כמה בעיות אחרי התקנת רום חדש
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73412
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
שלום חברים.
בשעה טובה התקנתי את הרום הבא:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1530179
ההתקנה עברה בהצלחה אבל נתקלתי בכמה קושיות:
1. אנשי הקשר. כולם מגובים בחשבון הג'ימייל שלי, אבל משום מה אחרי שהזנתי את החשבון למכשיר וסינכרנתי, הם לא מופיעים במכשיר ורשימת אנשי הקשר אצלי ריקה. כשאני נכנס לאנשי הקשר הוא מציע לי או לפתוח חשבון חדש, או להירשם לחשבון קיים או לייבא/לייצא אנשי קשר. הבעייה שבחירה בחשבון קיים מובילה אותי לאשף שמציע לי לבחור חשבון אקסנג' ולא את חשבון הג'ימייל שלי.
2. ישומים בסיסיים שחסרים. תחת ישומים חסרים דברים בסיסים ביותר כגון באר החיפוש של גוגל, המרקט(!) ועוד. את השאר אני יכול להוריד מהמרקט - אם הוא היה מופיע! אין אותו לא כאייקון תחת רשימת היישומים ולא כסמל בצד ימין של המסך כמו שהיה לי ברום הקודם.
יש למישהו מושג מה עושים?
בשעה טובה התקנתי את הרום הבא:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1530179
ההתקנה עברה בהצלחה אבל נתקלתי בכמה קושיות:
1. אנשי הקשר. כולם מגובים בחשבון הג'ימייל שלי, אבל משום מה אחרי שהזנתי את החשבון למכשיר וסינכרנתי, הם לא מופיעים במכשיר ורשימת אנשי הקשר אצלי ריקה. כשאני נכנס לאנשי הקשר הוא מציע לי או לפתוח חשבון חדש, או להירשם לחשבון קיים או לייבא/לייצא אנשי קשר. הבעייה שבחירה בחשבון קיים מובילה אותי לאשף שמציע לי לבחור חשבון אקסנג' ולא את חשבון הג'ימייל שלי.
2. ישומים בסיסיים שחסרים. תחת ישומים חסרים דברים בסיסים ביותר כגון באר החיפוש של גוגל, המרקט(!) ועוד. את השאר אני יכול להוריד מהמרקט - אם הוא היה מופיע! אין אותו לא כאייקון תחת רשימת היישומים ולא כסמל בצד ימין של המסך כמו שהיה לי ברום הקודם.
יש למישהו מושג מה עושים?
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
קודם כל אני שמח שבחרת בהיידרוג'ניקס. אתה צריך להוריד את GAPS שיתקין לך את האפליקציות החסרות ובינהין הGOOGLE PLAY
http://teamhydra.uk.to/?dir=&downloa...317-signed.zip
לאחר מכן תכנס לGOOGLE PLAY ומשם תרשם למשתמש קיים וזה כבר ישלים לך את פעולה של שיחזור אנשי הקשר.
בהצלחה.
http://teamhydra.uk.to/?dir=&downloa...317-signed.zip
לאחר מכן תכנס לGOOGLE PLAY ומשם תרשם למשתמש קיים וזה כבר ישלים לך את פעולה של שיחזור אנשי הקשר.
בהצלחה.
"על החתום...."
-
Huber
- חבר במועדון HT

בעייה חדשה, כשאני נכנס לרקוברי ובוחר INSTALL ZIP FROM SDCARD ולוחץ על כפתור הבית, כלום לא קורה. אני יכול לדפדף בין האופציות ברקוברי אבל לא להפעיל אותן. בעייה.
- Hertz33
- חבר ותיק

דבר ראשון אתה צריך לבחור "Install ZIP from internal SDCard". שנית הבחירה מבוצעת עם כפתור הכיבוי ולא כפתור הבית 
פשוט נתקלתי בעבר בקרנל עם תצורת כפתורים כזאת אז זה היה ידוע לי. בפעם הראשונה שזה קרה לי נלחצתי ומייד התקנתי קרנל אחר דרך אפליקציית CWM.
פשוט נתקלתי בעבר בקרנל עם תצורת כפתורים כזאת אז זה היה ידוע לי. בפעם הראשונה שזה קרה לי נלחצתי ומייד התקנתי קרנל אחר דרך אפליקציית CWM.
"על החתום...."
-
Huber
- חבר במועדון HT

