כבל USB 1.1/2.0/3.0
אני מבין שמכשירים מדור USB ישן לא יתמכו בדור US מתקדם, אך אחורה יש תמיכה (bacward compatible).
האם הדבר נכון גם לגבי הכבלים עצמם? כלומר כבל שיצא למשל עם מכשיר מדור 1.1 לא יכול לעבוד או לספק את המהירות בחיבוד של מכשירים מדור 2.0 או שהכל תלוי בחומרה במכשיר עצמו?
האם הדבר נכון גם לגבי הכבלים עצמם? כלומר כבל שיצא למשל עם מכשיר מדור 1.1 לא יכול לעבוד או לספק את המהירות בחיבוד של מכשירים מדור 2.0 או שהכל תלוי בחומרה במכשיר עצמו?
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
מבחינת תמיכה אחורה אם אתה מחבר מכשיר עם USB3.0 לחיבור USB2.0 אז הביצועים פשוט יוגבלו למה שהUSB2.0 יכול לספק כי הלוח אם לא תומך ביותר .. זה מה שאני יודע.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
את זה אני מבין - השאלה שלי היא האם הכבלים עצמם גם רגישים לזה...
כלומר, נני שאניח מחבר כונן חיצוני 3.0 למחשב שגם לו יש כרטיס USB 3.0. האם יש חשיבות לאיזה כבל אני משתמש כך שגם הכבל חייב להיות 3.0 או שאין כזה דבר והכבל יכול להיות ישן יותר כי הכבלים עצמם "אדישים" ורק היציאות והכניסות על גבי המכשור עצמו הן אלה שחשובות מבחינת יכולת תמיכה
כלומר, נני שאניח מחבר כונן חיצוני 3.0 למחשב שגם לו יש כרטיס USB 3.0. האם יש חשיבות לאיזה כבל אני משתמש כך שגם הכבל חייב להיות 3.0 או שאין כזה דבר והכבל יכול להיות ישן יותר כי הכבלים עצמם "אדישים" ורק היציאות והכניסות על גבי המכשור עצמו הן אלה שחשובות מבחינת יכולת תמיכה