שרשור תגובות: סדרת הרסיברים החדשה של Pioneer לשנת 2012

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46451
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5088 פעמים

שליחה #1 

למאמר: סדרת הרסיברים החדשה של Pioneer לשנת 2012

תמונה
חברת Pioneer הציגה מספר קטעי וידאו אשר מציגים את ליין הרסיברים VSX שלה לשנת 2012.

ych
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 176
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #2 

אני קצת סוטה מהנושא אבל אני חייב לציין שאני כבר מאסתי בפרזנטורים בתשלום שמקריאים טקסט שהכינו להם.

זה לא ספציפי לפיוניר כי הרוב עושים את אותו דבר, אבל את מקטעי קידום המכירות להדיוטים שיכינו עבור מוצרי הקולנוע הביתי המשולב בגרושים ואם רוצים לשווק מוצר שהחברה רוצה שיקחו אותו ברצינות אז שיציגו אותו בהתאם.

סיכום בהשראת הבלונדה:
"אני יכול לדבר עוד הרבה על ההשראה המזוייפת שמציגים לנו והסיסמאות המוכתבות, אבל מה שחשוב שתבינו שאני אומר זאת בחיוך רחב אחרי שדפקתי פן ויישרתי גבות".

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #3 

ych,
ברור שבקטעי וידאו שיווקים כאלו הטקסט יהיה כתוב מראש ומוקרא על ידי נציג נעים לעין. היית מעדיף בחור כרסתן שיגמגם? זה יוסיף אמינות?

VirtualLevel
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 74
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

יש מחירים למוצרים? או בסביבות ... 8O

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365
נתן תודות: 992 פעמים
קיבל תודות: 1222 פעמים

שליחה #5 

VirtualLevel כתב:יש מחירים למוצרים? או בסביבות ... 8O
...
"בסביבות" הדגמים המוחלפים המקבילים.

ych
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

ziv_r כתב:ych,
ברור שבקטעי וידאו שיווקים כאלו הטקסט יהיה כתוב מראש ומוקרא על ידי נציג נעים לעין. היית מעדיף בחור כרסתן שיגמגם? זה יוסיף אמינות?
...
כרסתן מגמגם זה לא ברירית מחדל.

אצל אפל המסר המילולי הוא באותה רמה, אבל הדוברים הוא סמנכ"ל השיווק, ראש צוות הפיתוח והמעצב הראשי. גם אם בא לי להקיא על המוצרים שלהם, אני יכול לראות שהחברה שרופה על המוצרים שלה ומאמינה במסר של עצמה וזה בפני עצמו גם מסר.

בקידום מכירות ע" דוגמן, לא עובר שום מסר מטעם החברה ואם הוא שחקן גרוע אז גם התלהבות מהמוצר לא קיימת. יכול להווצר אפילו מסר הפוך.

1. לחברות רציניות יש אנשי שיווק ודוברים (ודוברות) שהם עילוי במצגות - לתערוכות וכד'.
2. הכוונה שלי היתה למצוא דובר שאפשר להאמין שהוא גם מבין את המילים שהוא מוציא מהפה.
3. הדובר צריך ליצור קצת הזדהות ע"י קהל היעד כדי לשדר אמינות.
4. הבלונדה הזו לא נתפסת כצרכן מייצג של המוצר וגם לא מעבירה את הרושם שהיא עובדת בחברה.

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #7 

לעניין המוצרים עצמם נראה שפיוניר קצת נרדמו לעומת הסדרה החדשה של אונקיו , לדוגמא , באונקיו ה 515 שמקביל ל 822 של פיוניר יש שתי יציאות hdmi לעומת 1 בפיוניר , אופציה שדי חשובה בשבילי .