Hertz33 -
לרגע חשבתי שמשהו השתבש. ברום הקודם הבחירה הייתה מתבצעת עם כפתור הבית, מוזר שזה השתנה. אני מתקין עכשיו ואעדכן.
לרגע חשבתי שמשהו השתבש. ברום הקודם הבחירה הייתה מתבצעת עם כפתור הבית, מוזר שזה השתנה. אני מתקין עכשיו ואעדכן.
-
Huber
- חבר במועדון HT

הכל שפיר. הזוי שרום לא מגיע עם האפליקציות הכי בסיסיות של המכשיר, לא?!
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אם אני לא טועה ,גוגל עשתה בעיות עם CM7 לדוג' והיוצר של הרום החליט לא לצרף אותם באופן מובנה ,כנראה שעוד אנשים החליטו לעשות את אותו הדבר .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
-
Huber
- חבר במועדון HT

העיקר שהכל הסתדר, אני כרגע מקנפג הכל, תהליך בפני עצמו. אם הכל יעבוד אני לא מתכוון להחליף רום עד שתצא גירסה חדשה של המערכת, נמאס לי מהפרוצדרות הללו. תודה 
-
Huber
- חבר במועדון HT

אם זו מערכת פתוחה ואלו לא ישומים בתשלום, ואם מלכתחילה היא לא נלחמת במפתחי הרומים, אפא ההיגיון?IamEzio כתב:אם אני לא טועה ,גוגל עשתה בעיות עם CM7 לדוג' והיוצר של הרום החליט לא לצרף אותם באופן מובנה ,כנראה שעוד אנשים החליטו לעשות את אותו הדבר ....
-
Huber
- חבר במועדון HT

טוב, עוד כמה בעיות שנתקלתי בהם במהלך היום:
1. הסיבוב האוטומטי של המסך לפעמים עובד ולפעמים לא.
2. המסך לא נכבה. הוא מתעמעם אבל לא נכבה והמכשיר לא נכנס למצב נעול.
יש למישהו רעיונות למה זה קורה?
1. הסיבוב האוטומטי של המסך לפעמים עובד ולפעמים לא.
2. המסך לא נכבה. הוא מתעמעם אבל לא נכבה והמכשיר לא נכנס למצב נעול.
יש למישהו רעיונות למה זה קורה?
- Hertz33
- חבר ותיק

אוקיי, ממש מוזר. אצלי הסיבוב האוטומטי עובד בסדר גמור. אפילו יותר אינטואטיבי מGB ששם הייתי צריך להתעות את המסך כלפי שזה יסתובב הוריזונטלית. בכל מקרה תתקין את זה: http://forum.xda-developers.com/showpos ... count=9399
זה MODPACK, התקנתי את זה יישר אחרי התקנת רום. להזיק זה לא יכול. לגבי כיבוי המסך בהגדרות מסך בSleep מה מוגדר לך? אצלי זה After 1 minute of inactivity. אולי אצלך זה מוגדר בטעות לחצי שעה?
זה MODPACK, התקנתי את זה יישר אחרי התקנת רום. להזיק זה לא יכול. לגבי כיבוי המסך בהגדרות מסך בSleep מה מוגדר לך? אצלי זה After 1 minute of inactivity. אולי אצלך זה מוגדר בטעות לחצי שעה?
"על החתום...."
-
Huber
- חבר במועדון HT

עידכון, את בעיית סיבוב המסך פתרתי ע"י קליברציה למכשיר (לג'ירוסקופ). את בעיית הכיבוי פתרתי ע"י שינוי הערך של זמם הכיבוי לזמן קצר יותר. לא יודע למה זה פתר את הבעייה, אבל היא נפתרה.
ה MODPACK שקישרת אליו, מה המטרה שלו?
ה MODPACK שקישרת אליו, מה המטרה שלו?