apple tv 3 mirroring airplay games | אכזבה גדולה

כל מה שנוגע לפלטפורמות הניידות של אפל - אייפון, אייפוד, שעון אפל
שלח תגובה
eliel1010 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1559
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 99 פעמים

שליחה #1 

שלום לכל המתעניינים...
רציתי לשתף אותכם בחוויה שלי עם פיצ׳ר ה AirPlay אז נתחיל ככה:
לפני כ3 שבועות הגיע אלי מארהב iPad 3 32g wifi + apple tv 3
אז ההתרשמות הראשונית שלי היא שמדובר במכשיר מדהים! קטן חכם ונוח לשימוש! בידוק כמו רוב מוצרי אפל, באמת מכשיר נוח ומיוחד.
מי שבאמת ירגיש בבית איתו זה מי שרגיל להשתמש בiTunes דרך החנות האמריקאית ולצרוך משם תוכן.
גולת הכותרת מבחינתי היתה אמורה להיות אופציית הAirPlay רק שלצערי הבנתי שמדובר בפיצ׳ר בעייתי במיוחד:
אז איך זה מתחיל - מבחינת שכפול המסך האופציה הזאת בהחלט עובדת מעולה גם הזרמת סרטים מוזיקה תמונות וכדומה הכל עובד חלק עד שמגיעים לאופציית המשחקים, למי שלא מכיר למכשיר יש אפשרות לשדר את המשחק עצמו לatv ולהפוך את המכשיר לתצורה של ג׳ויסטיק לדוגמא במשחק real racing 2 האייפד הופך להגה עם נתונים על המירוץ והטלוויזיה מציגה רק את המירוץ עצמו.. רק חבל שהפיצ׳ר הזה פשוט לא כל כך מיועד לעבוד עם רשת אלחוטית בסיסית או במקרה שלי dlink 2650.
המצב בפועל שנגרם בזמן הפעלת המשחק הוא פשוט רמה של לאגים מטורפים ופריזים לאורך כל המשחק ברמה שלא ניתן לשחק... זה בערך כמו לנסות להריץ סרט ב1080 על פנטיום 3...
בהתחלה חשבתי שהפתרון יהיה להחליף ראוטר וראיתי פה הזדמנות לשדרג לtplink 1043 שהרבה זמן אני חושב עליו ועל פי הביקורות והרושם מדובר במכשיר שהיה אמור לעשות את העבודה אבל לצערי אותו סיפור אותה בעיה... מה שכן אני יכול לציין שה 1043 כן עושה תעבודה שהוא צריך לעשות ועכשיו יש לי קליטה מלאה בכל הבית מבחינת wifi והוא מחזיק מעמד יפה מאוד בעומס של מס מכשירים מחוברים וחיבור מסיבי לטורנט,
בנוסף שמתי לב שבכל פעם שאני עושה לראוטר ריסט ומגדיר אותו מההתחלה הראוטר מצליח להחזיק מעמד ולסחוב את הAirPlay ללא בעיה כולל משחקים אבל בדרך כלל לאחר כמה שעות שהראוטר עובד הבעיה חוזרת שוב כאילו שהוא התעייף..
אז מבדיקה בגוגל התשובות שהועלו הן שמדובר בתקלה ידועה ונפוצה והפיתרון שכרגע אפל נותנת למשתמשים שהגיעו אליה לחנות לבדיקה של הבעיה זה פשוט ההבנה שיש צורך לשדרג לראוטר של אפל שעובד על תדר 5ghz, הם לא מודים שיש בעיה כזאת וגם לא מצהירים שיש צורך בראוטר חזק אלא פשוט מציגים למשתמשים איך זה עובד על הראוטר שלהם ומראים להם שאיתו הכל טוב ויפה ... לצערי זה לא פיתרון אידאלי בשבילי, לפי חיפוש בגוגל מדובר בתקן שלא מאושר אצלנו ובגלל זה כמעט ולא ניתן להשיג את המכשיר בארץ גם לא ביד 2 ובמידה ומצאתם המחיר שלו מוגזם למדיי בסביבות ה 700₪ ביד 2.

אני בפעם הראשונה באמת התאכזבתי מאפל ואני באמת מצהיר את עצמי כאוהד מושבע של המוצרים שלהם אבל במקרה הזה בהחלט התאכזבתי מהם, מרגיש כאילו הם הוציאו מוצר לא גמור לשוק או שפשוט גורמים לנו לקנות מוצר בלי לספר לנו שהוא כנראה לא יעבוד כל כך טוב בבית רגיל וככה לבסוף הם גורמים לנו לרכוש את הראוטר שלהם ...

אני רוצה לציין לטובה את השירות של tp link העולמית- בנוסף לבעיה נתקלתי בבעיה שהראוטר קרס באמצע שימוש ב AirPlay בזמן הרצת משחקים ורק כיבוי והדלקה שלו החזירו אותו לעבוד אז שלחתי מייל לתמיכה שלהם עם כל הסיפור כולל התקיעות והקריסות והם באמת מראים נכונות לבדוק את הבעיה, התגובות שלהם במייל ממש מהירות והם כרגע הבטיחו לי שיעשו מספר בדיקות אצלהם ביחד עם הATV וינסו לראות במה מדובר ...
רק לידע כללי הראוטר עובד מעולה בשימוש רגיל כולל הורדות ושימוש מסיבי בטורנט כולל הזרמת סרטים וחיבור מספר מכשירים..

