עזרה בבניית קיר גבס צף
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אומנם יש כאן אנשים בעל יכולות אך עזרה מבעלי מקצוע לרוב תקבל בתשלום בלבד...
לא מאמין שיש כאן מישהו שיסביר לך כיצד להרכיב מסגרת מסלולים, כיצד למקם את הניצבים, כמה מרחק להשאיר בין לוח ללוח, כיצד להכניס את הבידוד, כיצד להעביר את החשמל וכו'...
תיצור קשר עם בעלי מקצוע לקבלת הצעת מחיר. לבד, אם אין לך ידע בכלל ואין לך את הכלים מתאימים, זה פרויקט מסוכן לביצוע...
לא מאמין שיש כאן מישהו שיסביר לך כיצד להרכיב מסגרת מסלולים, כיצד למקם את הניצבים, כמה מרחק להשאיר בין לוח ללוח, כיצד להכניס את הבידוד, כיצד להעביר את החשמל וכו'...
תיצור קשר עם בעלי מקצוע לקבלת הצעת מחיר. לבד, אם אין לך ידע בכלל ואין לך את הכלים מתאימים, זה פרויקט מסוכן לביצוע...
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
נו אז אם יש לך חוש טכני ובצעת כבר פרויקטים כאלו בעבר, מה אתה מחפש כאן?
תפעיל את החושים שלך ועל פי התמונות תנסה להבין. זה קל להכין למי שיש קצת ידע וכלי עבודה...
תכין מסגרת פנימית, מסגרת חיצונית, כל השאר שטויות...
תפעיל את החושים שלך ועל פי התמונות תנסה להבין. זה קל להכין למי שיש קצת ידע וכלי עבודה...
תכין מסגרת פנימית, מסגרת חיצונית, כל השאר שטויות...
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
- נתן תודות: 1587 פעמים
- קיבל תודות: 1355 פעמים
וואי, איזה דוגמאות יפות מאוד...
קצת קשה לרשום איך לבצע אבל בגדול אתה צריך לבנות הרבה מסגרות מרובעות / מלבניות ממסלולים וניצבים כאשר את כל המסגרות אתה מחבר אחת לשנייה כך שיוצא לך שלד בסוף כפי שמודגם כאן בתמונה השנייה. אתה צריך לקבע לקיר ולשים ברגים גם כפי שרשום באותה הודעה.
למקם את הגבס לקבע עם ברגים, שפכטל והרבה עבודת שיוף...
תריץ חיפוש בגוגל תמונות ותראה קונסטרוקציות לדוגמא.
חשוב כמובן כלים טובים, מברגת אימפקט נראה לי חובה.
כמובן אם אתה רוצה תאורה מסביב / חיווט לרמקולים / שקעים צריך לדאוג גם לתעלות מתאימות.
חשוב לתכנן את השלד בצורה מיטבית ע"מ שיחזיק את מסת המשקל של לוחות הגבס.
להערכתי מדובר ביומיים שלושה עבודה אם אתה עושה לבד ולא מתאבד על זה אבל כמובן זה תלוי בגודל של הקיר הצף ובמורכבות שלו (האם חלק / האם עם גומחות או נישות / נדרשות תעלות וכו').
בעוד כ- 4 חודשים לערך אני אמשיך את השרשור שלי עם תצלומים בכל שלב כך שאם תוכל להתאפק עד אז בטוח שיהיה לך קל יותר ליישום בשטח.
קצת קשה לרשום איך לבצע אבל בגדול אתה צריך לבנות הרבה מסגרות מרובעות / מלבניות ממסלולים וניצבים כאשר את כל המסגרות אתה מחבר אחת לשנייה כך שיוצא לך שלד בסוף כפי שמודגם כאן בתמונה השנייה. אתה צריך לקבע לקיר ולשים ברגים גם כפי שרשום באותה הודעה.
למקם את הגבס לקבע עם ברגים, שפכטל והרבה עבודת שיוף...
תריץ חיפוש בגוגל תמונות ותראה קונסטרוקציות לדוגמא.
חשוב כמובן כלים טובים, מברגת אימפקט נראה לי חובה.
כמובן אם אתה רוצה תאורה מסביב / חיווט לרמקולים / שקעים צריך לדאוג גם לתעלות מתאימות.
חשוב לתכנן את השלד בצורה מיטבית ע"מ שיחזיק את מסת המשקל של לוחות הגבס.
להערכתי מדובר ביומיים שלושה עבודה אם אתה עושה לבד ולא מתאבד על זה אבל כמובן זה תלוי בגודל של הקיר הצף ובמורכבות שלו (האם חלק / האם עם גומחות או נישות / נדרשות תעלות וכו').
בעוד כ- 4 חודשים לערך אני אמשיך את השרשור שלי עם תצלומים בכל שלב כך שאם תוכל להתאפק עד אז בטוח שיהיה לך קל יותר ליישום בשטח.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.