כרטיס טלוויזיה - רק לראות טלוויזיה
הי,
החלטתי שאני רוצה להעיף את הכבלים אבל בגלל שיש לי מסך פלאסמה נטול טיונר ואין לי וידאו אני צריך דרך כלשהי לקלוט שידורי טלוויזיה מהאוויר (ערוצים 1 ו 2).
המחשב שלי מחובר קבוע למסך (ועובד כל הזמן) ככה שכל מה שאני צריך זה כרטיס שישמש כטיונר.
דרישות:
1. המחשב קצת ישן אז אני רוצה שהעיבוד יעשה כולו על ידי הכרטיס ולא בתוכנה.
2. תמיכה גם בשידורים דיגיטאליים (קצת לחשוב קדימה).
3. מחיר.
אשמח לקבל המלצות על כרטיס שיעשה את העבודה וכמו כן להבין איך בדיוק רואים - האם אני מפעיל נגן כלשהו שמקבל stream מהכרטיס ומוצג full screen על המסך או שהוא משתלט על היציאה ומקרין ישירות את התוכן?
אם זה כבר הוסבר בעבר אני אשמח לקבל הפניה למקום המתאים פשוט טבעתי בכמות החומר והקישורים שיש כאן.
החלטתי שאני רוצה להעיף את הכבלים אבל בגלל שיש לי מסך פלאסמה נטול טיונר ואין לי וידאו אני צריך דרך כלשהי לקלוט שידורי טלוויזיה מהאוויר (ערוצים 1 ו 2).
המחשב שלי מחובר קבוע למסך (ועובד כל הזמן) ככה שכל מה שאני צריך זה כרטיס שישמש כטיונר.
דרישות:
1. המחשב קצת ישן אז אני רוצה שהעיבוד יעשה כולו על ידי הכרטיס ולא בתוכנה.
2. תמיכה גם בשידורים דיגיטאליים (קצת לחשוב קדימה).
3. מחיר.
אשמח לקבל המלצות על כרטיס שיעשה את העבודה וכמו כן להבין איך בדיוק רואים - האם אני מפעיל נגן כלשהו שמקבל stream מהכרטיס ומוצג full screen על המסך או שהוא משתלט על היציאה ומקרין ישירות את התוכן?
אם זה כבר הוסבר בעבר אני אשמח לקבל הפניה למקום המתאים פשוט טבעתי בכמות החומר והקישורים שיש כאן.
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2083
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
חפש בלוחות המשומשים או אפילו בלוחות אפילו בלוחות האלטע-זעאכן (יש כמה כאלה) מכשיר וידאו עם מכניזם מקולקל ואלקטרוניקה תקינה.
עם ירידת רמת האמינות של המכשירים הללו, כמעט כולם מתקלקלים תוך כמה שנים ולא צריכה להיות בעיה להשיג מכשיר כזה.
אני תרמתי מכשיר כזה לאחד מחברי הפורום שביקש.
עם ירידת רמת האמינות של המכשירים הללו, כמעט כולם מתקלקלים תוך כמה שנים ולא צריכה להיות בעיה להשיג מכשיר כזה.
אני תרמתי מכשיר כזה לאחד מחברי הפורום שביקש.
שידורים דיגיטליים דרך האוויר? ועוד בערוץ 1 ו-2? זה לא "לחשוב קצת קדימה", זה "לפנטז" 
לגבי מה שאמר aloni, לדעתי אין פה הרבה "התעסקות", פשוט שמים כרטיס, מחברים אותו לאנטנה, נותנים לו למצוא את הערוצים הנקלטים באופן אוטומטי, ואתה רואה את השידור דרך נגן שמגיע עם הכרטיס. מה שכן, אני חושב שאפילו כרטיס בסיסי כמו hauppage 150 עולה יותר ממכשיר וידאו, ויכול להיות שדרך וידאו האיכות תהיה אפילו יותר טובה (תלוי בסוג ואיכות החיבורים)
לגבי מה שאמר aloni, לדעתי אין פה הרבה "התעסקות", פשוט שמים כרטיס, מחברים אותו לאנטנה, נותנים לו למצוא את הערוצים הנקלטים באופן אוטומטי, ואתה רואה את השידור דרך נגן שמגיע עם הכרטיס. מה שכן, אני חושב שאפילו כרטיס בסיסי כמו hauppage 150 עולה יותר ממכשיר וידאו, ויכול להיות שדרך וידאו האיכות תהיה אפילו יותר טובה (תלוי בסוג ואיכות החיבורים)
- kolokito
- חבר ותיק

- תגובות: 1945
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
אם כל מה שאתה מחפש זה לקלוט 1+2, יש לך כמה אופציות- נסה באתרי המכירות, יש כמה כרטיסים שנמכרים באיזור ה200 ש"ח
אין טעם שתשקיע 500++ בPVR. אני משתמש בכרטיס ישן מאוד (משנת 98, שגם אז לא עלה הרבה ולא היה מהמתקדמים) שחיברתי לממיר של הכבלים והוא עושה את העבודה מצויין.
