yes מייקרת עוד ערוצים בתשלום
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
אנשים משלמים, אז למה לא.
יאללה חגיגה, הם ראו שממשלת ישראל מוסיפה ומעלה את הנטל על התושבים ולמרות מחאות קטנות פה ושם הרוב בולעים את הגלולה ומשלמים בשקט.
יס ראו כי טוב ואמרו למה לא אצלנו.
יאללה חגיגה, הם ראו שממשלת ישראל מוסיפה ומעלה את הנטל על התושבים ולמרות מחאות קטנות פה ושם הרוב בולעים את הגלולה ומשלמים בשקט.
יס ראו כי טוב ואמרו למה לא אצלנו.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
asaf23
המחירים יקרים בגלל אנשים כמוך, צועק שהממשלה אשמה מאחורי מסך ומקלדת במקום לעשות מרד צרכנים כמו שצריך.
קל להאשים אחרים.
המחירים יקרים בגלל אנשים כמוך, צועק שהממשלה אשמה מאחורי מסך ומקלדת במקום לעשות מרד צרכנים כמו שצריך.
קל להאשים אחרים.
לי יש צלחת פרטית.ariel-ro כתב:asaf23
קל להאשים אחרים....
וכן, זו אשמת הממשלה. בהולנד יש 6 חברות. וחבילה צרה ב-DTT. וגם ערוצי חינם.
inonr אתה יכול לחבר לצלחת פרטית כמה טלווזיות שאתה רוצה. הבעיה היא שלא כמו הצלחת של יס שאליה מחובר כבל אחד אותו אפשר לפצל בבית, בצלחת פרטית חייבים להוציא כבל אחד לכל נקודה בבית, זאת אומרת שאם יש לך 3 טלוויזיות בבית, אתה חייב להוציא 3 כבלים החוצה לצלחת.
נערך לאחרונה על ידי Elad8 ב 19/04/2012 19:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
אלעד
אין עניין גדול של חסכון ,יותר של תועלת .
אני מתכוון שאם יש לכם ילדים והם מנצלים את השעות להנות מטלוויזייה כמו שאתם עשיתם אז זה שווה ,
אם אתם זוג עובד קשה או לומד ואתם צופים שעתיים ביום ,חבל על הכסף באמת שאפשר להסתדר
בלי בלי כבלים \לוויין אפשר להסתפק בערוצים 1,2,10,23,24,33,99 ועוד כמה בעתיד ...
אני מתכוון שאם יש לכם ילדים והם מנצלים את השעות להנות מטלוויזייה כמו שאתם עשיתם אז זה שווה ,
אם אתם זוג עובד קשה או לומד ואתם צופים שעתיים ביום ,חבל על הכסף באמת שאפשר להסתדר
בלי בלי כבלים \לוויין אפשר להסתפק בערוצים 1,2,10,23,24,33,99 ועוד כמה בעתיד ...