מצא את ההבדלים
-
dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
שלום חברים!
במובן מסויים אני כותב את ההודעה הזאת מתוך תסכול, אבל עדיין. רציתי לקנות מוצר מסויים, מצאתי אותו בארץ ומצאתי אותו ב-ebay. ואז נשאלה השאלה - מה ההבדל בינהם:
בארץ: http://www.gadgnet.co.il/baby-monitors/ ... or-f7.html
בחו"ל: http://www.ebay.com/itm/1-5-2-4GHz-Wire ... 2c6413654b
אז מה ההבדלים????
במובן מסויים אני כותב את ההודעה הזאת מתוך תסכול, אבל עדיין. רציתי לקנות מוצר מסויים, מצאתי אותו בארץ ומצאתי אותו ב-ebay. ואז נשאלה השאלה - מה ההבדל בינהם:
בארץ: http://www.gadgnet.co.il/baby-monitors/ ... or-f7.html
בחו"ל: http://www.ebay.com/itm/1-5-2-4GHz-Wire ... 2c6413654b
אז מה ההבדלים????
נערך לאחרונה על ידי dima_vy ב 18/04/2012 19:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
ההבדל הוא שהמוצר בארץ עולה כפליים, אבל אותו לפחות תוכל להשיג. המוצר בלינק של איביי אינו זמין (חפש נוספים...)
יש דוגמאות עם פער הרבה יותר גדול מפי 2....
יש דוגמאות עם פער הרבה יותר גדול מפי 2....
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
-
dima_vy
-
- חבר מכור קשה

המוצר לא זמין, כי הוא הוסר עקב טעות בתאור. תיקנתי בלינק אחר, עם אותו מוצר באותו מחיר. אז זה לא בעיה של אפשר להשיג או לא.. ממש לא...איינשטיין כתב:ההבדל הוא שהמוצר בארץ עולה כפליים, אבל אותו לפחות תוכל להשיג. המוצר בלינק של איביי אינו זמין (חפש נוספים...)
יש דוגמאות עם פער הרבה יותר גדול מפי 2.......
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
מה שהכי מדהים הוא שרוב הסיכויים שהמוצר שנמכר בארץ גם נקנה מ איביי...
חבר שלי קנה באחד מאתרי הקופונים דיסק און קי. לאחר שבועיים שהוא לא הגיע, התקשר לאתר ושאל לשלום המוצר. אמרו לו שהמוצר אני בדרך מהונג קונג, ואף נתנו לו מספר מעקב. מתברר שהוא שילם למישהו בארץ, שיעשה לו הזמנה באחד מהאתרים בהונג קונג, אולי דיל אקסטרים או משהו דומה, ועשו עליו גם סיבוב של כמה שקלים.
אני חושב שהדברים פה קצת לא מדוייקים
קניתי מכשיר כזה באיביי לפני שנה וחצי.המכשיר עבד 3 חודשים ואז המצלמה הפסיקה לעבוד.ניסיתי לפנות למוכר
באיביי אבל הסתבר לי שאיביי סגרו לו את החנות שבועיים לפני.אז פניתי לפיי-פאל ואמרתי להם שהבטיחו לי שנה אחריות.
פייפאל אמרו לי שאחרי 45 יום אין להם אפשרות לעזור לי.את המכשיר זרקתי לפח אבל בגלל שיש לי צורך בו החלטתי לרכוש
מכשיר דומה בישראל.לאחר חצי שנה גם מכשיר זה התקלקל אבל שפניתי למוכר בארץ הוא לקח אותו לתיקון במסגרת האחריות
ונתן לי לזמן התיקון מכשיר חלופי ללא עלות.
נכון שלפעמים המחיר הזול מאוד מפתה אבל לזמן ארוך זה לפעמים לא משתלם
קניתי מכשיר כזה באיביי לפני שנה וחצי.המכשיר עבד 3 חודשים ואז המצלמה הפסיקה לעבוד.ניסיתי לפנות למוכר
באיביי אבל הסתבר לי שאיביי סגרו לו את החנות שבועיים לפני.אז פניתי לפיי-פאל ואמרתי להם שהבטיחו לי שנה אחריות.