מה שכן- יכול להיות שתהיה לך בעיה לקלוט שידורים "מהאוויר" בלי אנטנה... וזה חבל
אין טעם שתשקיע 500++ בPVR. אני משתמש בכרטיס ישן מאוד (משנת 98, שגם אז לא עלה הרבה ולא היה מהמתקדמים) שחיברתי לממיר של הכבלים והוא עושה את העבודה מצויין.
מה שכן- יכול להיות שתהיה לך בעיה לקלוט שידורים "מהאוויר" בלי אנטנה... וזה חבל
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
אני חושב שכדאי לך לרדת מהרעיון של כרטיס מכמה סיבות:
1. דורש מחשב פעיל, ואם במקרה ינחת עליך blue screen בדיוק כשאתה צופה בתוכנית האהובה עליך זה לא נעים
2. רוב הכרטיסים ה- "דראק" יתנו לך איכות תמונה גרועה
3. רוב התוכנות שמגיעות עם הכרטיסים האלו מכוערות ולא נוחות
4. מחשב חלש יכול רק לגרוע מכל הסיפור הזה (אפילו אם תקנה PVR 150)
5. המחיר כנראה יצא יקר יותר
בקיצור, מה רע בוידאו? אפשר לקנות חדש במחיר של PVR היום או למצוא משומש איכותי (תקין) או בפחות לקחת אחד מקולקל שרק עובד בו הטיונר (כמו שהציע udif בחוכמה רבה). לא נראה לך להציג אותו? תחביא אותו מאחורי המזנון או הטלויזיה או השד יודע.
1. דורש מחשב פעיל, ואם במקרה ינחת עליך blue screen בדיוק כשאתה צופה בתוכנית האהובה עליך זה לא נעים
2. רוב הכרטיסים ה- "דראק" יתנו לך איכות תמונה גרועה
3. רוב התוכנות שמגיעות עם הכרטיסים האלו מכוערות ולא נוחות
4. מחשב חלש יכול רק לגרוע מכל הסיפור הזה (אפילו אם תקנה PVR 150)
5. המחיר כנראה יצא יקר יותר
בקיצור, מה רע בוידאו? אפשר לקנות חדש במחיר של PVR היום או למצוא משומש איכותי (תקין) או בפחות לקחת אחד מקולקל שרק עובד בו הטיונר (כמו שהציע udif בחוכמה רבה). לא נראה לך להציג אותו? תחביא אותו מאחורי המזנון או הטלויזיה או השד יודע.
HiFiMusic IL
200 ש"ח וגם דיגיטלי? נסחפת. בקרוב יצאו כרטיסי טלויזיה מבוססי צ'יפ חדש של ATI - Theater 560 שאמורים לתת תמונה מצוינת וגם לכלול מקלט DVB-T (באירופה, או ATSC בארה"ב). אבל הם יעלו כ600 ש"ח.
בכל מקרה, איכות התמונה שמוציאים רוב הכרטיסים האלה - לא מבריקה (+ הפרעות מהשראה וכו'). חפש אפילו וידאו מקולקל, הטיונר שלו יתן לך תוצאה יותר טובה.
בכל מקרה, איכות התמונה שמוציאים רוב הכרטיסים האלה - לא מבריקה (+ הפרעות מהשראה וכו'). חפש אפילו וידאו מקולקל, הטיונר שלו יתן לך תוצאה יותר טובה.