לא מצליח להוציא 5.0 מהמערכת הסבר בפנים.
-
GuardianBD
-
- חבר פעיל

- תגובות: 50
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם!
יש ברשותי מערכת המורכבת מ:
טלויזיה SAMSUNG C5000
DVD PIONEER + HDMI
2 רמקולים Homemade עם דרייברים של פיליפס וקרוסאובר של פיליפס.
סראונד של STORM
סנטר של STORM
רסיבר של KENWOOD KRF-V7030
ממיר של CUBEREVO 250HD OPTICAL + HDMI.
הממיר מחובר לרסיבר עם חיבור אופטי.
הטלויזיה מחוברת לממיר עם (HDMI (HDMI #2
הDVD מחובר עם HDMI לטלויזיה (HDMI #1)
הממיר מתאפיין בהצגת יכולות HD 1920x1080i עם אפשרות העברת סאונד 5.1.
לרסיבר יש חיבור OPTICAL X2 אחד MONITOR ואחד CD\DVD ב-CD\DVD מחובר הממיר
מוגדר DIGITAL IN AUTO ברסיבר.
כאשר משודר סרט ב-HD או מופע חי שמשודרים ב-5.1 ברסיבר אני מקבל רק 2.0 PROLOGIC או DOLBY.
אני חייב לציין שכעת הסאונד נשמע נפלא ואין תלונות אך חורה לי שאני לא מנצל את מלוא יכולות האודיו.
הDVD מחובר לרסיבר בחיבור אדום\לבן(DVD\CD ANALOG) יחובר בקומפוננט לאחר מכן.
הממיר בחיבור אופטי חולק את אותה היציאה CD\DVD רק בחיבור אופטי.
איפה פספסתי?
יש ברשותי מערכת המורכבת מ:
טלויזיה SAMSUNG C5000
DVD PIONEER + HDMI
2 רמקולים Homemade עם דרייברים של פיליפס וקרוסאובר של פיליפס.
סראונד של STORM
סנטר של STORM
רסיבר של KENWOOD KRF-V7030
ממיר של CUBEREVO 250HD OPTICAL + HDMI.
הממיר מחובר לרסיבר עם חיבור אופטי.
הטלויזיה מחוברת לממיר עם (HDMI (HDMI #2
הDVD מחובר עם HDMI לטלויזיה (HDMI #1)
הממיר מתאפיין בהצגת יכולות HD 1920x1080i עם אפשרות העברת סאונד 5.1.
לרסיבר יש חיבור OPTICAL X2 אחד MONITOR ואחד CD\DVD ב-CD\DVD מחובר הממיר
מוגדר DIGITAL IN AUTO ברסיבר.
כאשר משודר סרט ב-HD או מופע חי שמשודרים ב-5.1 ברסיבר אני מקבל רק 2.0 PROLOGIC או DOLBY.
אני חייב לציין שכעת הסאונד נשמע נפלא ואין תלונות אך חורה לי שאני לא מנצל את מלוא יכולות האודיו.
הDVD מחובר לרסיבר בחיבור אדום\לבן(DVD\CD ANALOG) יחובר בקומפוננט לאחר מכן.
הממיר בחיבור אופטי חולק את אותה היציאה CD\DVD רק בחיבור אופטי.
איפה פספסתי?
-
GuardianBD
-
- חבר פעיל

ושאלה נוספת..ה-DVD מחובר לטלויזיה ב-HDMI אם אני רוצה לראות סרט ולנצל 5.0 איך אבצע זאת עם הרסיבר.
שבוע טוב ומבורך לכולם!
שבוע טוב ומבורך לכולם!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לא מבין את החיבורים. למה לא לחבר את החיבור האופטי של ה-DVD ישר לרסיבר? מי צריך את הממיר?
-
GuardianBD
-
- חבר פעיל

