צביעת רמקולים?
לפני מספר שנים, בעת שצבע הדובדבן שלט קניתי רמקולים של JBL בצבע זה - 2 רצפתיים (ר' תמונה מצ"ב) וסנטר. האחוריים כבר נקנו בצבע שחור, אך לחגיגית הדובדבן הצטרף גם סאב 12" של VELODYNE.
האם אפשר לצבוע את הרמקולים (רק את הדפנות כמובן...) לצבע אחר (במקרה שלי שחור/וונגה) מבלי לפגוע בהם?
האם אפשר לצבוע את הרמקולים (רק את הדפנות כמובן...) לצבע אחר (במקרה שלי שחור/וונגה) מבלי לפגוע בהם?
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9065
- נתן תודות: 1584 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
לצבוע לא הייתי צובע אבל טפט בדוגמא מתאימה הייתי מדביק.
אם אתה מתעקש לצבוע אז הייתי בוחר באפשרות של ריסוס 2-3 שכבות בצבע חום כהה מאוד כך שעדיין דוגמאת העץ תישמר ותיראה.
אפשרות יותר קלה בלי עבודה פיזית היא להחליף / לשדרג לרמקול בצבע שחור אבל אז אתה נכנס לפינות של איזה דגם / תקציב וכו'...
אם אתה מתעקש לצבוע אז הייתי בוחר באפשרות של ריסוס 2-3 שכבות בצבע חום כהה מאוד כך שעדיין דוגמאת העץ תישמר ותיראה.
אפשרות יותר קלה בלי עבודה פיזית היא להחליף / לשדרג לרמקול בצבע שחור אבל אז אתה נכנס לפינות של איזה דגם / תקציב וכו'...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
שתי אופציות:
1. תנסה צביעה באומגה אודיו בחולון. יש סיכוי שתקבל מחיר הגיוני למדיי (פחות ממחיר של זוג חדש).
2. טפט 3M DiNoc.
http://solutions.3m.com/wps/portal/3M/e ... JMDLXHJ8gl
אפשר למצוא באיביי. שים לא לא לקנות חיקויים סיניים זולים.
1. תנסה צביעה באומגה אודיו בחולון. יש סיכוי שתקבל מחיר הגיוני למדיי (פחות ממחיר של זוג חדש).
2. טפט 3M DiNoc.
http://solutions.3m.com/wps/portal/3M/e ... JMDLXHJ8gl
אפשר למצוא באיביי. שים לא לא לקנות חיקויים סיניים זולים.
מניסיון אישי בביצוע עם רמקול של חבר,
עבודה עם פורניר עדיפה על צביעה בשביל לקבל גוון וטקסטורה.
במחיר לא גבוה מידי, כמה מאות שקלים לפורניר שיספיק ככול הניראה, תלוי בשטח המצתבר.
לאחר הדבקה עדיין ידרש שיוף וצביעה.
עבורי תוצאה מדהימה שתעלה על הקיים.
עבודה עם פורניר עדיפה על צביעה בשביל לקבל גוון וטקסטורה.
במחיר לא גבוה מידי, כמה מאות שקלים לפורניר שיספיק ככול הניראה, תלוי בשטח המצתבר.
לאחר הדבקה עדיין ידרש שיוף וצביעה.
עבורי תוצאה מדהימה שתעלה על הקיים.