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #8 

ych,
חברת Apple לא קשורה לנושא ואם כבר העלת אותה בתור דוגמה כלשהי, אני לא ראיתי שהיא מציגה בעלי תפקיד בקטעי הוידאו השיווקים שהיא מעלה לערוץ ה- YouTube שלה כפי שאתה טוען. בנוסף לכך, זה ברור כי בקטעים הללו המלל קבוע והוכתב מראש ולכן, לי למשל לא משנה כלל מי מקריא לי את הנתונים מהדף. חברת Pionner חושבת בצורה דומה ונדמה שכך גם שאר חברות הרסיברים ובכלל רוב הסרטונים השיווקים בתחום ה- CE נעשים על ידי אנשי פרזנטציה ולא אנשים מתוך החברה.
בכל אופן, אני מבקש שנחזור לנושא המקורי של השרשור ולא אם הקריין הוא בלונדיני או לא :)

ych
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

ziv_r כתב:ych,
חברת Apple לא קשורה לנושא ואם כבר העלת אותה בתור דוגמה כלשהי, אני לא ראיתי שהיא מציגה בעלי תפקיד בקטעי הוידאו השיווקים שהיא מעלה לערוץ ה- YouTube שלה כפי שאתה טוען. בנוסף לכך, זה ברור כי בקטעים הללו המלל קבוע והוכתב מראש ולכן, לי למשל לא משנה כלל מי מקריא לי את הנתונים מהדף. חברת Pionner חושבת בצורה דומה ונדמה שכך גם שאר חברות הרסיברים ובכלל רוב הסרטונים השיווקים בתחום ה- CE נעשים על ידי אנשי פרזנטציה ולא אנשים מתוך החברה.
בכל אופן, אני מבקש שנחזור לנושא המקורי של השרשור ולא אם הקריין הוא בלונדיני או לא :)
...
סבבה (Y)
סתם קיטרתי - אני ישראלי :wink:

afiul
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 329
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #10 

אני מבין נכון שלדגם הנמוך ביותר "421" אין דור המשך...?

clubnet
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5246
שם מלא: clubnet
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 189 פעמים

שליחה #11 

מה עלות הרסיבר זיו?

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9621
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 354 פעמים

שליחה #12 

סדרת הVSX הינה הסדרה הנחותה בליינים של פיוניר
ולכן היא לא מעוררת בי גלים כלשהם....עם כל הפיצוורים שלהם....
נראה מה קורה עם סדרת הSC שלהם.... 8)

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #13 

ADICT,
לא "נחותה", אלא דרגת כניסה.

clubnet,
ברגע שהיבואן יעביר את המחירים, אני מבטיח לפרסם.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365
נתן תודות: 992 פעמים
קיבל תודות: 1222 פעמים

שליחה #14 

lironk כתב:לעניין המוצרים עצמם נראה שפיוניר קצת נרדמו לעומת הסדרה החדשה של אונקיו , לדוגמא , באונקיו ה 515 שמקביל ל 822 של פיוניר יש שתי יציאות hdmi לעומת 1 בפיוניר , אופציה שדי חשובה בשבילי .
...
צודק. לפחות ברסיבר הגבוה ביותר בסידרת VSX ראוי שתהיה יציאת HDMI שנייה.
אבל יש יציאות ל 2 סאבים...זו גם התקדמות (Y)

nirmv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1417
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 115 פעמים

שליחה #15 

האם סוף סוף יהיה OSD נורמלי על גבי hdmi ?

Sagims
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1386
נתן תודות: 267 פעמים
קיבל תודות: 98 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #16 

nirmv כתב:האם סוף סוף יהיה OSD נורמלי על גבי hdmi ?
...
שאלת השאלות ... :wink:

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #17 

טלHD כתב:
lironk כתב:לעניין המוצרים עצמם נראה שפיוניר קצת נרדמו לעומת הסדרה החדשה של אונקיו , לדוגמא , באונקיו ה 515 שמקביל ל 822 של פיוניר יש שתי יציאות hdmi לעומת 1 בפיוניר , אופציה שדי חשובה בשבילי .
...
צודק. לפחות ברסיבר הגבוה ביותר בסידרת VSX ראוי שתהיה יציאת HDMI שנייה.
אבל יש יציאות ל 2 סאבים...זו גם התקדמות (Y)
...
לא נעים לי להוציא את פיוניר קטנים, אבל אונקיו הציגו יציאות לשני סאבים כבר ב-607, דהיינו לפני 3 שנים בערך..! :roll:

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #18 

ych כתב:אני קצת סוטה מהנושא אבל אני חייב לציין שאני כבר מאסתי בפרזנטורים בתשלום שמקריאים טקסט שהכינו להם.

