epson emp 83 יכול להספיק בינתיים?
שלום עד שאני אארגן תקציב נורמאלי לקניית מקרן HD
האם מקרן EPSON EMP 83 (שכרגע יש לי אותו אצלי מחבר שלא צריך אותו )יכול לעשות את העבודה בינתיים
איך כדאי לחבר אותו כבל S VIDEO או כבל VGA?
אראה בו בעיקר סרטים ואולי שידורי ספורט
האם מקרן EPSON EMP 83 (שכרגע יש לי אותו אצלי מחבר שלא צריך אותו )יכול לעשות את העבודה בינתיים
איך כדאי לחבר אותו כבל S VIDEO או כבל VGA?
אראה בו בעיקר סרטים ואולי שידורי ספורט
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
למקרן יש רזולוציה של 1024x768, כבל SVIDEO לא תומך בכזאת רזולוציה. חבר אותו בעזרת כבל VGA.
לגבי השאלה האם המקרן יכול להספיק בינתיים, אם הוא עובד ונותן תמונה ואתה לא מקלל את איכות התמונה בכל פעם שאתה צופה בו, אז כן, הוא יכול להספיק בינתיים.
לגבי השאלה האם המקרן יכול להספיק בינתיים, אם הוא עובד ונותן תמונה ואתה לא מקלל את איכות התמונה בכל פעם שאתה צופה בו, אז כן, הוא יכול להספיק בינתיים.
No place like home.......... Theater
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
מזכרוני דווקא יש הבדל גדול (יחסית.. ) בין svideo ל vga ....(כמובן לטובת s-video) אבל מי זוכר
סרטים divx ושידורי ספורט ממרחק יהיה אפשר לצפות ....עד כמה זו חוויה נסבלת , זה כבר אתה תחליט.
סרטים divx ושידורי ספורט ממרחק יהיה אפשר לצפות ....עד כמה זו חוויה נסבלת , זה כבר אתה תחליט.
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
אני חושש שהזכרון מטעה אותך.uris כתב:מזכרוני דווקא יש הבדל גדול (יחסית.. ) בין svideo ל vga ....(כמובן לטובת s-video) אבל מי זוכר![]()
סרטים divx ושידורי ספורט ממרחק יהיה אפשר לצפות ....עד כמה זו חוויה נסבלת , זה כבר אתה תחליט....
SVIDEO מעביר PAL\NTSC בעוד שVGA תומך ברזולוציות גבוהות משמעותית ובנוסף לכך מעביר בנפרד כל צבע על גיד משלו.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
אופס טעות שלי ...רק עכשיו שמתי לב שמדובר על vga ופה אתה צודק לחלוטין!!!opv כתב:אני חושש שהזכרון מטעה אותך.uris כתב:מזכרוני דווקא יש הבדל גדול (יחסית.. ) בין svideo ל vga ....(כמובן לטובת s-video) אבל מי זוכר![]()
סרטים divx ושידורי ספורט ממרחק יהיה אפשר לצפות ....עד כמה זו חוויה נסבלת , זה כבר אתה תחליט....
SVIDEO מעביר PAL\NTSC בעוד שVGA תומך ברזולוציות גבוהות משמעותית ובנוסף לכך מעביר בנפרד כל צבע על גיד משלו....
מתנצל , לרגע חשבתי שהבחור דיבר על rca ....ופה בודאי svideo עדיף לפי מיטב זכרוני
כן גם אני זכרתי ש VGA זה כמו HDMI כך קראתי פעם כאן.uris כתב:אופס טעות שלי ...רק עכשיו שמתי לב שמדובר על vga ופה אתה צודק לחלוטין!!!opv כתב:אני חושש שהזכרון מטעה אותך.uris כתב:מזכרוני דווקא יש הבדל גדול (יחסית.. ) בין svideo ל vga ....(כמובן לטובת s-video) אבל מי זוכר![]()
SVIDEO מעביר PAL\NTSC בעוד שVGA תומך ברזולוציות גבוהות משמעותית ובנוסף לכך מעביר בנפרד כל צבע על גיד משלו....
מתנצל , לרגע חשבתי שהבחור דיבר על rca ....ופה בודאי svideo עדיף לפי מיטב זכרוני...
720 P זה בעצם 1024*768 לא? אז זה אמור להיות בסדר?