הסדרות החדשות של יס
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
עודיסעור לפני שסדרות יוצאות זה מתחיל להראות מעניין ב yes oh!. למי שלא ראה את הפרומואים לסדרה בנות (girls) ו veep (הסדרה החדשה של ג׳וליה לואיס דרייפוס כסגנית נשיא ארה״ב מתוסכלת) מומלץ בהחלט. החודש הקרוב יהיה חם ביותר.
אגב, מישהו יודע עם הוט משדרת את fringe?
אגב, מישהו יודע עם הוט משדרת את fringe?
לא לשכוח גם את "אימה אמריקאית" שמתחילה הערב, "גהינום על גלגלים" שתתחיל ביום שני הקרוב, "מג'יק סיטי" שהתחילה בשבת שעברה ו"לואי" שרצה כבר כמה שבועות בימי ראשון. הערוץ הזה הוא by far הערוץ הכי טוב ששודר אי פעם בישראל.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
יש שם המון תכנים עדכניים. Veep לא יצא בארה״ב, ומשחקי הכס בדיילי של שבוע...
אישית לא מפריע לי שחלק מהעונות הן לא חדשות מהשבועות האחרונים מאחר שבמילא אין לי זמן לצפות בכל מה שיוצא בזמן אמיתי.
אבל אם תשימו לב, מאז שהערוץ הזה עלה, כמעט כל סדרה שמשודרת בו והתחילה עונה חדשה שלה בארה"ב , היא מיד עלתה בערוץ. ככה שנראה לי שבטווח של חצי שנה מהיום כל מה שישודר בערוץ יהיה במקביל לארה"ב (חוץ מהשידורים החוזרים כגון הסופראנוס וכו').
אבל אם תשימו לב, מאז שהערוץ הזה עלה, כמעט כל סדרה שמשודרת בו והתחילה עונה חדשה שלה בארה"ב , היא מיד עלתה בערוץ. ככה שנראה לי שבטווח של חצי שנה מהיום כל מה שישודר בערוץ יהיה במקביל לארה"ב (חוץ מהשידורים החוזרים כגון הסופראנוס וכו').
אותו דבר היה עם luck ועם ספרטקוס. וגם עם the killing.oferlaor כתב:יש שם המון תכנים עדכניים. Veep לא יצא בארה״ב, ומשחקי הכס בדיילי של שבוע......
אני מניח שבקיץ יביאו את העונות החדשות של דם אמיתי ושובר שורות ממש במקביל לארה"ב.
ערוץ מדהים.
ככל שהשנים עוברות אני מתקשה לעקוב אחר הורדת הסדרות באינטרנט(נו... מתקשה=מתעצל) והערוץ הזה פותר לי חלק מהבעיה
ערוץ איכותי ביותר
הייתי רוצה שינצלו סופ"שים כדי להריץ סדרות מסויימות מההתחלה למי שפספס
למשל משחקי הכס הקלטתי רק החל מהעונה השניה, מחכה שיצא לי להוריד את העונה הראשונה או ש YES ישדרו מחדש
ד"א הם עשו את זה עבור THE KILLING וזה היה מצויין
ככל שהשנים עוברות אני מתקשה לעקוב אחר הורדת הסדרות באינטרנט(נו... מתקשה=מתעצל) והערוץ הזה פותר לי חלק מהבעיה
ערוץ איכותי ביותר
הייתי רוצה שינצלו סופ"שים כדי להריץ סדרות מסויימות מההתחלה למי שפספס
למשל משחקי הכס הקלטתי רק החל מהעונה השניה, מחכה שיצא לי להוריד את העונה הראשונה או ש YES ישדרו מחדש
ד"א הם עשו את זה עבור THE KILLING וזה היה מצויין
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
בהחלט ערוץ שמקשה על ה-MAX HD שלי,
רק חבל שאין סדרות ב-5.1.
רק חבל שאין סדרות ב-5.1.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אין ספק שיס עלו פה על נוסחה מנצחת, לא רק מבחינת איכות הסדרות אלא גם מבחינת סמיכות השידורים ללו"ז בארה"ב - מה הטעם לשקול אפילו הורדה של פרק מהאינטרנט אם תוך יומיים אתה בכל מקרה מקבל אותו ב-HD ולפעמים אפילו ב-5.1 ישר למקס!?
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
חוץ משובר שורות עונה 3, איפה נתקלת בסדרות ב-5.1?