אז למי שהחזיק מעמד וקרא את כל זה תודה (Y)
ואם יש פה משתמשים של ATV אשמח לשמוע איך הניסיון שלכם עם המכשיר עד עכשיו..

nati-va
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2077
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #2 

אצלי עובד נהדר,
גם עםatv 2 וגם עם 3
אייפד 2, אייפון 4s
ראוטר של dlink מבזק (מלפני שנתיים).

eliel1010 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

nati-va כתב:אצלי עובד נהדר,
גם עםatv 2 וגם עם 3
אייפד 2, אייפון 4s
...
הראוטר נמצא באותו חדר עם הATV?

eliel1010 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

אני ממשיך לציין את השירות של tp link לטובה, היום קיבלתי מהם מייל נוסף עם בקשה לעריכת כמה טסטים שונים ולהחזיר להם תשובה איך זה משפיע
אחד מהטסטים היה לבצע ריסט מלא ולחבר בwifi רק את האייפד+ ATV ובאמת מפתיע אבל זה עוזר והמשחקים רצים באמת חלק.. יכול להיות שחלק מהבעיה קשורה לבסוף גם לראוטר :roll:
עכשיו נותר להמשיך ולעשות את שאר הטסטים ולהמשיך ולבחון את התקלה במהלך היום
אולי בסופו של דבר יום אחד אני באמת יצליח להנות באופן רציף מה AirPlay

nati-va
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2077
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #5 

eliel1010 כתב:
nati-va כתב:אצלי עובד נהדר,
גם עםatv 2 וגם עם 3
אייפד 2, אייפון 4s
...
הראוטר נמצא באותו חדר עם הATV?
...
נמצא בחדר סמוך.

betina
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

רכשתי לפני כשבוע atv. אצלי במשך יומיים עבד יפה. סמל ה air play הופיע על המכשירים שלי ויכולתי לעשות mirroring. בלי בעיה. אני משתמשת בראוטר/מודם tp link a. שרכשתי לא מזמן.
ואז ללא כל התראה נעלמו סימני ה airplay מכל המכשירים וה atv לא תקשר או זהה שום מכשיר יותר. בדקתי בהגדרות הראוטר וזה נראה שכל מה שהגדרתי שם בהגדרות הראשוניות , השתנה מעצמו. קראתי על המון מקרים של בעיות בין ראוטר tp link/airplay/atv. אחרי שבזבזתי חצי יום בלנסות לסדר את ההגדרות, התייאשתי, חזרתי למודם/ ראוטר הישן של בזק, netgear, וסימני ה airplay חזרו כמו בקסם.וה atv עובד נפלא. הבעיה היחידה היא שהקליטה ברחבי הבית היא פחות טובה וזו הסיבה שלמעשה בשבילה החלפתי ל tp link
אשמח אם מישהו ימצא פתרון לבעיה.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #7 

אני עובד עם אפל TV בסלון וראוטר של בזק (D-Link) בחדר העבודה.

רמת שביעות הרצון שלי בהחלט גבוהה - אני משתמש בעיקר ב- Mirroring לגלישה דרך המכשירים (אייפון ואייפד) על מסך הטלוויזיה, מעט משחקים ואפליקציות - אבל השימוש העיקרי הוא בהזרמת סרטים וסדרות באמצעות Air Video HD (אפליקציה מדהימה...).

אני יכול לעדכן שלפני מספר חודשים רציתי לשפר את ביצועי הרשת האלחוטית בכל אזורי הבית אז הוספתי ראוטר של אפל - AirPort Extreme - (החדש) באיזור הסלון והביצועים מדהימים.

לגבי ההגדרות, אני עובד עם הראוטר החדש על Bridge Mode (משאיר את הראוטינג לראוטר הראשי של בזק), פרטי הרשת (שם וסיסמא) זהים לחלוטין ולכן אין התנגשות.

אני לא גיימר רציני, כך שזה פחות מטריד אותי, אבל אני כן יכול להעיד שכשמריצים ב- Mirroring משחקים קצת יותר אינטנסיביים או תובעניים מדי פעם יכולים להיתקל בלאגים - אני הצלחתי להשלים כמה מירוצים - אך אני בהחלט יכול להבין את מי שזה מציק לו.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #8 

דרך אגב, לגבי התקן של 5Ghz לדעתי הוא כבר אושר לעבודה בארץ - אם אינני טועה הראוטר החדש של בזק "Super Wi-Fi" תומך ב- Dual Band ועובד על 2.4 ו- 5.0 (בדומה לראוטר של אפל...).

תראה פה:

[left]
http://www.super-wifi.co.il/?source=bez ... -wifi-main
[/left]

גם בשרשור הזה:

[left]
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
[/left]

שלח תגובה

חזור אל “אפל - iPhone / iPad”