אז תחילה אני אשמח אם מישהו יעזור לי ויענה בצורה מקצועית על השאלה הבאה
ברשותי מקרן מדגם BENQ W600+ עם חיבורי HDMI X2 ועוד יציאות מרובות פחות רלוונטי לשאלה
בנוסף אני רוצה לרכוש מערכת קולנוע ביתי פשוטה למדיי משהו כמו מערכת של פיוניר או סמסונג בטווח מחירים של עד 1400 שקל 5.1
שאלתי היא
לפי מה שראיתי למערכות שבדקתי בחנויות השונות לכולם היה חיבורים אחוריים לרמקולים עצמן וכמובן וחיבור HDMI אחד
איך אני מחבר בדיוק את הממיר למערכת ואת המערכת למקרן או לחלופין
עקרונית אני מחבר את המחשב והממיר ישירות למקרן כך שאני מחליף בין הערוצים בין HDMI1 ל HDMI 2 כגדי לצפות בתוכן
בהתחשב בחיבורים והקיימים במערכת איך אני יכול לשמוע במערכת קולנוע שאקנה ולראות במקרן ?
אשמח לתושבה מפורטת
שאלה | לגבי חיבור מערכת קולנוע ביתי למקרן .
-
shlomiooster
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 34
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
מערכות קומפלט כמו אלה שציינת כמעט אף פעם לא מאפשרות לחבר מקור סראונד חיצוני כדוגמת הממיר HD שלך...
יש רק דוגמה אחת שאני יכול לחשוב עליה של מערכת של סמסונג שיש לה כניסה דיגיטלית (אופטית) שמאפשרת העברת סראונד נורמלי, ולא רק חיבור סטריאו אנלוגי פשוט.
בתקציב הנתון עדיף משמעותית ללכת על מגבר פיוניר 421 ב-$200 בדיוטי פרי, וסט רמקולים 5.1 של פיוניר בעוד $200 גם כן בדיוטי פרי.
יש רק דוגמה אחת שאני יכול לחשוב עליה של מערכת של סמסונג שיש לה כניסה דיגיטלית (אופטית) שמאפשרת העברת סראונד נורמלי, ולא רק חיבור סטריאו אנלוגי פשוט.
בתקציב הנתון עדיף משמעותית ללכת על מגבר פיוניר 421 ב-$200 בדיוטי פרי, וסט רמקולים 5.1 של פיוניר בעוד $200 גם כן בדיוטי פרי.