה העלות של הרסיבר?? והאם אתה מייבא אותו? או קונה בארץ? (אל תשכח שיבוא מצריך ממך לקנות שנאי מתח).
ממה שאני יודע השילוב של Onkyo ו Polk Audio הוא ממש טוב אבל שוב זאת דעתי הייתי ממליץ לך לנסות ולשמוע את הרמקולים שאתה מעוניין לקנות עם המגברים הנ"ל.
...
הבעיה שבארץ מוכרים רק את הגירסה הנמוכה של הרמקולים האלו, אבל אתה צודק עדיין שווה לנסות. בכל מקרה הטווח מחיר שלי לרסיבר זה 1500-2500.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”