חברת Pioneer הציגה מספר קטעי וידאו אשר מציגים את ליין הרסיברים VSX שלה לשנת 2012.

"בסביבות" הדגמים המוחלפים המקבילים.VirtualLevel כתב:יש מחירים למוצרים? או בסביבות ......
כרסתן מגמגם זה לא ברירית מחדל.ziv_r כתב:ych,
ברור שבקטעי וידאו שיווקים כאלו הטקסט יהיה כתוב מראש ומוקרא על ידי נציג נעים לעין. היית מעדיף בחור כרסתן שיגמגם? זה יוסיף אמינות?...

סבבהziv_r כתב:ych,
חברת Apple לא קשורה לנושא ואם כבר העלת אותה בתור דוגמה כלשהי, אני לא ראיתי שהיא מציגה בעלי תפקיד בקטעי הוידאו השיווקים שהיא מעלה לערוץ ה- YouTube שלה כפי שאתה טוען. בנוסף לכך, זה ברור כי בקטעים הללו המלל קבוע והוכתב מראש ולכן, לי למשל לא משנה כלל מי מקריא לי את הנתונים מהדף. חברת Pionner חושבת בצורה דומה ונדמה שכך גם שאר חברות הרסיברים ובכלל רוב הסרטונים השיווקים בתחום ה- CE נעשים על ידי אנשי פרזנטציה ולא אנשים מתוך החברה.
בכל אופן, אני מבקש שנחזור לנושא המקורי של השרשור ולא אם הקריין הוא בלונדיני או לא...

צודק. לפחות ברסיבר הגבוה ביותר בסידרת VSX ראוי שתהיה יציאת HDMI שנייה.lironk כתב:לעניין המוצרים עצמם נראה שפיוניר קצת נרדמו לעומת הסדרה החדשה של אונקיו , לדוגמא , באונקיו ה 515 שמקביל ל 822 של פיוניר יש שתי יציאות hdmi לעומת 1 בפיוניר , אופציה שדי חשובה בשבילי ....

לא נעים לי להוציא את פיוניר קטנים, אבל אונקיו הציגו יציאות לשני סאבים כבר ב-607, דהיינו לפני 3 שנים בערך..!טלHD כתב:צודק. לפחות ברסיבר הגבוה ביותר בסידרת VSX ראוי שתהיה יציאת HDMI שנייה.lironk כתב:לעניין המוצרים עצמם נראה שפיוניר קצת נרדמו לעומת הסדרה החדשה של אונקיו , לדוגמא , באונקיו ה 515 שמקביל ל 822 של פיוניר יש שתי יציאות hdmi לעומת 1 בפיוניר , אופציה שדי חשובה בשבילי ....
אבל יש יציאות ל 2 סאבים...זו גם התקדמות...

הדבר הראשון שעבר לי בראש כשהפעלתי את הסרטון זה "אוףף.. איפה הכפתור שמוחק לה את החיוך והקול המעצבן הזה..?!?" אחרי שחזרתי למציאות והבנתי שאני לא יכול לעשות את זה, פשוט סגרתי את הסרטון וויתרתי על התענוג.ych כתב:אני קצת סוטה מהנושא אבל אני חייב לציין שאני כבר מאסתי בפרזנטורים בתשלום שמקריאים טקסט שהכינו להם.
זה לא ספציפי לפיוניר כי הרוב עושים את אותו דבר, אבל את מקטעי קידום המכירות להדיוטים שיכינו עבור מוצרי הקולנוע הביתי המשולב בגרושים ואם רוצים לשווק מוצר שהחברה רוצה שיקחו אותו ברצינות אז שיציגו אותו בהתאם.
סיכום בהשראת הבלונדה:
"אני יכול לדבר עוד הרבה על ההשראה המזוייפת שמציגים לנו והסיסמאות המוכתבות, אבל מה שחשוב שתבינו שאני אומר זאת בחיוך רחב אחרי שדפקתי פן ויישרתי גבות"....