זה לא ספציפי לפיוניר כי הרוב עושים את אותו דבר, אבל את מקטעי קידום המכירות להדיוטים שיכינו עבור מוצרי הקולנוע הביתי המשולב בגרושים ואם רוצים לשווק מוצר שהחברה רוצה שיקחו אותו ברצינות אז שיציגו אותו בהתאם.

סיכום בהשראת הבלונדה:
"אני יכול לדבר עוד הרבה על ההשראה המזוייפת שמציגים לנו והסיסמאות המוכתבות, אבל מה שחשוב שתבינו שאני אומר זאת בחיוך רחב אחרי שדפקתי פן ויישרתי גבות".
...
הדבר הראשון שעבר לי בראש כשהפעלתי את הסרטון זה "אוףף.. איפה הכפתור שמוחק לה את החיוך והקול המעצבן הזה..?!?" אחרי שחזרתי למציאות והבנתי שאני לא יכול לעשות את זה, פשוט סגרתי את הסרטון וויתרתי על התענוג.
אז אני שרוט? מגזים? ייתכן, אבל זו עדיין לא צורה להציג מוצר לקהל שהוא מיועד אליו.

אחרי שזה נאמר, זה לא אומר כלום ולא במעט על המוצרים המעולים של פיוניר.
אני בהחלט שוקל עוד מעט לרכוש לי רסיבר נורמאלי וסט רמקולים והם יהיו ללא ספק בין המותגים
שאבדוק לפני הקניה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

מוקי27
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 630
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #19 

afiul כתב:אני מבין נכון שלדגם הנמוך ביותר "421" אין דור המשך...?
...
אני מאמין שיש.
ממש שזכור לי, ה421 הופיע באתר האירופאי של החברה, אבל לא באתר האמריקאי. בטח יהיה אותו הדבר עם "היורש".

SONYES
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3055
נתן תודות: 560 פעמים
קיבל תודות: 269 פעמים

פיוניר כזה חייב להיות מעולה -למחיר שלו

שליחה #20 

שלום לכם

כבעלים של ציוד הטופ של פיוניר גם בהגברה וגם בבלורי

יפה לראות כי טכנולוגיה שיש ברסיברים הגדולים 83/85 יורדת למטה פרט להגברה יש עוד כמה פיצרים הזהים בשם אך אני שואל האם אותם פיצרים זהים באיכות ויכולת ????
כנאה שלא -כי אחרת מי היה קונה את 83/85/86 ????

ההצגה עדיף היה עי קריין כמו סרטים קודמיים

יפה מצד פיוניר אך הסרטון הזה נערך עי פיוניר ארהב וחלק מהאפשריות אינטרנט חסמות לנו

בקיצור היום זה כבר שאלה של טעם כל אחד מעדיף את הציוד שלו על פני האחר ך אין זה אומר כי הוא טוב יותר שווה יותר או פחות
בעתיד הקרוב נראה
רסיברים עם סטרימרים קומפלט +כל האפשריות שליטה מהלפטופ
עם הגברה חזקה במיוחד !!!!
ברסיברים העל נראה יותר מ-11.2 ערוצים כלומר 14.2 או יותר

כדי ליצור אולם קולנוע מושלם של 14.2 או יותר ערוצים עם טכנולוגיה של סוני SDDS זה מתחיל עם הרסיבר שלהם 5700ES

חוייה

בברכה

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”