פייפאל אמרו לי שאחרי 45 יום אין להם אפשרות לעזור לי.את המכשיר זרקתי לפח אבל בגלל שיש לי צורך בו החלטתי לרכוש
מכשיר דומה בישראל.לאחר חצי שנה גם מכשיר זה התקלקל אבל שפניתי למוכר בארץ הוא לקח אותו לתיקון במסגרת האחריות
ונתן לי לזמן התיקון מכשיר חלופי ללא עלות.
נכון שלפעמים המחיר הזול מאוד מפתה אבל לזמן ארוך זה לפעמים לא משתלם
-
dima_vy
-
- חבר מכור קשה

מעניין, כשהמיקרוגל שלי התקלקל אף אחד לא חשב לתת לי מכשיר חילופי. כנראה לא בכל החנויות יש שירות כזה...
גם בארץ אפשר להתקל למצב בו נרכש מוצר, אך החנות נסגרת שנה אחרי זה. רכשתי אוטו ממגרש מכוניות בפ"ת, והמוכר התחייב אחרי 3 שנים לבצע עסקת טרייד-אין. כעבור 3 שנם באמת התחלתי לחשוב על אפשרות, וכשהגעתי למקום היה שם כבר חניון ובכלל לא מגרש בו רכשתי את האוטו... מה נעשה, המקום נסגר...
כך שאני אישית לא רואה הצדקה להכפלת מחיר עדיין... קצת יותר יקר, כמו שאמרתי קודם - כן, הכפלת מחיר - לא נראה לי.
אגב, איפה קנית בארץ את הבייבי מוניטור?
גם בארץ אפשר להתקל למצב בו נרכש מוצר, אך החנות נסגרת שנה אחרי זה. רכשתי אוטו ממגרש מכוניות בפ"ת, והמוכר התחייב אחרי 3 שנים לבצע עסקת טרייד-אין. כעבור 3 שנם באמת התחלתי לחשוב על אפשרות, וכשהגעתי למקום היה שם כבר חניון ובכלל לא מגרש בו רכשתי את האוטו... מה נעשה, המקום נסגר...
כך שאני אישית לא רואה הצדקה להכפלת מחיר עדיין... קצת יותר יקר, כמו שאמרתי קודם - כן, הכפלת מחיר - לא נראה לי.
אגב, איפה קנית בארץ את הבייבי מוניטור?
גם שהחנות לא נסגרת עדיין יש בעיה.קניתי באיביי נגן MP3 משוכלל ב-67$. הבטיחו לי שנה אחריות וכאשר לצערי הוא התקלקל שלחתי אותו לכתובת בסין שהמוכר נתן לי.שלחתי את המכשיר אבל הוא לא טרח אפילו לאסוף אותו מהדואר. המכשיר חזר אליי אחרי 4 חודשים עם מסך שבור.כאשר פניתי אליו שוב הוא אמר שהוא לא קיבל בכלל הודעה לאסוף אותי כאשר בדואר ישראל אמרו לי שהנמען סרב לקבל אותו.כאשר שאלתי מי נותן לי אחריות על המסך השבור כל צד הפנה את האחריות לצד השני והפח נהפך למקום המתאים ביותר.
אין ספק שיש מוצרים שעדיף לקנות באיביי כמו: מגיני מסך,כיסויים לטלפונים וכל מה שעד 10$. אבל אם קונים משהו אלקטרוני שדורש אחריות אמיתית עדיף לא להתעסק וזה מנסיון.
אין ספק שיש מוצרים שעדיף לקנות באיביי כמו: מגיני מסך,כיסויים לטלפונים וכל מה שעד 10$. אבל אם קונים משהו אלקטרוני שדורש אחריות אמיתית עדיף לא להתעסק וזה מנסיון.