תגובה ל-oferlaor
ל-DVD אין חיבור אופטי,יש לו רק HDMI וחיבורי קומפוננט לכן כרגע מחובר באדום\לבן לרסיבר.
והתמונה רק דרך HDMI.
לממיר יש HDMI וחיבור אופטי אבא שלי רוצה לשמוע דרך המערכת את שידורי הטלויזיה
ובזמן הקרנת סרטי HD לשמוע בסראונד (הרבה ערוצים מציעים זאת..) לכן הרסיבר מחובר באופטי
לממיר.
תגובה ל-MartinHSabag
בחיבור אופטי אי אפשר לקבל 5.1?
http://manual.kenwood.com/files/B60-4602-00.pdf
זו החוברת של הרסיבר..חברתי את ה-DVD בחיבור סטריאו כי לא מצאתי דרך לקבל ממנו 5.0 (בקרוב יהיה סאב אז כרגע x.1 זניח)
*רכשתי כבל קומפוננט בכדי לחבר אותו למערכת ולקבל 5.0 ולהשתמש בחיבור ה-HDMI רק לתמונה בטלויזיה אני די חדש בדברים הללו
תודה לכם על התגובה הזריזה
אשמח ללמוד עוד! ואם צריך אפרק הכל ואגדיר הכל מחדש 
ל-DVD אין חיבור אופטי,יש לו רק HDMI וחיבורי קומפוננט לכן כרגע מחובר באדום\לבן לרסיבר.
והתמונה רק דרך HDMI.
לממיר יש HDMI וחיבור אופטי אבא שלי רוצה לשמוע דרך המערכת את שידורי הטלויזיה
ובזמן הקרנת סרטי HD לשמוע בסראונד (הרבה ערוצים מציעים זאת..) לכן הרסיבר מחובר באופטי
לממיר.
תגובה ל-MartinHSabag
בחיבור אופטי אי אפשר לקבל 5.1?
http://manual.kenwood.com/files/B60-4602-00.pdf
זו החוברת של הרסיבר..חברתי את ה-DVD בחיבור סטריאו כי לא מצאתי דרך לקבל ממנו 5.0 (בקרוב יהיה סאב אז כרגע x.1 זניח)
*רכשתי כבל קומפוננט בכדי לחבר אותו למערכת ולקבל 5.0 ולהשתמש בחיבור ה-HDMI רק לתמונה בטלויזיה אני די חדש בדברים הללו
תודה לכם על התגובה הזריזה
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
טוב, קצת סדר:
1. חיבור קומפוננט - 3 חיבורים (כחול, אדום, ירוק) המיועדים לוידאו בלבד. אין קשר בינם לבין אודיו.
2. תחבר את ה DVD לרסיבר לכניסת האודיו הדיגיטלית הקואקסיאלית (כבל שנראה כמו כבל RCA, אבל עם עכבה של 75 ohm. מוגדר לעיתים בחנויות כ"כבל אודיו דיגיטלי" (כבל קצר סביר יעלה כ -30-50 ש"ח). ברוב ה DVD's של פיוניר שאני מכיר החיבור הזה קיים (לרוב כתום או שחור).
3. תחבר את הממיר בכבל האופטי, כמו שהוא מחובר עכשיו.
4. לגבי הטלויזיה, תשאיר את שני המכשירים מחוברים ב HDMI.
5. בשני המקורות (ממיר ו DVD), תגדיר HDMI Audio OFF (אלא אם אתה רוצה לשמור על האפשרות לשמוע אותם בטלוזייה עצמה עם המערכת מכובה). ודא כי הם מוציאים Bitstream דרך היציאה הדיגיטלית.
בצורה זו, תצטרך להחליף מקור ברסיבר בהחלפת המקור (בדיוק כמו שאתה מחליף בטלויזיה), והרסיבר שלך יזהה את הצליל הרב ערוצי (DTS, Dolby). ייתכן כי כרגע הסיבה שאינך מקבל 5.1 מהממיר היא הגדרה שגויה לגבי קידוד האודיו היוצא ממנו בחיבור האופטי.
1. חיבור קומפוננט - 3 חיבורים (כחול, אדום, ירוק) המיועדים לוידאו בלבד. אין קשר בינם לבין אודיו.
2. תחבר את ה DVD לרסיבר לכניסת האודיו הדיגיטלית הקואקסיאלית (כבל שנראה כמו כבל RCA, אבל עם עכבה של 75 ohm. מוגדר לעיתים בחנויות כ"כבל אודיו דיגיטלי" (כבל קצר סביר יעלה כ -30-50 ש"ח). ברוב ה DVD's של פיוניר שאני מכיר החיבור הזה קיים (לרוב כתום או שחור).
3. תחבר את הממיר בכבל האופטי, כמו שהוא מחובר עכשיו.
4. לגבי הטלויזיה, תשאיר את שני המכשירים מחוברים ב HDMI.
5. בשני המקורות (ממיר ו DVD), תגדיר HDMI Audio OFF (אלא אם אתה רוצה לשמור על האפשרות לשמוע אותם בטלוזייה עצמה עם המערכת מכובה). ודא כי הם מוציאים Bitstream דרך היציאה הדיגיטלית.
בצורה זו, תצטרך להחליף מקור ברסיבר בהחלפת המקור (בדיוק כמו שאתה מחליף בטלויזיה), והרסיבר שלך יזהה את הצליל הרב ערוצי (DTS, Dolby). ייתכן כי כרגע הסיבה שאינך מקבל 5.1 מהממיר היא הגדרה שגויה לגבי קידוד האודיו היוצא ממנו בחיבור האופטי.
-
GuardianBD
-
- חבר פעיל

המממ מעניין,כרגע מוגדר הממיר והטלויזיה על PCM אני אמור לשנות לBitstream ?
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
PCM = צליל מפוענח. יכול להיות שהסיגנל מגיע רב ערוצי, אבל הממיר "פותח" את הקידוד ומעביר את זה בצורה כזו, ולכן הרסיבר שלך לא מציג את הקידוד שהוא מזהה.
אם תעביר ל bitstream, אתה לא אמור להרגיש הבדל בצליל (מכיוון שהאות זהה), אבל הרסיבר יבצע את הפתיחה ולכן הוא יציג DTS / Dolby (בהתאם לקידוד המועבר).
אגב, אם הסיגנל הנכנס הוא PCM רב ערוצי, אין שום סיבה להפעיל Prologic (שהוא אמולציה או הדמייה של צליל רב ערוצי, המיועדת לפעול על מקור סטריאופוני).
אם תעביר ל bitstream, אתה לא אמור להרגיש הבדל בצליל (מכיוון שהאות זהה), אבל הרסיבר יבצע את הפתיחה ולכן הוא יציג DTS / Dolby (בהתאם לקידוד המועבר).
אגב, אם הסיגנל הנכנס הוא PCM רב ערוצי, אין שום סיבה להפעיל Prologic (שהוא אמולציה או הדמייה של צליל רב ערוצי, המיועדת לפעול על מקור סטריאופוני).